NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

fukara87
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la fukara87 » 19 jan 2014, 23:08

anonymous001 je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Ne mogu da shvatim ljude iz Bihaca, skoro na svaku oni "rekao Tigar". :lol: Kao on neki faktor, mozda jeste al' u vasoj mjesnoj zajednici.
nemoj da si sarkastican i da nazivas Bihac mjesnom zajednicom... nemoj me vuci za jezik misu jedan! da ti nije bilo ovakvih kao Tigar nebi bilo ni tebe misu...
Opet ti dijete drago pricas da nije Tigra nebi bilo ovog ne bi bilo onog, ti fakat nisi normalan raspisao se o Tigru pa normalno da cemo se javit malo da te isprovociramo al ti ne kontas to izgleda, tema je Jedinstvo bolan pisi sta o klubu a ne postavljas neke tamo klipove o Tigru nigdje veze.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 19 jan 2014, 23:11

fukara87 je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Ne mogu da shvatim ljude iz Bihaca, skoro na svaku oni "rekao Tigar". :lol: Kao on neki faktor, mozda jeste al' u vasoj mjesnoj zajednici.
nemoj da si sarkastican i da nazivas Bihac mjesnom zajednicom... nemoj me vuci za jezik misu jedan! da ti nije bilo ovakvih kao Tigar nebi bilo ni tebe misu...
Opet ti dijete drago pricas da nije Tigra nebi bilo ovog ne bi bilo onog, ti fakat nisi normalan raspisao se o Tigru pa normalno da cemo se javit malo da te isprovociramo al ti ne kontas to izgleda, tema je Jedinstvo bolan pisi sta o klubu a ne postavljas neke tamo klipove o Tigru nigdje veze.
pa moram bacati kontru kad ovaj navalio sa pricom da Sloboda ulazi u premijer ligu jer im je Azmir to rekao. nervira me to vise !!!!!!!

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 19 jan 2014, 23:13

Nevezano za to kakva je osoba i šta je radio.
Da li se to sad vratio Tigar u Jedinstvo ? Zar se niste radovali što on više nije u klubu, jer ste znali da radi malverzacije ? :?

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 19 jan 2014, 23:14

Pa normalno da ce Azmir reci ciljamo na PL ,kao sto ce to isto reci i taj Tigar ,Dasa itd ,druga stvar sto je putnik u visi rang samo jedan,sta lozite jedni druge bez potrebe ,isto ste djeca.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 19 jan 2014, 23:18

Ma bezveze se bolan palis, ucice ce onaj ko najvise bude imao para i to nek ti bude jasno, meni nece smetat ako Jedinstvo udje u Premijer ligu ja licno ne mrzim taj klub i gledao sam Jedinstvo na Tusnju dok su igrali zajedno u Premijer ligi.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 19 jan 2014, 23:22

fukara87 je napisao/la:Ma bezveze se bolan palis, ucice ce onaj ko najvise bude imao para i to nek ti bude jasno, meni nece smetat ako Jedinstvo udje u Premijer ligu ja licno ne mrzim taj klub i gledao sam Jedinstvo na Tusnju dok su igrali zajedno u Premijer ligi.
Ma niko nije rekao da mrzi Jedinstvo. Anonimus prijavi moderatoru svakoga ko se ne slaze sa njegovim misljenjem. :lol:
Evo sada poceo da pusta borbene. :mrgreen:
Ako udjete u PL cestitam prijatelju moj veliki.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 19 jan 2014, 23:28

fukara87 je napisao/la:Ma bezveze se bolan palis, ucice ce onaj ko najvise bude imao para i to nek ti bude jasno, meni nece smetat ako Jedinstvo udje u Premijer ligu ja licno ne mrzim taj klub i gledao sam Jedinstvo na Tusnju dok su igrali zajedno u Premijer ligi.
Jedinstvo kao i Sloboda su nekad imali strasnu ekipu, a gle sada se borimo za PL XD
Da mi je ko rekao da ce ovako biti prije 10-tak godina reko bi mu da je poludio XD

Toro86
Kontakt:

Post Postao/la Toro86 » 20 jan 2014, 00:51

Ovu drugu polusezonu jedino tesko gostovanje je u Kaknju, ovo ostalo bi trebalo ici glat 1-3 boda u gostima, u Tuzli garant X. Eto i Stojanov se vratio, sad imamo i jaku klupu tako da nebi trebalo biti vecih problema da se ova prednost i poveca vec u prvih par kola.

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 20 jan 2014, 00:58

Toro86 je napisao/la:Ovu drugu polusezonu jedino tesko gostovanje je u Kaknju, ovo ostalo bi trebalo ici glat 1-3 boda u gostima, u Tuzli garant X. Eto i Stojanov se vratio, sad imamo i jaku klupu tako da nebi trebalo biti vecih problema da se ova prednost i poveca vec u prvih par kola.
HAHA ma kakva Sloboda to 2 ko kuca, ali Rudaj je zeznut po meni najveci konkurent za PL...

