KembaAdmir_Sa je napisao/la:wejda dajem za prvenstveno dobrog asistenta/tricaša
SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Zanima li te sta od mojih??Admir_Sa je napisao/la:wejda dajem za prvenstveno dobrog asistenta/tricaša
ako si ti ovaj denver, jel se može šta isposlovat za georgaJHam je napisao/la:Zanima li te sta od mojih??Admir_Sa je napisao/la:wejda dajem za prvenstveno dobrog asistenta/tricaša
kembu necu sada jer se povrijedio
nema potpisa
Moglo bi se isposlovat, al bi to morao biti **** paketAdmir_Sa je napisao/la:ako si ti ovaj denver, jel se može šta isposlovat za georgaJHam je napisao/la:Zanima li te sta od mojih??Admir_Sa je napisao/la:wejda dajem za prvenstveno dobrog asistenta/tricaša![]()
kembu necu sada jer se povrijedio
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Adriano upisao prvu pobjedu.
Ja drugu za redom, 4 pobjede me dijele od Play Offa.
Moze li mi ko ponuditi poene za Vukcevica, Hump i Marion su takodje na raspolaganju. Iskreno, skokove, blokade, i prcenat suta sam halalio, tako da na to ne idem, pa ako ko ima zainteresovan a da mu trebaju skokovi tu sam. Meni trebaju poeni i steals.
Ja drugu za redom, 4 pobjede me dijele od Play Offa.
Moze li mi ko ponuditi poene za Vukcevica, Hump i Marion su takodje na raspolaganju. Iskreno, skokove, blokade, i prcenat suta sam halalio, tako da na to ne idem, pa ako ko ima zainteresovan a da mu trebaju skokovi tu sam. Meni trebaju poeni i steals.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- majestic24
- Kontakt:
hoces bradleya za vucevica
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Mozda i mozemo s obzirom da mi je sezona svakako propala,ali samo u slucaju da mi prestanes slati ponude sa povrijedjenim igracima.Tracy3McGrady je napisao/la:KB24, mozemo li se kako dogovoriti za MCW-a?
Chandler, Chalmers, Beverly, Stuckey su na trejd listi. treba mi SF.
*La Roma non si tifa, si AMA!*
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ja sam iskreno protiv tih trejdova "jer mi je sezona propala" jer tako sebe unistavas a druge ojacavs. Znaci ja sam spreman za trejd da napravimo ali da o bude realno sa obje strane, a sto se tice povrijedjenih igraca, Vukcevic je day to day i bit ce spreman za koji dan, mozda cak i slijedecu tekmu, dok za drugog i ne znam sta sam ti bio ponudio, samo znam da si ti dobio 6 a ja 3 kategorije. Pa eto ako hoces da sacekamo dok se Crnogorac ne oporavi pa da pokusamo ponovo?adnan24 je napisao/la:Mozda i mozemo s obzirom da mi je sezona svakako propala,ali samo u slucaju da mi prestanes slati ponude sa povrijedjenim igracima.Tracy3McGrady je napisao/la:KB24, mozemo li se kako dogovoriti za MCW-a?
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Da sam ga htio dati onako "bezveze" ne bi odbijao dosadasnje ponude...inace momak igra odlicno tako da i nema bas mnogo opcija za njegov trejd, al' eto nikad se ne zna...
Ja neki dan zamijenih Alana Andersona sa Chrisom Andersenom, a danas otpustih Chrisa i na njegovo mjesto dovedoh Jamesa Andersona. Još mi je Ryan ostao, samo nešto mi se on baš i ne kupi iz "bunara želja" u ovom trenutku. 
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
nema meni ko više igrat, evo i bargnjani povrijedjen
ajd nek mi neko da dva solidna igraca za wejda
nema potpisa
Kad se vraca Wade??Admir_Sa je napisao/la:nema meni ko više igrat, evo i bargnjani povrijedjen
day to day ti je on, al ja mislim da ce on sve više i više igrati nakon all stara, svjesno su mu dozirali minute i meceve u prvom djelu sezoneJHam je napisao/la:Kad se vraca Wade??Admir_Sa je napisao/la:nema meni ko više igrat, evo i bargnjani povrijedjen
nema potpisa
stas da ti dam 
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
ponudi nešto realno
dobio sam bio stakija i beverlija, al mi je to fakat premalo
nema potpisa
sta ces od mene??Admir_Sa je napisao/la:ponudi nešto realno
lin i eric gordon
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
trenutno vodim 7-1 protiv lidera na tabeli,ako ga dobijem prelazim na prvo mjesto
imat cu najmanje poraza,i onda ide zadnji na tabeli tj. adriano koji je vec upisao i 1 pobjedu
imat cu najmanje poraza,i onda ide zadnji na tabeli tj. adriano koji je vec upisao i 1 pobjedu
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.