FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

anelbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la anelbavarac » 18 jan 2014, 18:13

Omerbavarac je napisao/la:Nadas se pobjedi nakon tri gola zaostatka na poluvremenu, nema govora, bas optimisticno. :roll:
Ako postoji ijedna ekipa koja moze okrenuti 0-3 to je Bayern.
Ne da mi se raspravljat s tobom,zaobidji me ubuduce ;)

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 18 jan 2014, 18:14

Omerbavarac je napisao/la:
anelbavarac je napisao/la:
Trebao je i panja Mullera izvadit',imali bi se cemu nadat',ovako tesko slika
Cemu da se nadas, mozda pobjedi u jednoj prijateljskoj utakmici. :roll:

Sta vam je ljudi, sta zujite?
Jedna obicna prijateljska utakmica i odmah kukanje na sva zvona, kao da je u pitanju neki puno vazniji mec. Svi znamo kako Bayern igra i u kakvom je polozaju bio u prvom dijelu sezone i k'o fol odjednom svima smeta jedna losa partija i to ni manje ni vise u prijateljskoj utakmici.

Napolje uprava, napolje Pep, napolje igraci, svi ste vi obicni beskicmenjaci koji nemaju veze s vezom. :roll:
Omere ne gubi vrijeme na raspravu sa klaunovima ;) Svi dobro znamo sta bi im napravili da je natjecateljska utakmica 8-)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 18 jan 2014, 18:17

slika :mrgreen:

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 18 jan 2014, 18:30

Onaj Mane ne yebe zivu silu, dobar ko i na manageru :D ...nadam se da su iz uprave vec uplatili kaparu za svaki slucaj

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 jan 2014, 18:37

anelbavarac je napisao/la: Ako postoji ijedna ekipa koja moze okrenuti 0-3 to je Bayern.
Gdje, kad, s kim?
Rijetki su slucajevi da jedna ekipa za 45 minuta okrene takav razultat, vrlo rijetki, pa makar se radilo i o prijateljskoj utakmici.
No, nema previse veze to okretanje rezultata ili nadanje pobjedi koliko cinjenica da se ovdje nakon jedne lose utakmice pisu svakojake gluposti. Ne mogu da svarim da postoje osobe na svijetu koje misle da sve moze ici savrseno i da jedan fudbalski tim moze uvijek igrati na visokom nivou.

Mnogi od nas bi trebali da znaju da se tokom priprema radilo kao nikad do sad, da je Pep insisitrao na visokoj koncentraciji kada je sprema u pitanju, da se trazi jedan atom snage vise i to iskljucivo iz ralzoga visokog presinga na protivnicke igrace, stoga smo mogli primijetiti da je danas svaki igrac bio na izmaku snage, da je malo koji mogao potrcati onako kako on zna. Umor je ucinio svoje i to je jedna od cinjenica danasnje lose igre.

U obzir treba uzeti postavljanje igraca na neprirodne pozicije, kao sto je Javi na beku ili Boateng na beku i to lijevom gdje nikada ne igra, Alaba na krilu, Hojbjerg povremeno na stoperu kao i igranje sa tri stopera pozadi sto je u Bayernu novina i nesto na cemu se vrlo malo radilo.

Kad se sve sabere steknemo dojam da se dobro proslo, a pravi Bayern cemo gledati vec od narednog vikenda pa ce ovdje ponovo biti: Bayern najbolji, Bayern dominira, Pep je vanserijski trener...

