NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
-
RiverPlate
- Kontakt:
Re: NFL
Pa i meni je Sherman najbolji, neće to reći Cab kojeg će Sherman čuvati cijelu noć, i neće mu dati da diše, ali Sherman je to shvatio previše ozbiljno
kao da mu je Cab mamu j... pa se onako iskalio na njemu poslije utakmice sa onom reporterkom FOX-a 
Grbavica naš je Hram!!!
optimalan SB! nije moglo bolje!! još samo da vrijeme posluži !!!
inače Sherman je kreten ali nije loš, a sad ko je stvarno najbolji, to je teško reći, Sherman, Peterson, zdravi Revis, to je ista diskusija k'o Brady/Manning
inače Sherman je kreten ali nije loš, a sad ko je stvarno najbolji, to je teško reći, Sherman, Peterson, zdravi Revis, to je ista diskusija k'o Brady/Manning
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Uh kakva tekma na Centuryu sinoć, nije razočarala, za razliku od one prve
Dominacija Kaepa i reada u prvom pol, a u drugom su Hawksi napravili adjustment i zaustavili to, a na kraju i profitirali od neiskustva Kaepa sa ona dva INT i fumbleom.
Shermanator na kraju sa ključnim stopom, ništa drugo nisam ni očekivao od najboljeg CB-a u ligi, još je imao i svoj show poslije tekme
Opet se pokazalo tačnim da Ninersi kad izgube bitku u TO, većinom gube i tekme, tako da su sad na omjeru 2-10 u takvim situacijama pod Harbaughom. Šteta zbog povrede Bowmana, nije ono nimalo lijepo izgledalo
A nadam se da će Harvin biti spreman za SB
Richard Sherman's degree from Stanford: Communications

Dominacija Kaepa i reada u prvom pol, a u drugom su Hawksi napravili adjustment i zaustavili to, a na kraju i profitirali od neiskustva Kaepa sa ona dva INT i fumbleom.
Shermanator na kraju sa ključnim stopom, ništa drugo nisam ni očekivao od najboljeg CB-a u ligi, još je imao i svoj show poslije tekme
Opet se pokazalo tačnim da Ninersi kad izgube bitku u TO, većinom gube i tekme, tako da su sad na omjeru 2-10 u takvim situacijama pod Harbaughom. Šteta zbog povrede Bowmana, nije ono nimalo lijepo izgledalo
A nadam se da će Harvin biti spreman za SB
Richard Sherman's degree from Stanford: Communications

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
rio_Ferdy88 je napisao/la:Uh kakva tekma na Centuryu sinoć, nije razočarala, za razliku od one prve![]()
nije tu bilo ni R od reada, to je bio ili dizajnirani QB run ili QB scramble. ja u cijelom prvom poluvremenu nisam vidio nijedan read option, barem nijedan gdje je Kaep zadržao loptu!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ne znam, meni se učinilo da je kod onog velikog runa nakon kojeg je uslijedio TD bio read (a Ninersi to rade odavno, Packersi su svjedocijestamaji je napisao/la: nije tu bilo ni R od reada, to je bio ili dizajnirani QB run ili QB scramble. ja u cijelom prvom poluvremenu nisam vidio nijedan read option, barem nijedan gdje je Kaep zadržao loptu!
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
ja sam poprilično siguran da nije. pogledaj tekmu u condensed modu, ako imaš još uvijek gamepass, to se začas da provjeriti.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ne znam, meni se učinilo da je kod onog velikog runa nakon kojeg je uslijedio TD bio read (a Ninersi to rade odavno, Packersi su svjedocijestamaji je napisao/la: nije tu bilo ni R od reada, to je bio ili dizajnirani QB run ili QB scramble. ja u cijelom prvom poluvremenu nisam vidio nijedan read option, barem nijedan gdje je Kaep zadržao loptu!), očito su Hawksi malo nepripremljeni bili za to
ja sam onako kroz polusan, pred kraj prvog poluvremena primjetio da skoro da i ne pokušavaju read ... valjda je to bio dio gameplana
ma svejedno, glavno da tim onoga smrada Harbaugha nije u SB
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Baš sam tako gledao jutros, moguće da sam i ja bio još nerazbuđen pa sam otišao na read jer je read za njih baš karakterističan.jestamaji je napisao/la: pogledaj tekmu u condensed modu, ako imaš još uvijek gamepass, to se začas da provjeriti.
Mada nebitno, scramble ili read, uglavnom su oni to dobro zaustavili u drugom dijelu i odmah ga prisilili na bacanja gdje je Kaep slabiji.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
da! biće to super, seattle odbrana protiv manninga sa njegova četiri top targeta plus screen opcija plus run! jedva čekam!rio_Ferdy88 je napisao/la:Baš sam tako gledao jutros, moguće da sam i ja bio još nerazbuđen pa sam otišao na read jer je read za njih baš karakterističan.jestamaji je napisao/la: pogledaj tekmu u condensed modu, ako imaš još uvijek gamepass, to se začas da provjeriti.
Mada nebitno, scramble ili read, uglavnom su oni to dobro zaustavili u drugom dijelu i odmah ga prisilili na bacanja gdje je Kaep slabiji.
- tuzlak1987
- Kontakt:
SF ekipa koja ima sve osim, QB. Ima dva RB u igri, jer covjek je antitalent za baciti loptu. Trebali su ove dvije godine uzeti dva SB, nek se nosi i ovaj Kaepfernick i njegova trcanja, pa covjek ima najbolje opcije u ligi za baciti. 3 vrhunska WR i ponajboljeg TE, uz ponajboljeg RB 
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 20 jan 2014, 12:27, ukupno mijenjano 1 put.
SuperBowl 48. = HempFest
http://www.theprovince.com/health/Quest ... story.html
sinoc se tocilo lokalno pivo

