AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 19 jan 2014, 21:11

E da mi je docekati dan kada ce Siljo ubosti sesnaeterac. :P

Da hoce pasti gol, tacno bi procepili.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 19 jan 2014, 21:28

Igra raduje samo neke sanse se moraju iskoristiti,previse fulamo...kad se sjetim Sasuola i onih prilika...Pazo bi ovdje sigurno do sad pogodio...bice,bice golova
Undici stelle - ACM 1899

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 19 jan 2014, 21:34

Koliko sam preko oka gledao prvo, primjetih da Kaka previse melja loptu... :? Inace, samo je pitanje vremena kada ce Seedorf proslaviti svoj prvi pogodak kao manager...
Zadnja izmjena: trxel, dana/u 19 jan 2014, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 19 jan 2014, 21:35

Igrom i zalaganjem možemo svi biti apsolutno zadovoljni. Ali samo rezultat nedostaje. Zaista lijepo je napokon gledati da Milan igra onako kako treba da igra na svom stadionu. Jer bezbroj puta u zadnje vrijeme smo svjedočili dominaciji nižerazrednih klubova na ovom stadionu.

slika
Zadnja izmjena: francobaresi, dana/u 19 jan 2014, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 19 jan 2014, 21:38

Posjed lopte 76%-24%
Udarci 13-3
Udarci u okvir gola 4-1
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 19 jan 2014, 21:39

Generalno gledajuci, dobro poluvrijeme iza nas. Ipak je covjek tu tek par dana, prva utakmica, treba vremena da se orkestar ustima. Napredak je evidentan, ali to je samo pocetak. :P

Nas problem je sto nekada previse komplikujemo, sam Robinho je zasrao i usporio par akcija. Kaka mi nekako traljavo djeluje. Kako bi fino Pazzo dosao, Balo mi je previse usamljen u napadu. Takodjer, ocekujem Saponaru.
Isto tako se mora istaci da Verona nije nimalo naivna ekipa sto pokazuje njihovo stanje na tabeli, ali ako nasi nastave sa presingom, sutevima, pa zabit cemo ga vec jednom.

FORZA MILAN !

el92
Kontakt:

Post Postao/la el92 » 19 jan 2014, 21:40

Samo trun agresivnije da igramo bilo bi golova sigurno,ali ovo je "bajka" kao je bilo sa mr.Allegrijem.

Jeste primjetili kad ovi iz Verone dobiju loptu u noge za kontru odmah 2 nasa igraca igraju presing na igraca koji vodi loptu ? Napokon neka taktika :)
grande Milan

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 19 jan 2014, 21:43

Milan nema nikakav imperativ u prvenstvu, bitno je samo ne obrukati se i ne završiti u donjem dijelu tabele. Mada lično smatram da je sramota kad god Milan nije među prva 3 mjesta. Ali to je tema neke druge emisije. Želim reći da preostali dio sezone u ligi, Seedorf može komotno iskoristiti kao svojevrsnu probu odnosno pripremu za narednu sezonu. Odnosno uigravanje taktike za što bolji nastup u LP-a i kupu.
-Rui Costa-

EDIX
Kontakt:

Post Postao/la EDIX » 19 jan 2014, 21:44

nevezano za vecerasnju utakmici,silva i ibra postigli golove za paris

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 19 jan 2014, 21:45

Ko je sve na tebeli ispred nas :oops: :oops:
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 19 jan 2014, 21:47

IlPrincipe je napisao/la:Ko je sve na tebeli ispred nas :oops: :oops:
I onda ima onih koji tvrde, da ova ekipa ne može bolje odnosno da je Allegri izvukao maksimu. A ustvari taj ništa nije izvukao osim živce milionima navijača širom svijeta. Iskreno mislim da igrači pod njegovim vodstvom nisu bili ni na 80% mogućnosti.
-Rui Costa-

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 19 jan 2014, 21:48

Ima tu Professor jos puno posla al napredak je vidljiv nakon 3 radna dana. Pa ja ne pamtim kada smo zadnji put ovako vrsili presing, kod punoglavca je uvijek bilo "svi iza lopte i cekaj". Svidja mi se zalaganje, al vidi se da su ovi u napadu neuigrani sto je i razumljivo.