Ostani mi zdrav i navijaj za Bayern a ne za eventualnu kladionicu ili mogucnost pod.**** nekoga zbog pobjede tvog tima. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 18 jan 2014, 19:37

Sad ce doc' @Greivis i pisati kako je Guardiola flop. :mrgreen:

Trebamo biti sretni sto navijamo za kolektiv tako jak, da ih od razmontiranja svakog protivnika, dijeli samo motivacija. :)

Brzo ce Liga Prvaka, brzo ce uzivanje. 8-)
Pustite ove utakmice, ovo je uvreda za Svjetskog i Evropskog Prvaka da igra protiv ekipe 3 puta slabije od sebe, a to im je drugi put da to moraju raditi ove sezone.
Prvi put je bio na Westfallenu. :mrgreen:

slika
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 19 jan 2014, 01:38

Novinar:Sta mislite o tome sto se Real Madrid interesira za vas i sto nudi 45 miliona?
Thomas Müller:Nista ne mislim,ja svoju buducnost vidim u Bayernu. 8-)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 19 jan 2014, 03:38

Ovde neki smatraju da je sam forum njihovo vlasnistvo,pa ne mozes osuditi svoju ekipu kada dozivi onakvu blamazu :roll:
Kao da sam ja jedini ovdje koji je kritikovao onakvo ponizenje,ali opet dzaba lik se zakacio za mene i kraj.
Cak spominje neko navijanje zbog kladionice,sto je ogromna glupost,i ne vrijedi uopste raspravljati o tome.

Ja cu uvijek iznositi svoje misljenje, o ekipi za koju navijam,i ono naravno ne mora biti ispravno,na to imam pravo kao i svi ostali na ovoj temi.

Ja imam ogromno postovanje prema momcima koji vec dugo godina pisu na ovoj temi, i nikada nisam nikoga podcjenjivao,ili ne daj boze uvrijedio,ja samo pisem ono sto smatram u tom trenutku, i s tim ce se neko sloziti neko nece,i tu je kraj price.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 19 jan 2014, 04:14

E ne mogu da vjerujem da su se 4 stranice ispisale radi poraza od Salzburga u prijateljskoj utakmici.

Igrači tek doputovali iz Dohe, ko god misli da im ne treba mali period aklimatizacije vara se.
Noge su teške od priprema i dva treninga dnevno svaki dan, tako da je motiva svakako nedostajalo.
Eksperiment sa 3 igrača u odbrani nije urodio plodom, teško je bilo očekivati da se igrači tek tamo mogu prešaltati na novu formaciju.
Ruku na srce, nema Bayern tako kvalitetne stopere da samo njih trojica nose odbranu, uz to Martinez bolje funkcioniše kad je ispred odbrane.

Salzburg nije uopće naivna ekipa, prošli su dalje u UEFA ligi, jedno vrijeme imali najduži niz bez poraza (ili niz pobjeda, nisam siguran) u Evropi.
Ne opravdavam ovim rezultat nego samo spominjem. Bayern je par puta jača ekipa.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 19 jan 2014, 10:55

edobvb je napisao/la:Wow sta vam Salzburg radi, djelujete kso mala hrpica djece..hshsssha unisti vas ..srsmota za onakvu igru sa obzirom ds ste evropski I svjetski prvaci..ZALOSNOO..:-) :-) :-) :-)
Zanimljivo da jedan "navijac" Dortmunda umjesto utakmice Bochum-BVB gleda RB Salzburg - Bayern :? ..
A sto se utakmice tice nista novo samo to da Javi ne moze igrati stopera jer ga momci pretrcavaju....
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 19 jan 2014, 12:08

gerdmuller je napisao/la:Novinar:Sta mislite o tome sto se Real Madrid interesira za vas i sto nudi 45 miliona?
Thomas Müller:Nista ne mislim,ja svoju buducnost vidim u Bayernu. 8-)
U Bayernu ima sve što mu je potrebno : najbolje suigrače,najboljeg trenera,trofeje a ni platu nećemo zanemariti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 19 jan 2014, 13:32

Guardiola izjavio da nije pretjerano pogodjen porazom od RB Salzburga, te da prijateljske utakmice sluze upravo za eksperimentiranje. Trojica pozadi su bili eksperiment kako bi vezni red imao vise posjeda lopte. Ako nista shvatio je da je Contento doktor za Martineza na beku :mrgreen:

