ima boga ljudi vratili su ovo ovim jer ovi nisu zalsuzili loptu
edit:
ali opet INT
ljudi ovo je NFC odbrane gledaj ti ovo ludnica ...ima da Manning pase trvu u SB **** mi sve ako ne bude
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
Kakve dvije šanse su prokockali Seahawksi ne bi me čudilo da izgube večeras. Nadam se da će me demantovat.
Wilson je toliko nesiguran večeras da je to nevjerovatno, ovo su 49eri morali iskoristiti do sada.
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
zijanit ce vidjet ces ..ali ebiga bilo je gresaka sudije tako da nisu ni trebali napraviti nista iz onog napada
ali ovo je mat odmah ..TD i gotovo
FKR TZ 87'
Seattle Seahawksi idu na MetLife!!!! Sherman za Smitha i INT
Mislio sam da će na kraju 49ersi dobiti ovo ali Seahawksi ipak pobjeđuju.
Dobro sam predvidio, Broncos vs. Seahawks u NY.
Odlična i uzbudljiva utakmica, puno uzbudljivija od one prve gdje je Manning pomeo Patriotse. Gledajući sezonu zasluženo Denver i Seattle idu u SB.
Novac je u džepu
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
Čestitam Hawksima na pobjedi!
Nažalost izgubili smo, krivicom Kapa, koji je žurio u ovom bacanju, moglo je ovo i mirnije, ali gotovo je sad, odbrana je bila bolji dio tima mora se priznati, ništa idemo opet ispočetka sljedeće godine!Navijaću sa Hawkse , ipak dolaze iz naše divizije NFC!
Sherman na kraju sa onim intervjuom
Zadnja izmjena: RiverPlate, dana/u 20 jan 2014, 03:55, ukupno mijenjano 1 put.
Oovaj Sherman je zvijer i ludak i u pozitivnom i negativnom smislu ..koji je on manijak ahahahhaa ..ali boljeg nema na corneru sto jest jest
FKR TZ 87'
Sherman dobi tekmu. Kakav play, Kaep choke, 2 inta u zadnjih 5 minuta. I kako sam rekao u sredini sezone, Denver Seattle ce bit SB, izdominirani ste u prognozama
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ludnicaaaaa
Sreca da je sutra praznik pa niko neradi jer smo svi pijani ovdje u Seattle-u
Ove sezone je bilo lako pogoditi finale. Iako nisam NFL expert iz aviona sam vidio jos prije 3 mjeseca SeaHawks-Broncos. Mislim da je nasa odbrana dosta bolja ali kako biti protiv PM i OMAHA?!
Seattle is known for its fanatical, earthquake-inducing fanbase and if it means the result is a Euro soccer atmosphere, complete with Tifos in the NFL, we're all for it.
Ta ce Sherman Marshall ga unistio prosle godine u Chicagu 160 yardi mu uhvatio..doduse Marshalla ko god 1 na 1 cuva nema sanse ... ali bez obzira Sherman je stroj ali odvratan u pm
FKR TZ 87'
SaltCityAttack je napisao/la:Ta ce Sherman Marshall ga unistio prosle godine u Chicagu 160 yardi mu uhvatio..doduse Marshalla ko god 1 na 1 cuva nema sanse ... ali bez obzira Sherman je stroj ali odvratan u pm
Ma Sherman je zvijer, Kap samo dva puta bacio loptu na njegovu stranu, drugi put kad je bacio odmah INT
Sad sam gledao na stranici NFL-a, kaže Sherman da je Cab govorio kako on nije najbolji na svojoj poziciji, pa je onako reagovao poslije tekme!
SaltCityAttack je napisao/la:Ta ce Sherman Marshall ga unistio prosle godine u Chicagu 160 yardi mu uhvatio..doduse Marshalla ko god 1 na 1 cuva nema sanse ... ali bez obzira Sherman je stroj ali odvratan u pm
Ma Sherman je zvijer, Kap samo dva puta bacio loptu na njegovu stranu, drugi put kad je bacio odmah INT
Sad sam gledao na stranici NFL-a, kaže Sherman da je Cab govorio kako on nije najbolji na svojoj poziciji, pa je onako reagovao poslije tekme!
[youtube][/youtube]
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
+
PA KO JE ONA NAJBOLJI AKO ON NIJE? .. ima par dobrih CB ali mislim d aje on u ovom trenutku najbolji..Tillman evo ponovo je uvrsten medju najbolje i ulazi u finale za Walter Payton nagradu...Tillman je ebiga u godinama nema on tu brzinu za recimo da za ustavlja brze recivere ..recimo Kelvina Johnsona je evo 2-3 godine stopao nije mogoa nista..praivo je on po 1TD ali sa dva 3 yarda i nije uzimao pored Tillmana 40-50 yardi ..samo eto steta to je u godinama a koliko nam je on znacio da tek kad smo njega izgubili odbrana se totalno raspala
FKR TZ 87'