Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Opet nas ceka famozna serija od "laksih" utakmica, Cardiff, Stoke i Fulham. Nove nade, i onda debakl protiv Arsenala vjerovatno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Do Arsenala se vraćaju igrači koji su povrijeđeni i ruku na srce jači smo od njih što smo i pokazali u prvoj tekmi ove sezone. Nismo daleko ni od Čelsija kada se gleda 11 na 11. City je najjači tim lige i očekujem da će oni osvojiti.Cartman je napisao/la:Opet nas ceka famozna serija od "laksih" utakmica, Cardiff, Stoke i Fulham. Nove nade, i onda debakl protiv Arsenala vjerovatno.
Maradona good,Pele better,George Best !
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
I Liverpool je velikan pa malo pogledaj transfer politiku i koga su doveli od klasnih igrača.motty je napisao/la:Ljudi pisemo o Manchester Unitedu, ej bolan o Manchester Unitedu! Klub takvog renomea da se odbija
Kako nije, pa pola tima napustilo klub.Zar misliš da bi Ibrahimović igrao u drugoj ligi zbog činjenice što je Juventus veliki klub.motty je napisao/la:Juventus je igrao u seriji B pa to nije promjenilo poziciju Juventusa u pregovorima sa igracima.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Marsal
- Kontakt:
Koliko biste tek zaostajali za Arsenalom da ste slabiji.Alcatraz je napisao/la:Do Arsenala se vraćaju igrači koji su povrijeđeni i ruku na srce jači smo od njih što smo i pokazali u prvoj tekmi ove sezone. Nismo daleko ni od Čelsija kada se gleda 11 na 11. City je najjači tim lige i očekujem da će oni osvojiti.Cartman je napisao/la:Opet nas ceka famozna serija od "laksih" utakmica, Cardiff, Stoke i Fulham. Nove nade, i onda debakl protiv Arsenala vjerovatno.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Moyes nije kriv,kriva je stoka preplaćena.Igraci koji igraju srcem nema ih vise,ili igraci na silu kao CSKA iz Londona,ili bolesni Arapi s druge strane.Nekog dobro treba nalemat iz igračkog kadra : Carrick,Cleverley,Vidić,Young Smashley,Valencia aka hakala, ima jos tu njih par da ne nabrajam 
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Poraz boli,al nije da se nije ocekivao,vise boli to sto nas je pobijedila ekipa koja nas ni po cemu nije nadigrala,da je nasa odbrana bila malo prisebnija sve bi bilo drugacije,al ako ce ovi porazi konacno znaciti dolazak par KVALITETNIH igraca onda Halal im bilo! Gledam sa starim tekmu koji je takodjer navijac Djavola,i dodje nam da placemo od muke kad covjek vidi da igrac poput Younga nosi dres Manchestera,pa od svih Evropskih velikana mi imamo najveci broj flopova to je stvarno nevjerovatno,pa ja da se nesto pitam pola bih skauta otpustio,jer mi nije jasno kojim se ocima gledaju pojedini igraci!
Opet dolazimo do problema sa finansijama, Juventus je ispadanjem izgubio pozamasna finansijska sredstava, ali i dosta sponzora zbog afere i nacina na koji se sve to dogodilo. Tek nakon sto ih je vratila porodica Anjeli ako se ne varam, oni su ponovo bili u konkurenciji dovodit dobre igrace. Ni u Liverpoolu nije bitno drugacija situacija, da imaju pare kao City ili Chelsea ne bi bio problem dovest niti jednog igraca na svijetu. Liverpool je jos uvijek primamljiv mnogim igracima, ali ne za platu od maksimalno 100 milja, ne kad u drugom klubu mogu dobit duplo.Saurman je napisao/la:I Liverpool je velikan pa malo pogledaj transfer politiku i koga su doveli od klasnih igrača.motty je napisao/la:Ljudi pisemo o Manchester Unitedu, ej bolan o Manchester Unitedu! Klub takvog renomea da se odbija
Kako nije, pa pola tima napustilo klub.Zar misliš da bi Ibrahimović igrao u drugoj ligi zbog činjenice što je Juventus veliki klub.motty je napisao/la:Juventus je igrao u seriji B pa to nije promjenilo poziciju Juventusa u pregovorima sa igracima.
Opet cu vam navest primjer Monaka, primjere PSG-a, City-a pa i Chelsea, a tek Anzi ili Zenit koji dovedose par klasnih igraca u Rusiju.
