AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: AC Milan
Vidjet cemo veceras kako ce sve to funkcionisat, svakako ce bit super vidjet Sedorfa na klupi. Valjda ce i stadiona bar 60%-70% bit popunjeno. Nadam se da se vratilo bar malo entuzijazma navijacima, potrebno je to i Sedorfu i igracima. Jos malo pa tekma, jedva cekam.. 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Kako ga je fino vidjeti umjesto onog hajvana. Jos u tom odjelcetu, prava gospoda.
A dobro, ne moze se veceras ocekivati neka igra da ti dah stane, treba covjeku vremena da to sve poslozi i uklopi, ali svakako da ocekujem pobjedu. Pogotovo jer ovi igraju bez dva ponajbolja igraca sa posebnim naglaskom na Tonija.
Igraci su dozivjeli pozitivni sok, puni entuzijazma i zelje za dokazivanjem. Seedorf je veliki znalac i motivator, sigurno im je u ovih par dana utovio neke stvari u glavu.
A dobro, ne moze se veceras ocekivati neka igra da ti dah stane, treba covjeku vremena da to sve poslozi i uklopi, ali svakako da ocekujem pobjedu. Pogotovo jer ovi igraju bez dva ponajbolja igraca sa posebnim naglaskom na Tonija.
Igraci su dozivjeli pozitivni sok, puni entuzijazma i zelje za dokazivanjem. Seedorf je veliki znalac i motivator, sigurno im je u ovih par dana utovio neke stvari u glavu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
trebalo je njega na teren poslat
za sada toliko, žena je obećala da neće smetati ako okupam dijete...pa tako...ide kupanje pa tekma...
Forza Milan-Forza Rosoneri
za sada toliko, žena je obećala da neće smetati ako okupam dijete...pa tako...ide kupanje pa tekma...
Undici stelle - ACM 1899
- muha milanez
- Kontakt:
Trenutno na Areni sport 4 emisija o Milanu, jbte ovo treba igracima pred spavanje i svako jutro pustat nek vide u kakvom klubu igraju.. Da se najezi covjek..uhh
Forza Milan
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Official line-up :
MILAN: (4-2-3-1) Abbiati; De Sciglio, Zapata, Bonera, Emanuelson; Montolivo, de Jong; Kakà, Honda, Robinho; Balotelli. All.: Seedorf.
ocekivano
MILAN: (4-2-3-1) Abbiati; De Sciglio, Zapata, Bonera, Emanuelson; Montolivo, de Jong; Kakà, Honda, Robinho; Balotelli. All.: Seedorf.
ocekivano
grande Milan
Eno vidi, stvarno Bonera. A ja mislio neka zajebancija.
Interesantno kako takvima poput njega nikad ne pucaju tetive, nemaju problema sa misica, ne lome stopalo i tako to... mislim, ruzno je tako nesto pozeljeti nekome, ali u zadnje vrijeme povrede se desavaju samo onim igracima kojima ne treba . Ovim drugim ne bi bilo nista i da ih kombajn pregazi.
Ali svaka cast na formaciji. Osim te dvojice u odbrani, izveo je najbolje od onoga sto imamo.
Interesantno kako takvima poput njega nikad ne pucaju tetive, nemaju problema sa misica, ne lome stopalo i tako to... mislim, ruzno je tako nesto pozeljeti nekome, ali u zadnje vrijeme povrede se desavaju samo onim igracima kojima ne treba . Ovim drugim ne bi bilo nista i da ih kombajn pregazi.
Ali svaka cast na formaciji. Osim te dvojice u odbrani, izveo je najbolje od onoga sto imamo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- _forzamilan_
- Kontakt:
Prouči nešto usput nećel' bit 3 bobe na kontubaltazar1 je napisao/la:trebalo je njega na teren poslat![]()
Nego vidi veznog reda slabo rasturača ima
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Forza Milan!!
Ovaj čovjek je institucija. Valjda će ih u red dovest.el92 je napisao/la:
Gledaj momka,ko što bi Izet rek'o :"Šta si se savio ko paragraf!"
Allegri je gospodin!
Hajmo momci nek večeras počne nova era!
FORZA MILAN!
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
FORZA MILAN!
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Moglo je biti malo vise naroda na stadionu.
Pa makar da napune ove prve redove, da ostave dojam kao da je pun stadion.
Pa makar da napune ove prve redove, da ostave dojam kao da je pun stadion.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ma zayebali smo Barcelonu igrom
tako smo dominantni i tako sam ubjedjen u pobjedu da to nije humano.
tako smo dominantni i tako sam ubjedjen u pobjedu da to nije humano.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- francobaresi
- Kontakt:
Uvodnih 10 minuta za ne povjerovati, strašan presing ovih naših.
Ovo nije viđeno već par godina. 
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- Titova-Juga
- Kontakt:
Za ovih desetak minuta sam vidio vise od Milana nego u cijeloj sezoni pod Allegrijem bez pretjerivanja.
Bravo Clarence. TREBAJU DA SE BOJE SVI KAD DODJU NA NAS STADION !!!!!!!
Bravo Clarence. TREBAJU DA SE BOJE SVI KAD DODJU NA NAS STADION !!!!!!!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Vidi se red,disciplina,rad,dokazivanje,taktika, igra ima sve sto treba,izgleda ali izgleda ,ne smijemo se zavaravati za ovih prvih 15 min al sedorf je donio nesto novo u ovaj tim milana,vidjecemo kako ce se situacija razvijati!
FK Sarajevo !
Jesmo ih vala stisli, ne damo im diHat.
Svidja mi se ova formacija, posebno ofanzivna igra i dominantnost, samo je pitanje vremena kada ce pasti gol. A posebno mi se svidja ta neka zelja i borbenost kod igraca, vidi se da su jadni prodisali poslije odlaska mistera.
Samo da ona dvojica nazad ne pokvare citav dojam. Ionako im malo fali za to.
Svidja mi se ova formacija, posebno ofanzivna igra i dominantnost, samo je pitanje vremena kada ce pasti gol. A posebno mi se svidja ta neka zelja i borbenost kod igraca, vidi se da su jadni prodisali poslije odlaska mistera.
Samo da ona dvojica nazad ne pokvare citav dojam. Ionako im malo fali za to.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- francobaresi
- Kontakt:
Logično je da ovi naši neće moći ovim tempom igrati svih 90 minuta,ali ovo je dobar početak i prikaz onoga kako bi Milan trebao igrati nastavku sezone. Samo će Seedorf morati podići i razinu fizičke spremnosti kod igrača, jer mislim da Allegri nije ni to uradio kako treba.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.