Da hoce pasti gol, tacno bi procepili.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
I onda ima onih koji tvrde, da ova ekipa ne može bolje odnosno da je Allegri izvukao maksimu. A ustvari taj ništa nije izvukao osim živce milionima navijača širom svijeta. Iskreno mislim da igrači pod njegovim vodstvom nisu bili ni na 80% mogućnosti.IlPrincipe je napisao/la:Ko je sve na tebeli ispred nas![]()
Nevezano za sve ovo, kako neko moze ocekivati bitne promjene preko noci..Ja neko poboljsanje nisam vidio.
Nemoj toliko da kritikujes, pusti Seedorfa nek igra koju hoce formaciju i nek bira igrace koje on hoce dok se ne upozna sa njima i njihovim kvalitetima ionako mu je ovo prva utakmica.LegendKiller je napisao/la:Gledajući ovo prvo poluvrijeme kontam zbog čega smo uopče mijenjali trenera, pa isto ovako smo igrali i kod alegrija kao neki pritisak al nista konkretno. Sedorf umjeto da sta promijeni on isto sve kao alegri, jedino je alegri stavljao birsu a saderf hondu pa to izgleda kao da malo bolje igramo. Fakat bezveze skroz. Ja neko poboljsanje nisam vidio. Ova formacija 4-2-3-1 je smece, nemamo mi igraca za ovoga. Monto i de jong smetaju jedan drugom, kaka, robinjo i honda ne znaju ni sta igraju. treba igrati klasicno 4-4-2 sa diamantom u sredini i to je to.I neznam zasto Christanete nije u ekipi, momak je solidno igrao zadnje 3 utakmice.
morat ce i tasoti ici, ovo sve mi lici na njega.meho-medo je napisao/la:Nemoj toliko da kritikujes, pusti Seedorfa nek igra koju hoce formaciju i nek bira igrace koje on hoce dok se ne upozna sa njima i njihovim kvalitetima ionako mu je ovo prva utakmica.LegendKiller je napisao/la:Gledajući ovo prvo poluvrijeme kontam zbog čega smo uopče mijenjali trenera, pa isto ovako smo igrali i kod alegrija kao neki pritisak al nista konkretno. Sedorf umjeto da sta promijeni on isto sve kao alegri, jedino je alegri stavljao birsu a saderf hondu pa to izgleda kao da malo bolje igramo. Fakat bezveze skroz. Ja neko poboljsanje nisam vidio. Ova formacija 4-2-3-1 je smece, nemamo mi igraca za ovoga. Monto i de jong smetaju jedan drugom, kaka, robinjo i honda ne znaju ni sta igraju. treba igrati klasicno 4-4-2 sa diamantom u sredini i to je to.I neznam zasto Christanete nije u ekipi, momak je solidno igrao zadnje 3 utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.