Ne kazem da igranje u LP-u nece u nekoj mjeri otezat dovodjenje igraca, ali taj isti igrac ce gledat sta mu klub moze ponudit u 4-5 sezona, ne samo u jednoj. United ce bez obzira na ovu sezonu u sljedecoj imat sampionske ambicije, imat ce cilj osvajanje trofeja, a to u vecini slucajeva privlaci igrace. Naravno uz kljucni faktor - NOVAC.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Alcatraz je napisao/la:Do Arsenala se vraćaju igrači koji su povrijeđeni i ruku na srce jači smo od njih što smo i pokazali u prvoj tekmi ove sezone. Nismo daleko ni od Čelsija kada se gleda 11 na 11. City je najjači tim lige i očekujem da će oni osvojiti.Cartman je napisao/la:Opet nas ceka famozna serija od "laksih" utakmica, Cardiff, Stoke i Fulham. Nove nade, i onda debakl protiv Arsenala vjerovatno.

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
AuuuuuuuuAlcatraz je napisao/la:Do Arsenala se vraćaju igrači koji su povrijeđeni i ruku na srce jači smo od njih što smo i pokazali u prvoj tekmi ove sezone. Nismo daleko ni od Čelsija kada se gleda 11 na 11. City je najjači tim lige i očekujem da će oni osvojiti.Cartman je napisao/la:Opet nas ceka famozna serija od "laksih" utakmica, Cardiff, Stoke i Fulham. Nove nade, i onda debakl protiv Arsenala vjerovatno.

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Možda Liverpool nema pare kao Chelsea i Man City iako i njih drži milijarder što znači da može trošiti ako želi.motty je napisao/la:Opet dolazimo do problema sa finansijama, Juventus je ispadanjem izgubio pozamasna finansijska sredstava, ali i dosta sponzora zbog afere i nacina na koji se sve to dogodilo. Tek nakon sto ih je vratila porodica Anjeli ako se ne varam, oni su ponovo bili u konkurenciji dovodit dobre igrace. Ni u Liverpoolu nije bitno drugacija situacija, da imaju pare kao City ili Chelsea ne bi bio problem dovest niti jednog igraca na svijetu. Liverpool je jos uvijek primamljiv mnogim igracima, ali ne za platu od maksimalno 100 milja, ne kad u drugom klubu mogu dobit duplo.Saurman je napisao/la:I Liverpool je velikan pa malo pogledaj transfer politiku i koga su doveli od klasnih igrača.motty je napisao/la:Ljudi pisemo o Manchester Unitedu, ej bolan o Manchester Unitedu! Klub takvog renomea da se odbija
Opet cu vam navest primjer Monaka, primjere PSG-a, City-a pa i Chelsea, a tek Anzi ili Zenit koji dovedose par klasnih igraca u Rusiju.
Ne kazem da igranje u LP-u nece u nekoj mjeri otezat dovodjenje igraca, ali taj isti igrac ce gledat sta mu klub moze ponudit u 4-5 sezona, ne samo u jednoj. United ce bez obzira na ovu sezonu u sljedecoj imat sampionske ambicije, imat ce cilj osvajanje trofeja, a to u vecini slucajeva privlaci igrace. Naravno uz kljucni faktor - NOVAC.
Potrošnje Liverpoola od kako ne igra CL je je preko 320 mil tako da priča o tome kako nemaju novac ne pije vode.
Pored novaca tu svaki igrač mora misliti i na karijeru , ambicije kluba,trenera islično.PSG i slični timovi moraju preplaćivati igrače da bi došli kod njih iako nijedan igrač koji misli na svoju karijeru neće otići u Francusku, primjer je Falcao koji se sad kaje zbog svoje odluke jbg pohlepa čini čuda.
Ne mislim da Utd neće kupiti nekog ali biće u teškoj poziciji dovesti neko značajno ime jer i u svojim redovima moraju zadržati takve igrače kao što je Rooney koji se već neko vrijeme nećka oko produženja ugovora.
Gubitak takvog igrača šalje lošu sliku o klubu i daje jasnu poruku drugim igračima koji bi željli doći u Utd.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 19 jan 2014, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
[youtube][/youtube]
Sto prije ga vratit nazad.
Sto prije ga vratit nazad.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Jos nam taj strucnjak treba.
brate jesi mi dobarrr??Cartman je napisao/la:Jos nam taj strucnjak treba.

George Best and Cantona,They came to us from heaven..
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Eto ga,haman Cabaye na pragu PSG-a! ako je istina bgm fino,sve manje igraca koji za normalne pare mogu unaprijediti nasu igru! In Cleverly we trust!
