Uzme sebi filtere 200 komada i 300g duhana.
Eh, sto se mene tice ja samo prirodno

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Otelo je napisao/la:Isplatnije je gandzu pusit.
Pluca dobro,tebi dobro a sto se tice novca na istom si :ugeek:
Gorki je napisao/la:Otelo je napisao/la:Isplatnije je gandzu pusit.
Ti ispuši joint uz kafu sa starim i starom ja ti kupim plantažu vutre
Pre dvadeset godina sam odlučio da batalim cigarete i da štedim para onoliko koliko bih bacio na cigarete (dve kutije = dva evra), do pre pet godina sam uštedeo preko 10000 evra i te pare sam uložio u pčelarstvo što je moja strast. Danas proizvodim med i prodajem širom EU i prilično sam uspešan. Svaka navika ima svoju odviku, pokušajte da prestanete sa pušenjem i pametno iskoristite taj novac.
Vjeruj mi da ne bi skontaliGorki je napisao/la:Otelo je napisao/la:Isplatnije je gandzu pusit.
Ti ispuši joint uz kafu sa starim i starom ja ti kupim plantažu vutre
Rak pluca (0km) ... Neprocjenjivo, neke stvari ne mozete kupiti novcem...Johny je napisao/la:Pusim 7 godina evo 3 godine vec rolan rucno.Zadnjih godinu dana pusim Zlatni Dukat i rega mi je.Sedmicno mi bude ona vrecica od 40g(3km) kupim paket slim filtera 120komada(2km) i 2 paketa rizli od 50 komada(1km).
Ekonomicno.Sigurno mjesecno ustedim do 50 km na cigare.
Usput mnogo manje pusim.Recimo prije sam pusio preko 1 kutije dnevno sad ispusim cca. 10 cigara.
Vjerovatno ima veze i sa ljenoscu.Ovako pusim izricito kad mi se pusi a ne iz dosade.Jer dok srolas.Dok se nameracim da je valjam...
Ako volis rucno rolati mnogo je bolje i isplativije.Licno kad zapalim fabricku cigaru zgadi mi se.Mozda je malo ofirno izvaditi u kaficu i rolati al' s vremenom oguglas i na ta sranja.Fabricke cigare kupujem iskljucivo kad su derneci jer tad nemam volje ni snage da rolam a pusi mi se a beze mi ko @POPAY drugove pocastiti.
Kod nas je to ok, samo moraš svakom u društvu srolat jednu, i ti dok završiš sve ide novi krug.Johny je napisao/la: Mozda je malo ofirno izvaditi u kaficu i rolati al' s vremenom oguglas i na ta sranja.
Jest druze. Ja je pusim od 1983-eOtelo je napisao/la:Isplatnije je gandzu pusit.
To se zove inače socijalno pušenje, čim vidiš da neko pljuga automatski ti se pali želja za cigarom.gio10 je napisao/la:Senči ti se baš pokjafirio![]()
Što se tiče cigareta, nisam zapalio 14 dana, pa zapalim jednu, pa onda 7 dana nisam zapalio pa pola kutije jučer ispušim na košarci![]()
Znači kad bih bio kući po cijeli dan, uživao, sjedio za računarom ne bih cigare očima vidio, ali čim odem negdje, pogotovo ako su u pitanju utakmice odnosno društvo u kojem se puši, moram zapaliti.
Zato sad u grad idem sa likovima koji su alergični na dim cigare![]()
Inače pušim Auru light.
vjerovatno zbog duhana u mene jaran pusi duhan i sta god da zapali isto mu je al cini mi se da je udio neceg smanjen u drini sad ne znam ceka mislim ugljen monoksida.. sto se tice cigara meni nekako lucky strike najboljasonik24 je napisao/la:meni je drina obicna skroz postala nekako cudna, nit jaka, nit slaba cigara, nit ima kakav okus, ono da je osjetis, posto nekad motam duhan, pa poslije njega vjerovatno mi sve blago bude. inace, nema bolje pljuge od Davidoffa, ali jarane cijene su katastrofa.
Jest se sjebala Drina obicna,i to pravo.Interista je napisao/la:vjerovatno zbog duhana u mene jaran pusi duhan i sta god da zapali isto mu je al cini mi se da je udio neceg smanjen u drini sad ne znam ceka mislim ugljen monoksida.. sto se tice cigara meni nekako lucky strike najboljasonik24 je napisao/la:meni je drina obicna skroz postala nekako cudna, nit jaka, nit slaba cigara, nit ima kakav okus, ono da je osjetis, posto nekad motam duhan, pa poslije njega vjerovatno mi sve blago bude. inace, nema bolje pljuge od Davidoffa, ali jarane cijene su katastrofa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.