FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

SiamoNoi
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la SiamoNoi » 20 jan 2014, 00:32

Opet trolas ovdje,ne valja ti to.

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 20 jan 2014, 00:36

nidje veze,,,,kazem ono sto bi vi voljeli cuti,,jer rijetko ko realno ovdje pise.

MauroTB
Kontakt:

Post Postao/la MauroTB » 20 jan 2014, 08:34

Bože, iskompleksirani simpatizer Juventusa i Gasp, savršena kombinacija. :mrgreen:
NON MOLLARE MAI

“Alla Juve non sono dei gentlemen, è la mafia.” - Karl-Heinz Rummenigge

“Being Nerazzurri is like riding a motorbike: adrenaline and desire to win everything.” - Valentino Rossi

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 20 jan 2014, 11:01

farukzidane je napisao/la:bar za 30 bodova je inter ostecen...sto je mnogo,.,. mnogo
Ovo mora da je drug Trecasisa, reinkarniran.Ne sekiraj se bruda vrati se to nama za zelenim stolom.

Tekma uzas, penal nije bio.

Trenera mijenjat dok nismo doveli "njegove zelje", valja to rastjerati poslije.
Amar Osim selektor BiH

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 20 jan 2014, 13:48

Izlaskom Rickya igra nam se raspala, volim i ja Kovu i zelim da bude nosilac igre ali apsolutno nista ne pokazuje, mislim da ga ova formacija tusi i ne moze se pokazat.
Svasta se probalo i mijenjalo ali Cambi na terenu ostaje, a mislim da u tom grmu leze problemi, ok je sve cita on igru, pozicionira ali tu treba trkac ili profinjeni tehnicar koji ce uz sebe imat dva trkaca, moderni fudbal priznaje samo trku i duele a ne mahanje rukama.
Volio bi samo jednu utakmicu da se krene bez njega pa da vidim da li je to to, budimo realni ne igra on na nivou od prije 3-4 godine pa da je nezamjenljiv ili ga WM ne smije poslati na klupu :?

Mozda i nemamo ekipu za LP, mozda i jesu ovi iz vrha bolji ali brate imamo sigurno bolju ekipu od Genoe, Chieva i ostalih koje bi odnosom snaga trebali rjesit na poluvremenu.

P.S. ako odrade ovu razmjenu definitivno gasim tv sto se tice Intera za ovu sezonu :evil:
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 20 jan 2014, 14:01

Meni je nekako razumljivo kada mladi igraci osciliraju, jednu utakmicu odigraju dobro i onda drugu skroz lose, jbg. naucit ce, a jedini nacin da postanu konstantno dobri je da igraju vise utakmica u kontinuitetu, vise mi smeta recimo sta se kod nas uopce ne zna tko sta radi, pa tako 70% akcija vodi Campagnaro koji stoji 30metara od protivnickog gola.

Nego ovi idioti zele mjenjat Guarina za Vucinica :lol: opet ne vidim cime bi mi profitirali kad bi zaminili jednog od boljih igraca za 30 godina starog napadaca a imamo 2 mlada potencijalno dobra napadaca. Pa daj im sansu u p materinu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 20 jan 2014, 14:18

ma ne stoji ti to za Kovu, mislim pokusajmo realno gledati, momak odradi svoj dio, jedini nesto i igra, krece se, trazi loptu, prenosi je...e sad sto nema s kim odigrat je drugo. jednostavno ludim kad gledam da nam stoperi kroje igru, da oni odradjuju zadnji pas, eventualno dodaju Cambiasu koji odmah nabija u kazneni bez obzira ima li koga gore :roll: jedini Kova se vrati i uzme loptu od Juana pa nesto pokusa, ali sta ce, kome, Cambiaso mu redovno pokazuje rukom da ne daje njemu, Guarin ne zna primit lopte a obicno je i predaleko pa brzo izgubi loptu, od japanca nema hajra jer on ne konta ovu igru, eto malo nesto s Rikijem moze i to je to, a kad igras protiv bunkera 2-3 igraca u polju nista ne znace, jednostavno moraju svi ucestvovat i svi znat igrat lopte a to kod nas nije slucaj :cry:
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

sLucajni
Kontakt:

Post Postao/la sLucajni » 20 jan 2014, 14:30

Cuj dati Guarina za Vucinica ... I to se evo ozbiljno prica, mozda cak i bude gotov deal danas ...