Svi krive Dejvida Mojesa za ovako slabu sezonu - ali krivica, PRVO, leži u Edu Vudvordu (čoveku koji odobrava novac za transfere u Mančester Junajtedu), a DRUGO, u Aleksu Fergusonu, jer je napustio ekipu u teškoj situaciji."
"Mančester Junajted je nekad bio Golijat, a sad je postao David."
"Mogu samo da zamislim GDE BI SAD BIO Mančester Junajted da je letos umesto Mojesa angažovao Žozea Murinja?", komentar Garija Linekera, legendarnog engleskog centarfora, danas stručnog komenatora i prezentera.
"Šokantna reakcija Junajtedove odbrane kod trećeg Čelzijevog gola. Dejvid Mojes, skrštenih ruku, izgleda potpuno utučeno." (Fil Meknalti, sportski urednik BBC-a)
"Prestanite da krivite Fergija. on je sa ovim ISTIM TIMOM prošle sezone bio šampion. Uostalom, nije bio njegov posao da Mojesu stvara tim. Mojes i Vudvort su imali dovoljno vremena u prelaznom roku i ništa nisu uradili."
"Najgori Fergusonov TRANSFER ikada? Mojes, ubedljivo."
"Svi ste me vređali kad sam rekao da će Junajted na kraju sezone biti peti... sad vidim da je trebalo da kažem - ŠESTI!", komentar Robija Sevidža, bivšeg reprezentativca Velsa i nekadašnje nade Mančester Junajteda, danas fudbalskog komentatora.
"Realno, ovo je bila jedna od NAJBOLJIH partija Mančester Junajteda ove sezone, a izgubio je sa 3:1."
"Huan Mata sedi na Čezlijevoj klupi i razmišlja da li da pređe u ovakav Mančester Junajted".
"Evo ga, novi/stari dečko Čelzija NEMANJA Matić ulazi u igru umesto Viliana. Koliko puta ću ga ove sezone nazvati NEMANJA Vidić? Mislim, mnogo puta."
"Ljudi, nemojte da zaboravite da je ovaj isti tim Mančester Junajteda prošle sezone LAGANO osvojio Premijer ligu. Ipak je problem u Mojesu."
"Statistika: Dejvid Mojes je kao menadžer Evertona i Mančester Junajteda 48 puta u Premijer ligi gostovao kod Čelzija, Arsenala i Liverpula i nije ostvario NITI JEDNU POBEDU!?"
"Ovo je NAJGORI Mančester Junajted još od vremena Velikog Rona (Atkinsona), Fergi je osetio da dolazi to vreme, baš kao i Pep Gvardiola u Barseloni, i napustio je Old Traford ostavljajući slabijima od sebe da rešavaju probleme."
"Statistika: Mančester Junajtedu je ovo bio 10. meč ove sezone protiv prvih devet ekipa na tabeli Premijer lige i još uvek je BEZ pobede!"
"Prirodna evolucija... Svakom DOĐE KRAJ, sad je došao Mančester Junajtedu baš kao što je Liverpulu devedesetih. To su fantastične vesti za neutralne."
"Interesatno je da je Murinjo PRVU i 100. pobedu u Premijer ligi ostvario protiv Mančester Junajteda!"
"Statistika: Murinjo je do 100. pobede u Premijer ligi došao u 142. utakmici. DALEKO iza njega slede Aleks Ferguson 162, Arsen Venger 179, Rafa Benitez 181 i Keni Dalgliš 197."
"Samjuel Eto je ČETVRTI igrač u istoriji Premijer lige koji je postigao het-trik protiv Mančester Junajteda. Pridružio se Romelu Lukakuu, Dirku Kajtu and Dejvidu Bentliju."
"Mančester Junajted je nekad bio Golijat, a sad je postao David."
"Mogu samo da zamislim GDE BI SAD BIO Mančester Junajted da je letos umesto Mojesa angažovao Žozea Murinja?", komentar Garija Linekera, legendarnog engleskog centarfora, danas stručnog komenatora i prezentera.
"Šokantna reakcija Junajtedove odbrane kod trećeg Čelzijevog gola. Dejvid Mojes, skrštenih ruku, izgleda potpuno utučeno." (Fil Meknalti, sportski urednik BBC-a)
"Prestanite da krivite Fergija. on je sa ovim ISTIM TIMOM prošle sezone bio šampion. Uostalom, nije bio njegov posao da Mojesu stvara tim. Mojes i Vudvort su imali dovoljno vremena u prelaznom roku i ništa nisu uradili."