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 20 jan 2014, 01:08

Iceplayer je napisao/la:
Toro86 je napisao/la:Ovu drugu polusezonu jedino tesko gostovanje je u Kaknju, ovo ostalo bi trebalo ici glat 1-3 boda u gostima, u Tuzli garant X. Eto i Stojanov se vratio, sad imamo i jaku klupu tako da nebi trebalo biti vecih problema da se ova prednost i poveca vec u prvih par kola.
HAHA ma kakva Sloboda to 2 ko kuca, ali Rudaj je zeznut po meni najveci konkurent za PL...
Pa ja kakva Sloboda, dobit ce te glat sigurnoo, ne gine nam 5 komada :D

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 20 jan 2014, 01:11

fukara87 je napisao/la:
Iceplayer je napisao/la:
Pa ja kakva Sloboda, dobit ce te glat sigurnoo, ne gine nam 5 komada :D
Ma kakvi 5 to je malo bice tu i 10 :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 jan 2014, 01:15

u Gracanici nije tesko gostovanje?... vjerujem d aje i u Srrebreniku tesko ali et ..ne za vas nego za svakog pa i za nas ...mada smo mi tu blize bice puno nasih navijaca tako da je nesto lakse
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 20 jan 2014, 01:19

Iceplayer je napisao/la:
oplakah :lol: :lol:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 20 jan 2014, 01:19

SaltCityAttack je napisao/la:u Gracanici nije tesko gostovanje?... vjerujem d aje i u Srrebreniku tesko ali et ..ne za vas nego za svakog pa i za nas ...mada smo mi tu blize bice puno nasih navijaca tako da je nesto lakse
Sve su to teska gostovanja nije niko rekao da nisu ali najteze ce biti protiv Rudara imaju dobru ekipu uigranu jos su doveli 3 pojacanja... :)

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 20 jan 2014, 01:44

Ovi sto pisu biscani se loze Tigar rekao ovo Tigar rekao ono.Samo da znate da Tigar trenutno nema nikakve veze sa Jedinstvom,istina on ima sigurno jake veze u Bosni a mozda i mnogi neznaju da je upravo taj Tigar jedan od najzasluzniji bio kad je Ciro imenovan za selektora reprezentacije.I manite se Tigra pisite o necem drugom,nije tema Tigar vec NK Jedinstvo Bihac ...
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Toro86
Kontakt:

Post Postao/la Toro86 » 20 jan 2014, 07:31

Bihac96 je napisao/la:Ovi sto pisu biscani se loze Tigar rekao ovo Tigar rekao ono.Samo da znate da Tigar trenutno nema nikakve veze sa Jedinstvom,istina on ima sigurno jake veze u Bosni a mozda i mnogi neznaju da je upravo taj Tigar jedan od najzasluzniji bio kad je Ciro imenovan za selektora reprezentacije.I manite se Tigra pisite o necem drugom,nije tema Tigar vec NK Jedinstvo Bihac ...
Znaju svi da nema veze, ali malo hajke nije na odmet, vidis da se svi loze na sve :lol:

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 20 jan 2014, 10:14

Bihac96 je napisao/la:Ovi sto pisu biscani se loze Tigar rekao ovo Tigar rekao ono.Samo da znate da Tigar trenutno nema nikakve veze sa Jedinstvom,istina on ima sigurno jake veze u Bosni a mozda i mnogi neznaju da je upravo taj Tigar jedan od najzasluzniji bio kad je Ciro imenovan za selektora reprezentacije.I manite se Tigra pisite o necem drugom,nije tema Tigar vec NK Jedinstvo Bihac ...
jesi ti iz Bangladeša ili Bihaća jarane?
čuj nema on nikakve veze sa Jedinstvom, na papiru nema ali zna se koje Emira postavio na mjesto predsjednika i znas vrlo dobro da je Hamdo u upravnom odboru. nebitno je to sad ... idemo se mi fokusirati na neke druge teme kao npr kako ce Jedinstvo oderati Slobodu usred Tuzle :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 jan 2014, 10:32

Do jucer plakali i molili da ih se pusti da ne ispadnu iz lige,danas se nesto pohasili cim su prvi na tabeli..ko se zadnji smije najsladje se smije.. :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 20 jan 2014, 10:37

harry_90 je napisao/la:Do jucer plakali i molili da ih se pusti da ne ispadnu iz lige,danas se nesto pohasili cim su prvi na tabeli..ko se zadnji smije najsladje se smije.. :mrgreen:
kako si duhovit !

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 jan 2014, 10:41

harry_90 je napisao/la:Do jucer plakali i molili da ih se pusti da ne ispadnu iz lige,danas se nesto pohasili cim su prvi na tabeli..ko se zadnji smije najsladje se smije.. :mrgreen:
kako si duhovit !
znam :lol: :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.