NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Ah, da se ponekad svirne PI protiv NE, možda bi i bio TD.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
A holding/pass interference nista. Bio bi TD da su sudije posteneRiverPlate je napisao/la:Dobar drajv Manninga, šteta što nije TD, samo tri poena!
ko na gronku u charlotte-uwork je napisao/la:Ah, da se ponekad svirne PI protiv NE, možda bi i bio TD.
-
RiverPlate
- Kontakt:
Halo agresivni , ja govorim za drajv Manninga, kakve veze ja imam sa tim što nisu svirali H i PI?alemsa je napisao/la:A holding/pass interference nista. Bio bi TD da su sudije posteneRiverPlate je napisao/la:Dobar drajv Manninga, šteta što nije TD, samo tri poena!
Grbavica naš je Hram!!!
Pa kako nea veze bio bi na 5 yardi sa first downom sa holdingom, da je pass interference (mogli su zvati bilo koji penalty) bio bi I blize, opet sa first downom.RiverPlate je napisao/la:Halo agresivni , ja govorim za drajv Manninga, kakve veze ja imam sa tim što nisu svirali H I PI?alemsa je napisao/la:A holding/pass interference nista. Bio bi TD da su sudije posteneRiverPlate je napisao/la:Dobar drajv Manninga, šteta što nije TD, samo tri poena!
jel zna mcdaniels na kojoj je strani danas 
-
RiverPlate
- Kontakt:
Jel ti razumiješ bosanski, ja govorim o fantastičnom drajvu Manninga i da mi je žao što nije TD nego samo 3 poena, to što nije sviran H i PI ja veze nemam s tim, to je do sudija, pošalji njima mail protesta, nemoj mene j... u mozak!
Grbavica naš je Hram!!!
A ja ti govorim da bi bio TD da su sudije zvale holding ili PI kao sto su trebali barem jedan od tog na onom playu Deckera.RiverPlate je napisao/la:Jel ti razumiješ bosanski, ja govorim o fantastičnom drajvu Manninga i da mi je žao što nije TD nego samo 3 poena, to što nije sviran H i PI ja veze nemam s tim, to je do sudija, pošalji njima mail protesta, nemoj mene j... u mozak!
Ovako 3 poena...
Kontas jara?
-
RiverPlate
- Kontakt:
Opet me ne interesuje što nisu dosudili H i PI, opet je bio fantasitčan MOTHERFUCKING DRIVE Manninga, ja samo o MOTHERFUCKING DRIVU pričam, pošalji mail sudijama i reci im da bi drive bio još bolji da su dosudili H i PI!
Grbavica naš je Hram!!!
-
RiverPlate
- Kontakt:
- SaltCityAttack
- Kontakt:
omaha strasno ovo ne znas ni sta znaci
.. mozda naglasak promjeni za neku akciju
..moraju pohavat koliko AAAAAA ima u OMAHA
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SheldonCooper
- Kontakt:
Omaha za touchdown, prvi večeras na utakmici. 10:0 za Broncose
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
fakat, nijedan onlineRiverPlate je napisao/la:Ubi Manning sa ovim 3rd downom, gdje su navijači Patsa evo 10-0
Omaha! Omahaaa
Spremis se da gledas dva najveca QB svih vremena, i onda zajedno sa jednim od tih dvojice gledas samo jednog, najveceg ! Omahu Omahu Haha
Ubi ih Peytone 
Max Allegri
Uh , uz stativu
Dva posjeda razlike , fino ..
Dva posjeda razlike , fino ..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
-
RiverPlate
- Kontakt:
Morao je Denver bolje iskoristiti ovu dominaciju, ovako 10 razlike još je sve otvoreno, Tomica se isto mora probuditi u drugom!
Grbavica naš je Hram!!!
low score game .... ko bi to rekao!
- SheldonCooper
- Kontakt:
Veoma dobro poluvrijeme za Broncose, mogli si malo i bolje u napadu ali u odbrani su odlični, zaustavili su Patriotse i limitirali ih na jedan FG samo
I'm not insane, my mother had me tested!
Samo 10 razlike, mogu biti Patsi sretni...
Manning dominira, Brady choka okolo
Sad treba zabiti TD na pocetku drugog poluvremena i rijesiti pricu...
270 total yars Denver, Patsi 130
Manning dominira, Brady choka okolo
Sad treba zabiti TD na pocetku drugog poluvremena i rijesiti pricu...
270 total yars Denver, Patsi 130
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.