"Najgori Fergusonov TRANSFER ikada? Mojes, ubedljivo."
"Svi ste me vređali kad sam rekao da će Junajted na kraju sezone biti peti... sad vidim da je trebalo da kažem - ŠESTI!", komentar Robija Sevidža, bivšeg reprezentativca Velsa i nekadašnje nade Mančester Junajteda, danas fudbalskog komentatora.
"Realno, ovo je bila jedna od NAJBOLJIH partija Mančester Junajteda ove sezone, a izgubio je sa 3:1."
"Huan Mata sedi na Čezlijevoj klupi i razmišlja da li da pređe u ovakav Mančester Junajted".
"Evo ga, novi/stari dečko Čelzija NEMANJA Matić ulazi u igru umesto Viliana. Koliko puta ću ga ove sezone nazvati NEMANJA Vidić? Mislim, mnogo puta."
"Ljudi, nemojte da zaboravite da je ovaj isti tim Mančester Junajteda prošle sezone LAGANO osvojio Premijer ligu. Ipak je problem u Mojesu."
"Statistika: Dejvid Mojes je kao menadžer Evertona i Mančester Junajteda 48 puta u Premijer ligi gostovao kod Čelzija, Arsenala i Liverpula i nije ostvario NITI JEDNU POBEDU!?"
"Ovo je NAJGORI Mančester Junajted još od vremena Velikog Rona (Atkinsona), Fergi je osetio da dolazi to vreme, baš kao i Pep Gvardiola u Barseloni, i napustio je Old Traford ostavljajući slabijima od sebe da rešavaju probleme."
"Statistika: Mančester Junajtedu je ovo bio 10. meč ove sezone protiv prvih devet ekipa na tabeli Premijer lige i još uvek je BEZ pobede!"
"Prirodna evolucija... Svakom DOĐE KRAJ, sad je došao Mančester Junajtedu baš kao što je Liverpulu devedesetih. To su fantastične vesti za neutralne."
"Interesatno je da je Murinjo PRVU i 100. pobedu u Premijer ligi ostvario protiv Mančester Junajteda!"
"Statistika: Murinjo je do 100. pobede u Premijer ligi došao u 142. utakmici. DALEKO iza njega slede Aleks Ferguson 162, Arsen Venger 179, Rafa Benitez 181 i Keni Dalgliš 197."
"Samjuel Eto je ČETVRTI igrač u istoriji Premijer lige koji je postigao het-trik protiv Mančester Junajteda. Pridružio se Romelu Lukakuu, Dirku Kajtu and Dejvidu Bentliju."
Ma, vec smo navikli na ovo. Covjek se vise i ne razocara toliko.kingwazza je napisao/la:brate jesi mi dobarrr??Cartman je napisao/la:Jos nam taj strucnjak treba.
http://****/fudbal/znaci-li-ovo ... gatog-psg/ eto nama Cabaya
Stvarno lud zakon, cuj 75% poreza. Neka je preko milion eura. Cuj zaradis pare i onda dajes tri cetvrtine drzavi. Boze sacuvaj.FCUM je napisao/la:http://****/fudbal/znaci-li-ovo ... gatog-psg/ eto nama Cabaya
Ljudi moji, ova kriza uzima maha na svim poljima izgleda ... Danas gledam utakmicu kod Bahe u BH Unitedu i vjerujte mi da je 75% prisutnih za Ruse navijalo
Nisam mogao vjerovati da sam dočekao da u 'našem lokalu' ima više plavih dresova jbt
Kad se samo sjetim atmosfere na istom mjestu prosle godine protiv Liverpoola,Arsenala,Reala ... Razumijem ja da je dosta glory huntera medju navijacima al' opet onakav poraz u navijačkom smislu nisam očekivao.
Što se tiče utakmice , samo cu reci da sam na poluvremenu imao utisak da bi mi sa onakvom igrom i Fergijem na klupi vodili 1:0 a ne gubili ... drugo poluvrijeme je bilo mučenje.

Kad se samo sjetim atmosfere na istom mjestu prosle godine protiv Liverpoola,Arsenala,Reala ... Razumijem ja da je dosta glory huntera medju navijacima al' opet onakav poraz u navijačkom smislu nisam očekivao.
Što se tiče utakmice , samo cu reci da sam na poluvremenu imao utisak da bi mi sa onakvom igrom i Fergijem na klupi vodili 1:0 a ne gubili ... drugo poluvrijeme je bilo mučenje.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.