Nego jedva cekam tekmu protiv Gladbacha, bit ce to pravi klasik jer je Borussia u fantasticnoj formi na svom terenu, a usto pocinje nam Bundesliga 8-)
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 19 jan 2014, 14:23

Opet se puno njasra piše po forumu... Pep je htio koktel igračkih pozicija i dobio je što je tražio. Eksperimentisao je sa pozicijama i u prvim pripremama i sad je opet to radio. To ja ništa ne uzimam za ozbiljno, najbitnije da su igrači u kondiciji i da znaju kad su "zasrali" da mogu to kasnije ispraviti.
Ovo je sasvim obično dizanje kvote na kladionici, Red Bullu je zafalilo para u kasi i Bayern to vazda najbolje puni :twisted:
Sent from my Philips Smart TV.

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 19 jan 2014, 15:23

8-)
[youtube][/youtube]
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 19 jan 2014, 21:45

Sta mislite za scenario da mi Rodea dovedemo dzaba. Nakon jedne sezone ga damo Dortmundu za 10 miliona a onda on kod nas za 4 sezone dolazi kao dokazani Worl Class igrac naravno za Dž :)
Thomas Müller - Fußballgott

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 19 jan 2014, 21:53

Đe će Motzki tako nešto uraditi svom bivšem klubu.

Hajd ti Burza skupljaj prnje, eto veljače. :D
Vom Jäger zum Gejagten

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 20 jan 2014, 12:20

Danas jedan bivši Bavarac slavi rođendan i meni je ostao u lijepom sjećanju, pogotovo što je kao klinac u nedostatku igrača iz prve postave uskočio kao zamjena u vrlo važnoj utakmici i jednog Figa u utakmici polufinala LP-a 2001. godine stavio u džep u obje utakmice i kasnije zasluženo startao u prvih 11 u finalu. Za one koji ne znaju, čojk slavi danas 34. rođendan (anbilivbl). I ono što me najviše intrigira kod ovog igrača je osjećaj za tajming da ga se za fine pare proda u drugi klub, gdje je prvu sezonu odigrao fantastično, a ostale 3 (i do kraja karijere) na rehabilitacijama.
Za one koji još uvijek ne znaju o kome pričam, u Bayern je stigao sa 16. godina i bio pravo dobar jaran sa Bastijem, čak mu je jedanput i kopačke posudio na utakmici i u njegovo ime mu sretan mu rođendan sa željom za puno zdravlja ;-)
Ako i dalje imate sumnje, u pitanju je tek drugi Englez koji je osvojio LP sa neengleskim timom (prvi je McManaman sa Realom)
slika
A za one kojima ni slika ne pomaže, šta im ja mogu kad su mladi i ne znaju :-)
Sent from my Philips Smart TV.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 20 jan 2014, 12:34

Kakav je slobodnjak Owen imao, steta za povrede.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 20 jan 2014, 12:39

@ dr.adnan
i ja se pridružujem čestitkama za našeg Owena

Ko se nesjeća Owena kod nas dok je bio većinom su bile dobre partije sjećam se da je uvijek bio ili u ekipi ili prvi koji će ući sa klupe.Vezni red Ze Roberto-Ballack-Hargreaves-Salihamidžić nezaboravan još je prije igrao i sa kapitenom Effenbergom i Mehmetom Scholom.I onda Fergi zovnu Henesa a ovaj mrtav hldan prihvati ponudu kao da je znao šta će se desiti sa karijerom ovog sjajnog igrača i uze nam ga za rekodnih tad 25 miliona eura. Odigrao je onu jednu sezonu 2008-2009 koliko se sjećam za Manutd kad su izgubili od Barse u finalu i poslije nigdje od tad Owena. Bio je pokušaj kod Mancinija u Man Citiju bez uspjeha.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 20 jan 2014, 13:21

Stim da smo mi za te pare to ljeto doveli Bilala plus smo naknadno uzeli 1.2 miliona kad su uzeli CL protiv Chelsea
Thomas Müller - Fußballgott

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.