Pa :lol: ... Kakvi retardi u INTERU

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 20 jan 2014, 14:31

slika

Napustio Torino. Eto ga vama :D
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 20 jan 2014, 14:40

[youtube][/youtube]
I nek ga Branci i Tahiru zalila do grla.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 20 jan 2014, 14:43

Zatrase nam ga majstorski :lol: :lol: ajme tuge, koji jad od kluba, pa gori smo od Genoe i tako tih klubova, oni barem imaju dostojanstvo.

Ma **** ovo, odo ucit knjigu
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 20 jan 2014, 14:44

To je to. Zvanicno je ovaj klub propo al definitivno. Gadi mi se sve u i oko kluba. Izginuli svi dabogda...

Cuj onog konja sto mu je mrsko hodat po terenu jos uz sve ima 30 godina dovest i u zamjenu dat Freddya. :o

Pa fakat ne mogu da vjerujem. Ovo je vrhunac debilizma. Ne vjerujem sta citam :oops:
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 jan 2014, 14:52

Uprava Intera se ovim potezom obrukala al' doslovno,zamjenti Guarina za onog crnogorskog kloca je van svake pameti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Scarpini
Kontakt:

Post Postao/la Scarpini » 20 jan 2014, 14:55

:lol: dobar posao :lol: ako vec to rade bolje im je da dovedu Hernanesa ili neko drugo kvalitetno poljacanje a DiMarzio pise da i Ranko ide u BvB :lol:

:evil: :evil: :evil:
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 20 jan 2014, 14:58

Nemojte tako, dobit cemo i par miliona pride. :)

Sumljivo meni ovo sve, pravi se mjesta za Ronalda ili Messija izgleda. :)
Amar Osim selektor BiH

endem_
Kontakt:

Post Postao/la endem_ » 20 jan 2014, 15:00

Palacio+Milito+Vucko pa jbt napad nam ima preko 60 god. Neshvatljivo mi je da se Belfodilu nije dala vec asansa da igra, cak je i **** Icardi dobija sansu ispred njega iako je bio daleko nespremniji. Tesko je mladom igracu u Inter definitivno, msm neki pljucu po Kovi koji ima 19 god i ocekuju da momak sam rjesaav sve, grdno se takvi varaju. Sada nam je sredina jos losija, ja se nadam dolasku Hernanesa ili nekog drugog zvucnijeg imena
Pazza Inter Amala

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 20 jan 2014, 15:08

Nevjerovatno los potez uprave Intera,dati Guarina za Vucinica.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 20 jan 2014, 15:13

samo finansijska stabilnost braco, to je najvaznije, ne znam sta se cudite sad :?
Mirko ce imati manju platu plus cemo dobit i koji milioncic--> good job :roll:

da se razumijemo, ja suze necu pustiti za ovim mutavcem, lik se nije uklopio ni sekunde a realno nije se ni pokazao kao neki igrac, dosao navikan da ima strasan sut i dokazao al' navijacima na drugom prstenu tribina
druga stvar je sto bi ja volio da se bolje odradio deal, tj. valjda se mogao utrpati nekom ko bi ponudio boljeg igraca, a mozda i nije, kad vidis da ni "nas" Murinjo nije bio zainteresovan(a Celzi ima brdo igraca pa nam je mogao ponuditi i vise nego juve) onda ce ispast da je i Mirko super :roll:
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

Scarpini
Kontakt:

Post Postao/la Scarpini » 20 jan 2014, 15:20

Bolje im je bilo da su ganjali Demba Ba + koji milioncic :lol: al valjda su nasi prepametni za takvo nesto ! :lol:
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 20 jan 2014, 15:23

:lol:

Ma to, karajte nas mamu vam imbecilsku..koji mozgovi ne mogu da vjerujem..dadnite im i Ranocchiu, onako eto mozda im zatreba..kod nas svakako ne igra
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []