Sta je bilo na pocetku sezone? Je li tad trebala nova uprava i igraci?sarajlija89 je napisao/la:od uprave do igraca...samo par njih moze nositi dres juventusafelipe-s je napisao/la:Treba novi trener i totalna rekonstrukcija napada
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Juventus Torino
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
eto ti vijesti kada je bilaSad je i službeno. Falque Silva Yago, veliki talent Barselonine škole fudbala, potpisao je četverogodišnji ugovor sa Juventusom.
Iako je mladić bio standardni članšpanske U-19 selekcije,na neki čidan način je postao višak u Barceloni. Za njega su odmah skočili veliki klubovi poput ManU, L'pool, Ajax, ali on se odlučio za Juve.
"Presretan sam što sam dobio šansu postanem član tako jednog prestižnog kluba. Obuzme me entuzijazam kad pomislim sa kakvim zvijezdama ću igrati i dijeliti dres. Tu sam da dam sve od sebe i ovom prilikom bih se zahvalio treneru Ranieriju na lijepim riječima i preporukama" - izjavio je mladi Yago.
Sportski direktor Alesio Secco je ponovio ono što je već ranije spomenuo Ranieri kako momku samo treba fizička priprema i kako je klub već dugo pratio ovog igrača, te je potvrdio da će narednu sezonu nastupati za mladi tim Juventusa.
@Trasimaco uprava treba vec 4 godine ako nisi znao, a nisi posto nisi upucen
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Opet ovaj genijalac!daffy je napisao/la:@Trasimaco uprava treba vec 4 godine ako nisi znao, a nisi posto nisi upucen
Pitao sam je li trebala nova uprava na pocetku sezone i jesu li ovi igraci tada zasluzivali da nose dres Juventusa? Ako me pamcenje dobro sluzi, a to je jako cest slucaj, fanovi Juventusa su na pocetku sezone najavljivali pohod na titulu sto je i bilo opravdano obzirom na to kako su igrali. Tada nije bila problem uprava niti igraci. Svi su sijali od zadovoljstva. Kako sad da ti igraci ne valjaju? Gdje je strpljenje? Podrska?
kad mi nadjes jedan post u kome je neko rekao da je nasa uprava odlicna svaka ti cast.. posto i ne znas ko nam je u upravi, suti i drzi se svojih amerikanaca.. sumnjam da znas ko je vama u upravi..
kad sam to dobio po nosu od tebe?
kad sam to dobio po nosu od tebe?
Pa kazem ti da pogađam posto nisam upucen.
Je li ti zelis novu upravu u kojoj je Moggi? Nikad nisi prezalio sto je on otisao? A zasto je otisao, to je nebitno jer svakako nije nista kriv. 
Ja znam sta sam slusao od fanova Juventusa, a ako ne vjerujes mozes pogledati i ovdje na forumu sta su pisali. Mozda si i ti tu, nisam siguran. Sve je bilo bajno na pocetku sezone. Niko nije bio kriv za bilo sta. Sta se promijenilo?
Ja znam sta sam slusao od fanova Juventusa, a ako ne vjerujes mozes pogledati i ovdje na forumu sta su pisali. Mozda si i ti tu, nisam siguran. Sve je bilo bajno na pocetku sezone. Niko nije bio kriv za bilo sta. Sta se promijenilo?
ako vec zelis da raspravljamo nemoj da pod*ebajes.. noralno pisi bez tih provokacija..
ovdje ne znam sta je bilo niti me zanima jer sam dosao kao sto vidis u Oktobru.. ali znam da na najposjecenijoj fan stranici na balkanu 'Juvebalkan' nema niti je bio jedan koji je podrzavao upravu.. svi ih mrze iz dna duse, jer umjesto da smo odma vratili Juve na vrh i kupili najbolje igrace, oni doveli Poulsena, Tiaga, Amaurija, Molinara, Grygeru pa sad Cannavara i Grossa.. radi toga ih svi mrze.. od citave uprave ljetos je samo Alesio Secco ( sportski direktor ) dobio 'aplauz'' od strane navijaca zato sto je konacno doveo pojacanja kao Melo, Diego i Caceres.. ali druga njegova losa strana sto se nije rijesio igraca poput Molinaro, Poulsen, Tiago, Grygera.. ostali su bili i uvijek ce bbiti dok ne odu sa svoje pozicije..
nasa uprava je ljetos bila:
Cobolli Gigli - predsjednik do prva 4 kola, on ti je onaj sto je rekao za Ibru da je cigan..
Alessio Secco - sportski direktor
Jean-Claude Blanc - generalni direktor
i trener je bio Ciro Ferrara
- od svih navedenih, samo je Ciro imao potpunu podrsku.. jer je legenda kluba i uvijek ce biti..
sada ti je:
Jean-Claude Blanc - predsjednik kluba
Secco - SP direktor
Roberto Bettega - 'savjetnik' Seccu..
trener Ciro
- Ferrara je izgubio povjerenje nakon losih rezultata.. bolje receno, podjeljeno je, neki su za Ferraru a neki protiv.. dok je Bettega ziva legenda i nikad nece niko biti protiv njega, jer je ranije radio sa Moggijem i pravio odlican posao..
razmisljanje 95% Juventina.. samo sto ce svi biti ostriji prema Seccu nego ja.. jer po meni on je ljetos pokazao da neko jako mlad moze biti dobar sportski direktor, a i doktor Moggi tvrdi da je Secco njegov nasljednik.. jbga, kad Moggi nesto kaze, svaka koja mu izadje upravu je.. ljetos je rekao da nismo kupili ni jedno krilo i da mu je to ne shvatljivo ( ispostavilo se tacno ), da je Melo doveden za prevelike pare i da nece opravdati svoju ulogu ( slucajno, i to je ispalo tako ), da ove sezone necemo osvojiti nikakvu titulu ( Scuedetto skoro nikako, LP ispali.. Coppa Italia je nebitan kup za nas ), i da nismo trebali se rijestiti Ranierija pa na njegovo mjesto dovesti rookie trenera ( i to je tacno )..
radi toga je Moggi legenda ovog kluba, Trasimaco.. covjek svaku koju kaze ona bude na mjestu.. sve sto dovode potrefi.. za Camoranesija nije znao niko u evropi, a kad je dosao u Juve j*bao sve redom.. i danas j*be kada nije povrijedjen..
zato ova uprava danas ne valja niti ce valjati..
idi na stranicu http://www.juvebalkan.com otvori prvu vijesti i procitaj 20,30 komentara.. ako se uprava ne spominje evo moja glava..
ovdje ne znam sta je bilo niti me zanima jer sam dosao kao sto vidis u Oktobru.. ali znam da na najposjecenijoj fan stranici na balkanu 'Juvebalkan' nema niti je bio jedan koji je podrzavao upravu.. svi ih mrze iz dna duse, jer umjesto da smo odma vratili Juve na vrh i kupili najbolje igrace, oni doveli Poulsena, Tiaga, Amaurija, Molinara, Grygeru pa sad Cannavara i Grossa.. radi toga ih svi mrze.. od citave uprave ljetos je samo Alesio Secco ( sportski direktor ) dobio 'aplauz'' od strane navijaca zato sto je konacno doveo pojacanja kao Melo, Diego i Caceres.. ali druga njegova losa strana sto se nije rijesio igraca poput Molinaro, Poulsen, Tiago, Grygera.. ostali su bili i uvijek ce bbiti dok ne odu sa svoje pozicije..
nasa uprava je ljetos bila:
Cobolli Gigli - predsjednik do prva 4 kola, on ti je onaj sto je rekao za Ibru da je cigan..
Alessio Secco - sportski direktor
Jean-Claude Blanc - generalni direktor
i trener je bio Ciro Ferrara
- od svih navedenih, samo je Ciro imao potpunu podrsku.. jer je legenda kluba i uvijek ce biti..
sada ti je:
Jean-Claude Blanc - predsjednik kluba
Secco - SP direktor
Roberto Bettega - 'savjetnik' Seccu..
trener Ciro
- Ferrara je izgubio povjerenje nakon losih rezultata.. bolje receno, podjeljeno je, neki su za Ferraru a neki protiv.. dok je Bettega ziva legenda i nikad nece niko biti protiv njega, jer je ranije radio sa Moggijem i pravio odlican posao..
razmisljanje 95% Juventina.. samo sto ce svi biti ostriji prema Seccu nego ja.. jer po meni on je ljetos pokazao da neko jako mlad moze biti dobar sportski direktor, a i doktor Moggi tvrdi da je Secco njegov nasljednik.. jbga, kad Moggi nesto kaze, svaka koja mu izadje upravu je.. ljetos je rekao da nismo kupili ni jedno krilo i da mu je to ne shvatljivo ( ispostavilo se tacno ), da je Melo doveden za prevelike pare i da nece opravdati svoju ulogu ( slucajno, i to je ispalo tako ), da ove sezone necemo osvojiti nikakvu titulu ( Scuedetto skoro nikako, LP ispali.. Coppa Italia je nebitan kup za nas ), i da nismo trebali se rijestiti Ranierija pa na njegovo mjesto dovesti rookie trenera ( i to je tacno )..
radi toga je Moggi legenda ovog kluba, Trasimaco.. covjek svaku koju kaze ona bude na mjestu.. sve sto dovode potrefi.. za Camoranesija nije znao niko u evropi, a kad je dosao u Juve j*bao sve redom.. i danas j*be kada nije povrijedjen..
idi na stranicu http://www.juvebalkan.com otvori prvu vijesti i procitaj 20,30 komentara.. ako se uprava ne spominje evo moja glava..
- moustapha
- Kontakt:
@daffy,
Jesil' ti protiv cijele uprave ili samo djelomicno. Vidim, ovdje dajes nekima podrsku, a neke bi odmah mjenjao.
Ja ipak mislim da vam ovakva uprava i nije toliko losa. Najgora vam je bila ona sto je kupovala scudeta pa sad ispastate zbog njih.
Jesil' ti protiv cijele uprave ili samo djelomicno. Vidim, ovdje dajes nekima podrsku, a neke bi odmah mjenjao.
Ja ipak mislim da vam ovakva uprava i nije toliko losa. Najgora vam je bila ona sto je kupovala scudeta pa sad ispastate zbog njih.
#divovi
- JuveSissoko
- Kontakt:
tebi su tabloidi izgleda najrelevantnije i draze stivomoustapha je napisao/la:@daffy,
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Barcina, Juvetova, Manchesterova, Chelsieva, Aresnalova i Ajaxova skola fudbala su najjace u svijetu...daffy je napisao/la:Guardiola nije neki strucnjak kao Fergi, Lippi, Hiddink ali sigurno nije muto.. treba dobar trener koji ce njih sve motivisati prije svega a mi toga nemamo.. sto nama najvise fali..
upravu si, kiksno sam sa Iagom.. on je prije 2 godine dosao u Juve, mada mi nikad nije bilo jasno zasto je Barca tek tako dala odlicnog igraca.. trenutno Juventusova Pirmavera je najjaca na svijetu.. prosle godine su bili u finalu lige prvaka i izgubili od Manchestera, a te iste sezone osvojili Viareggio Kup koji je najjaci kup za omladince.. kojeg su osvojili do sada 6 puta, od kojih je 4 u zadnjih 7 godina.. a u Italiji nemaju kvalitetnog protivnika pa se cesto dogodi da igraci koji bi trebali igrati za Primaveru, idi po Serie B i pune sebi iskustvo.. Barcina je tu negdje sa nama, ali Manchesterova nije ni blizu..
sad jedne sezone ovi pobjede, druge ovi i tako....al ovo su Top skole svijeta, koje izbacuju najvise talenata, al konstantno, ne kao juznoamericke akademije, ono izbace jednog prvoklasnog talenta, i onda prolazi par godina i izbace sljedeceg...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
moustapha je napisao/la:@daffy,
ja sam protiv skoro cijele uprave.. Bettegu necu da ukljucujem jer je dosao nedavno, a on je legenda kluba.. i igracka i u upravi kada je bio sa Moggijem..
a protiv ove trenutne jesam.. mozda bi samo ostavio Secca zato sto je jos mlad i iz godine u godinu se popravlja..
vjeruj mi da nije kriva ona uprava, vec je za to kriv Moratti.. da je bilo ko bio u upravi tada, njega bi osudili.. i tako da ja nemogu reci da su oni krivi..
jedini plus koji ja dajem upravi ovoj sadasnjoj jeste sto u mlade ulazu jako puno.. sto sa Moggijem nikad nije bilo.. nikada igraci nisu izlazili iz nase skole, nije je ni bilo kako treba.. ali sada je to vec druga stvar..
@ZELJO DO GROBA
ne znam kakve su to skole Chelseaova i Arsenalova.. ali siguran sam su to skole tipa, vide nekog klinca u afganistanu od 15 godina, dovedu ga i igra 2 sezone u mladom timu i onda izadje u seniorski tim kao 'Arsenalova skola'.. ja u Arsenalu ne vidim bas nesto engleza tako da mi njihova skola i nije nesto.. takva je i Manchesterova.. meni je to glupo, uredu imati 1-2 strana igarca , ali u mladom timu imati strance i hvalit se kako su je oni napravili mi je glupost.. Barcina ok, jer vidim da svake godine izadju Spanjolci, a ne Brazilci i sl.. zato ja volim nasu skolu, jer osim Yaga ( Barcelona ) i Bamba ( Obala Slonovace ) sve su momci iz Torina.. Giovinco, Marchisio, Ariaudo, Rossi..
- sarajlija89
- Kontakt:
puno je to slozenije sto se tice uprave nego sto vi to mislite...oni koji dobro poznaju situaciju...znaju i da se ova uprava dovodila u direktnu vezu za moratijem i izbacivanjem juventusa...jer se radilo o licnim interesima pojedinaca...prvenstveno mileci na elkana i FIAT....al eto da ne pricam svasta,znaju oni koji trebaju znati........a moggi je izjavio da ce se vratiti u juventus samo kada Andrea Agnelli bude predsjednik....jer ce tada biti mjesta i za njega.....joj sta nam rade od kluba ne mogu da vjerujem
....najnovije vijesti su da je hiddink odbio juve zbog novca,navodno je trazio 7 miliona a juve davo samo pola od tog..tako da nije dosao zbog tog
...opet nasa sjajna uprava
Inače, u Italiji su sve glasnije najave da se Marcello Lippi vraća i da mu praktično Ferrara čuva mjesto. Iako je selektor Azzura to demantovao, svi potezi u prelaznom roku, ljetos i u januaru su u skladu sa Lippijevim savjetima....sto ukazuje na to
Inače, u Italiji su sve glasnije najave da se Marcello Lippi vraća i da mu praktično Ferrara čuva mjesto. Iako je selektor Azzura to demantovao, svi potezi u prelaznom roku, ljetos i u januaru su u skladu sa Lippijevim savjetima....sto ukazuje na to
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ukazuje na to da mu Ferrara pravi ekipu za SP.. sumnjam da ce se Lippi vracati u Juve..
a to za Hiddinka sumnjam.. ma ustvari, znam da nije istina i da je obicna spekulacija.. Juve je od pocetka bio uz Ferraru i tako ce ostati do kraja godine.. btw. za upravu je bilo aktuelno prije godinu dvije da je Secco interovac.. ma gluposti koje pisu novine, Secco u Juventusu od 97..
a to za Hiddinka sumnjam.. ma ustvari, znam da nije istina i da je obicna spekulacija.. Juve je od pocetka bio uz Ferraru i tako ce ostati do kraja godine.. btw. za upravu je bilo aktuelno prije godinu dvije da je Secco interovac.. ma gluposti koje pisu novine, Secco u Juventusu od 97..
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
ako ostane do kraja sezone vi ćete igrati u europskoj ligi.....a što ga ne smijenedaffy je napisao/la:ukazuje na to da mu Ferrara pravi ekipu za SP.. sumnjam da ce se Lippi vracati u Juve..
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- sarajlija89
- Kontakt:
ma nije to bas tako....nego potrefilo se da se tim nadje u krizi i da ga zadese povrede...kad skontas da od pocetka sezone trazimo idealnu formaciju i sistem igre a sve je to uvjetovano bilo povredama kojih je previse bilo,danas imamo to sto imamo.....okolnosti su dosta doprinijele ovome......ja najvise zamjeram sto nismo ciljano pojacanja dovodili,odnosno nije bilo jasne vizije kako bi trebao tim izgledat...nego se naknadno uigravo a evo i dan danas nismo nasli taj sistem igre....a st ces ti ocekivat sa tolikim brojem povreda...svaku utakmicu mjenjo sastav....kako da se uigraju...jbg....zao mi je cire jer nije iskljucivi krivac,okolnosti su takve bile.... mada naravno snosi odgovornost za svoj radMirza_Hordas je napisao/la:ako ostane do kraja sezone vi ćete igrati u europskoj ligi.....a što ga ne smijenedaffy je napisao/la:ukazuje na to da mu Ferrara pravi ekipu za SP.. sumnjam da ce se Lippi vracati u Juve..
a to za Hiddinka sumnjam.. ma ustvari, znam da nije istina i da je obicna spekulacija.. Juve je od pocetka bio uz Ferraru i tako ce ostati do kraja godine.. btw. za upravu je bilo aktuelno prije godinu dvije da je Secco interovac.. ma gluposti koje pisu novine, Secco u Juventusu od 97..![]()
vidi se da nema veze sa fudbalom
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- sarajlija89
- Kontakt:
Candreva: Igrati u Juventusu je san svakog igrača
Novo pojačanje Juventusa, Antonio Candreva, izjavio je da je presretan ukazanom prilikom i istakao svoje ambicije...
Jučer je prelazak veznjaka Antonia Candreve iz Livorna u Juventus i službeno potvrđen, a igrač je danas odradio i prvi trening. Bio je gost emisije na Juventus Channelu i izjavio je da je prezadovoljan dolaskom u najveći talijanski klub.
"Presretan sam, ne mogu dočekati da debitujem za Juventus", počeo je Candreva i nastavio: "jučer sam otputovao u Milano kako bih potpisao ugovor,a jutros sam stigao u Torino. Obišao sam službene prostorije kluba i apsolutno sam bio fasciniran gledajući slike igrača koji su nosili dres Juventusa, a kasnije me i trener Ferrara toplo dočekao. Ovo je san svakog igrača i nisam se nadao da će mi se uskoro ukazati ovakva prilika. Moja porodica je presretna. Nadam se da ću se nametnuti i doprinjeti tome da klub bilježi sjajne rezultate."
"Moje karakteristike? Obično igram kao ofanzivni veznjak ili krilo... Kada sam shvatio da ću postati značajan igrač? Ne znam tačno, ali mislim da je to došlo samo po sebi jer sam igrao redovno svakog vikenda. Ne zabijam puno golova, a cilj mi je ubilježiti što više asistencija. Buffon mi je sve branio kada sam igrao protiv njega? Da, srećom sada je on "moj" golman", uz smiješak je rekao Antonio.
"Ciljevi? Nadam se da nastavim da igram onako kako sam igrao do sada, ali isto tako znam da mogu dosta napredovati. Nadam se da će trener i saigrači imati puno povjerenja u mene. Reprezentacija? Igrati za selekciju svoje države je uvijek zadovoljstvo i sjajan osjećaj. Trenutno ne razmišljam o Svjetskom prvenstvu jer mi je cilj igrati što bolje u Juventusu, ali vidjećemo... Sretan sam što u Juventusu već igra veliki broj kolega iz reprezentacije, a već od ranije znam Giovinca, Marchisia i De Cegliea jer smo zajedno nastupali za omladinsku selekciju."
Komentarisao je i naredni meč koji Juventus igra za dva dana protiv Rome (njegovog omiljenog tima), a u kojem bi mogao debitovati.
"To je važan meč, ali trenutno samo razmišljam o ovom važnom trenutku a to je igranje u Juventusu. Sigurno ću slaviti pogodak ukoliko ga postignem jer nikada nisam igrao za Romu", završio je Antonio Candreva.
U Juventusu će nositi broj 26.
Novo pojačanje Juventusa, Antonio Candreva, izjavio je da je presretan ukazanom prilikom i istakao svoje ambicije...
Jučer je prelazak veznjaka Antonia Candreve iz Livorna u Juventus i službeno potvrđen, a igrač je danas odradio i prvi trening. Bio je gost emisije na Juventus Channelu i izjavio je da je prezadovoljan dolaskom u najveći talijanski klub.
"Presretan sam, ne mogu dočekati da debitujem za Juventus", počeo je Candreva i nastavio: "jučer sam otputovao u Milano kako bih potpisao ugovor,a jutros sam stigao u Torino. Obišao sam službene prostorije kluba i apsolutno sam bio fasciniran gledajući slike igrača koji su nosili dres Juventusa, a kasnije me i trener Ferrara toplo dočekao. Ovo je san svakog igrača i nisam se nadao da će mi se uskoro ukazati ovakva prilika. Moja porodica je presretna. Nadam se da ću se nametnuti i doprinjeti tome da klub bilježi sjajne rezultate."
"Moje karakteristike? Obično igram kao ofanzivni veznjak ili krilo... Kada sam shvatio da ću postati značajan igrač? Ne znam tačno, ali mislim da je to došlo samo po sebi jer sam igrao redovno svakog vikenda. Ne zabijam puno golova, a cilj mi je ubilježiti što više asistencija. Buffon mi je sve branio kada sam igrao protiv njega? Da, srećom sada je on "moj" golman", uz smiješak je rekao Antonio.
"Ciljevi? Nadam se da nastavim da igram onako kako sam igrao do sada, ali isto tako znam da mogu dosta napredovati. Nadam se da će trener i saigrači imati puno povjerenja u mene. Reprezentacija? Igrati za selekciju svoje države je uvijek zadovoljstvo i sjajan osjećaj. Trenutno ne razmišljam o Svjetskom prvenstvu jer mi je cilj igrati što bolje u Juventusu, ali vidjećemo... Sretan sam što u Juventusu već igra veliki broj kolega iz reprezentacije, a već od ranije znam Giovinca, Marchisia i De Cegliea jer smo zajedno nastupali za omladinsku selekciju."
Komentarisao je i naredni meč koji Juventus igra za dva dana protiv Rome (njegovog omiljenog tima), a u kojem bi mogao debitovati.
"To je važan meč, ali trenutno samo razmišljam o ovom važnom trenutku a to je igranje u Juventusu. Sigurno ću slaviti pogodak ukoliko ga postignem jer nikada nisam igrao za Romu", završio je Antonio Candreva.
U Juventusu će nositi broj 26.
mah, meni je on glavni krivac radi formacije, a kad igramo 4-2-3-1 nikad ne izgubimo.. jos uvijek nismo izgubili niti remizirali.. ali, mora se naci mjesto da mu igra Diego, umrli bi svi da mu ne igra Diego..
i dovodila su se pojacanja prema njegovoj carobnoj 4-3-1-2 formaciji, radi toga se nisu dovodila krila.. i Ranko je imao povreda i to puno vise..
i dovodila su se pojacanja prema njegovoj carobnoj 4-3-1-2 formaciji, radi toga se nisu dovodila krila.. i Ranko je imao povreda i to puno vise..
- sarajlija89
- Kontakt:
Za ljubilarnu 100-tu stranicu

sarajlija89 je napisao/la:
![]()
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.