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 19 jan 2014, 21:49

Gledajući ovo prvo poluvrijeme kontam zbog čega smo uopče mijenjali trenera, pa isto ovako smo igrali i kod alegrija kao neki pritisak al nista konkretno. Sedorf umjeto da sta promijeni on isto sve kao alegri, jedino je alegri stavljao birsu a saderf hondu pa to izgleda kao da malo bolje igramo. Fakat bezveze skroz. Ja neko poboljsanje nisam vidio. Ova formacija 4-2-3-1 je smece, nemamo mi igraca za ovoga. Monto i de jong smetaju jedan drugom, kaka, robinjo i honda ne znaju ni sta igraju. treba igrati klasicno 4-4-2 sa diamantom u sredini i to je to.I neznam zasto Christanete nije u ekipi, momak je solidno igrao zadnje 3 utakmice.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 19 jan 2014, 21:51

Ja neko poboljsanje nisam vidio.
Nevezano za sve ovo, kako neko moze ocekivati bitne promjene preko noci.. :?:
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 19 jan 2014, 21:57

LegendKiller je napisao/la:Gledajući ovo prvo poluvrijeme kontam zbog čega smo uopče mijenjali trenera, pa isto ovako smo igrali i kod alegrija kao neki pritisak al nista konkretno. Sedorf umjeto da sta promijeni on isto sve kao alegri, jedino je alegri stavljao birsu a saderf hondu pa to izgleda kao da malo bolje igramo. Fakat bezveze skroz. Ja neko poboljsanje nisam vidio. Ova formacija 4-2-3-1 je smece, nemamo mi igraca za ovoga. Monto i de jong smetaju jedan drugom, kaka, robinjo i honda ne znaju ni sta igraju. treba igrati klasicno 4-4-2 sa diamantom u sredini i to je to.I neznam zasto Christanete nije u ekipi, momak je solidno igrao zadnje 3 utakmice.
Nemoj toliko da kritikujes, pusti Seedorfa nek igra koju hoce formaciju i nek bira igrace koje on hoce dok se ne upozna sa njima i njihovim kvalitetima ionako mu je ovo prva utakmica.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 19 jan 2014, 21:59

Ni ja ne znam sta ocekujete od covjeka koji je tek neki dan dosao i pred kojim ima puno posla. Potrebno je vremena i strpljenja, ne mozes poslije 4 godine Allegrija nesto preko noci promijeniti niti ocekivati da se igraci poslije 3 dana adaptuju na novi rezim.
Ja ipak napredak vidim. Mali, ali vidljiv.

A ovo je interesantna izmjena. Haman da isprobava, pa da jednom zauvijek izbaci hamelj iz prvog tima. :mrgreen:

FORZA MILAN !

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 19 jan 2014, 22:00

meho-medo je napisao/la:
LegendKiller je napisao/la:Gledajući ovo prvo poluvrijeme kontam zbog čega smo uopče mijenjali trenera, pa isto ovako smo igrali i kod alegrija kao neki pritisak al nista konkretno. Sedorf umjeto da sta promijeni on isto sve kao alegri, jedino je alegri stavljao birsu a saderf hondu pa to izgleda kao da malo bolje igramo. Fakat bezveze skroz. Ja neko poboljsanje nisam vidio. Ova formacija 4-2-3-1 je smece, nemamo mi igraca za ovoga. Monto i de jong smetaju jedan drugom, kaka, robinjo i honda ne znaju ni sta igraju. treba igrati klasicno 4-4-2 sa diamantom u sredini i to je to.I neznam zasto Christanete nije u ekipi, momak je solidno igrao zadnje 3 utakmice.
Nemoj toliko da kritikujes, pusti Seedorfa nek igra koju hoce formaciju i nek bira igrace koje on hoce dok se ne upozna sa njima i njihovim kvalitetima ionako mu je ovo prva utakmica.
morat ce i tasoti ici, ovo sve mi lici na njega.

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 19 jan 2014, 22:03

Nikada vise sebicnih igraca na jednom mjestu. :?
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 19 jan 2014, 22:04

Samo gol fali, ostalo je ok.

AJMOOOOOOOOO
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 19 jan 2014, 22:05

Montolivo neprepoznatljiv, ne znam kako ne moze da pokrene konkretnu akciju, ili ne moze ili nema podrsku igraca.. Robinho previse opusten, ne moze se ovako pristupat, steta sto je SES povrijedjen.. Valjda cemo uspjet zabit do kraja..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.