Evropsko prvenstvo u rukometu za muškarce
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Evropsko prvenstvo u rukometu za muškarce
Hrvati odlični za sada.
Marko Kopljar, my man
Narcisse nije trebao ni dolaziti na prvenstvo.
Narcisse nije trebao ni dolaziti na prvenstvo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kopljar 6/6 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Francuzi sa prosječnom igrom uspjeli da održe priključak i na kraju da dođu i do prednosti. Biće teško Hrvatskoj da se opet odlijepi.
Ne sjećam se da su nekad odigrali utakmicu na ovoliki broj golova. Glavni krivci za to su golmani, 6-7 odbrana ukupno. Hrvatska dosta bolja, ali semafor pokazuje nešto sasvim drugo
Mislim da će oba trenera ovu pauzu iskoristiti da motivišu igrače za bolju igru u odbrani. Teško je bilo šta prognozirati, ali čiji golman prije proradi taj će biti bliži pobjedi.
Mislim da će oba trenera ovu pauzu iskoristiti da motivišu igrače za bolju igru u odbrani. Teško je bilo šta prognozirati, ali čiji golman prije proradi taj će biti bliži pobjedi.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jao pa vratismo ih u utakmicu. Nase greske s urezultirale njihovim vodstvom..
I koji qurac, imamo time-out i sudac 5 sec nakon toga dize ruku
..
I koji qurac, imamo time-out i sudac 5 sec nakon toga dize ruku
RIP CITY!
- legenda reala
- Kontakt:
ma ako Francuzi ponove ovakvu igru i u drugom dijelu gube sa 3-4 razlike, odbrana katastrofa
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Teško ćemo sad ponoviti napad iz prvog poluvemena. A obrana loša...
Ne znam, al mislim da će nas dobit francuzi..
Ne znam, al mislim da će nas dobit francuzi..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
a šta Omeyer skida ybo sebe 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Omeyer počeo braniti. Goluža izmišlja izmjene, a Duvnjak umire na terenu, ponovo mu igra cijelu utakmicu i napad i odbranu. Čovjek ne pomišlja da zove time out, a bez gola su skoro 10 minuta...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja sam bolji takticar od ovog Goluze.
Ekipa po imenima se treba prosestati do finala al on izmislja neke gluposti i slicno.
Pa nije Duvnjak maratonac da trci 60min bez prestanka.Francuzi zabijaju a on ni ne pomislja da sijece to time outom.
Jedino je od njega gluplji selektor Srbije koji je pri 9-5 za Srbiju zvao time-out
Ekipa po imenima se treba prosestati do finala al on izmislja neke gluposti i slicno.
Pa nije Duvnjak maratonac da trci 60min bez prestanka.Francuzi zabijaju a on ni ne pomislja da sijece to time outom.
Jedino je od njega gluplji selektor Srbije koji je pri 9-5 za Srbiju zvao time-out
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
užasno drugo pol... Goluža pojma o pojmu nema... Omeyer odlučio...
#SuningOUT
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Golužin time out epski
Omeyer počeo branit', meč se od utakmice kvalitete u prvom poluvremenu pretvorio u utakmicu živaca, što je naravno domaći teren za ovu francusku generaciju.
Omeyer počeo branit', meč se od utakmice kvalitete u prvom poluvremenu pretvorio u utakmicu živaca, što je naravno domaći teren za ovu francusku generaciju.
Onesta razbio Golužu u svakom segmentu igre. Pivoti Hrvatske nisu postojali, Bičanić nije ta klasa da kvalitetno odigra sa Vorijem. Duvnjak je mislim bez gola drugo poluvrijeme, ali on je najmanje kriv za to, jednostavno nema snage da na vrhunskom nivou igra svaku utakmicu 60 minuta.
Sve je ovo moglo biti drugačije da je Goluža malo pametniji.
Smiješna utakmica u odnosu na onu sinoć.
Sve je ovo moglo biti drugačije da je Goluža malo pametniji.
Smiješna utakmica u odnosu na onu sinoć.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A da, sami sebe pobijedili, iako Francuzi ništa posebno nisu odigrali.. Tako to dođe..
Kad se samo sjetim one kontre iz 25. il 26. minute kad je štrlek na +3 mašio kontru, Omeyer obranio...
9:8 drugo poluvrijeme...
Šteta, jebga, šteta...
Kad se samo sjetim one kontre iz 25. il 26. minute kad je štrlek na +3 mašio kontru, Omeyer obranio...
9:8 drugo poluvrijeme...
Šteta, jebga, šteta...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Goluza i kviskoteka 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ti Bunticu stoj tu i drzi ga.
Sta ce ga drzat 3 sekunde prije kraja.Dok baci loptu vrijeme otislo
Kontrolirani rukomet by Goluza.
Iskreno, da Hrvatska nema ovakvu individualnu kvalitetu Goluza bi davno otisao sa mjesta izbornika al....
Cupic, Duvnjak, Buntic, Strlek itd..itd.. su sami sposobni dobiti 90% repki na prvenstvu bez izbornika al kad dodje creme de la creme treba imati nekoga sa mozgom ko zna kad trazit time out i sl.
Sta ce ga drzat 3 sekunde prije kraja.Dok baci loptu vrijeme otislo
Kontrolirani rukomet by Goluza.
Iskreno, da Hrvatska nema ovakvu individualnu kvalitetu Goluza bi davno otisao sa mjesta izbornika al....
Cupic, Duvnjak, Buntic, Strlek itd..itd.. su sami sposobni dobiti 90% repki na prvenstvu bez izbornika al kad dodje creme de la creme treba imati nekoga sa mozgom ko zna kad trazit time out i sl.
Ponovo Francusi davali casove odbrane u drugom poluvremenu.
Onesta,Omeyer i Nikola(sjajno u oba pravca,lagano se vraca u pravu formu) ubili u pojam.
Onesta,Omeyer i Nikola(sjajno u oba pravca,lagano se vraca u pravu formu) ubili u pojam.
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
Omeyer! Samo cu to naglasit. Lik kad stane na gol, nasima se noge oduzmu.
Sad smo u problemu jer unatoc moguce 2 pobjede do kraja, Svedi ako pobijede Poljake i Francuze 1 razlike idu dalje s njima, a mi ispadamo..
Razocaran
...
Sad smo u problemu jer unatoc moguce 2 pobjede do kraja, Svedi ako pobijede Poljake i Francuze 1 razlike idu dalje s njima, a mi ispadamo..
Razocaran
RIP CITY!
-
Rukomet do smrti
- Kontakt:
Imali su Francuzi dosta tehničkih grešaka, ali se vidi da su atletski moćniji tim.
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.