ali nesmije se tociti u New Jersey-u

ali nesmije se tociti u New Jersey-u

Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Vidiš, ja bih rekao da najbolje opcije u napadu imaju Bearsi, ali ni Ninersi nisu dalekotuzlak1987 je napisao/la:pa covjek ima najbolje opcije u ligi za baciti. 3 vrhunska WR i ponajboljeg TE, uz ponajboljeg RB
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- tuzlak1987
- Kontakt:
a kako se sjecam te 2 ekipe su i bile u borbi za P. Manninga kada ga je vrbovao Elway. I mislim da Payton i nema toliko bolju ekipu od SF pogotovo sto se tice odbrane, doduse ima fine opcije u napadu ali i QB SF ima npr Boldina, Crabtreea i V.Davisa. Jedini im je hendikep bio sto nema Manninghama.rio_Ferdy88 je napisao/la:Vidiš, ja bih rekao da najbolje opcije u napadu imaju Bearsi, ali ni Ninersi nisu dalekotuzlak1987 je napisao/la:pa covjek ima najbolje opcije u ligi za baciti. 3 vrhunska WR i ponajboljeg TE, uz ponajboljeg RB
I sada Manning baca kao od sale 300-400 jardi po utakmici dok Kaepernick s obzirom na ono sto ima vrlo slabo koristi opcije. Previse trci, jest da dobro trci ali previse..
Mada ocekivao sam da ne prodju u SB, vec sam rekao da mi je bilo finale DEN-SEA. SF je prosle godine morao da osvoji..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Istina, vjerovatno je tu Elway bio presudantuzlak1987 je napisao/la: a kako se sjecam te 2 ekipe su i bile u borbi za P. Manninga kada ga je vrbovao Elway.
A pokušao je Harbaugh da smanji ovo trčanje, i da radi sa njim na toj pass igri, gdje ipak protiv Hawksa koji imaju i najbolju pass odbranu u ligi treba biti baš strpljiv i ne raditi početničke greške, a on je to napravio sa onim prvim INT, dok ovaj drugi mu se može i oprostiti, jeste malo prebrzo, ali nema mu se šta zamjeriti jer je Sherman tu napravio fantastičan play. Dakle ima dosta sličnosti sa prošlogodišnjim SB, kada je odbrana Ravensa napravila onaj ključni stop, kada je Kaep imao 4 pokušaja i nisu uspjeli postići TD na kraju.
Dvije najbolje ekipe su u finalu, dvije prvoplasirane, a to se ne dešava tako često, zadnji puta Colts i Saintsi ako se ne varamtuzlak1987 je napisao/la:Mada ocekivao sam da ne prodju u SB, vec sam rekao da mi je bilo finale DEN-SEA. SF je prosle godine morao da osvoji..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Omaha Omaha .................
[youtube][/youtube]
Njemu nisu potrebni cepovi za usi - Derrick ColemanPeyton ends the game with 31 Omahas, and has many more to come on February 2nd!
[youtube][/youtube]
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Imaju I Packersi brate strasne opcije u napadu posebno sad kad su nasli I RBrio_Ferdy88 je napisao/la:Vidiš, ja bih rekao da najbolje opcije u napadu imaju Bearsi, ali ni Ninersi nisu dalekotuzlak1987 je napisao/la:pa covjek ima najbolje opcije u ligi za baciti. 3 vrhunska WR i ponajboljeg TE, uz ponajboljeg RB
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Evo nakon sto sam pogledao i snimku mogu reci da je ovo bila jedna od najboljih utakmica otkad' pratim ovaj sport (ne tako dugo kao vi naravno)...
Na pocetku sam mislio da bi Ninersi ovo mogli lako dobit jer su izgledali savrseno na celu S Kaepom, ali u drugom poluvremenu druga prica. Kaep katastrofalan, a Wilson se tada popravio. Mada danas nije odigrao nista posebno. Nekako mi se cini da su Ninersi ovo morali iskoristit, ali sreca je bila na strani Hawksa.
Sta reci za Shermana, pored odlicnog playa, lik je mozda malo pretjerao s izjavom, iako volim cuti sta igrac zapravo misli, a ne svakakva s.ranja..
U SB-u dolaze Peyton i Bronconsi. Najbolji napad protiv najbolje obrane. Nikome ne bih davao prednost jer oboji su tu gdje su dosli zasluzeno. Hoce li Peyton nastavit brilajntan PO ili ce ga najbolja obrana konacno zaustavit ostaje na za vidjeti
...
GO HAWKS!
Na pocetku sam mislio da bi Ninersi ovo mogli lako dobit jer su izgledali savrseno na celu S Kaepom, ali u drugom poluvremenu druga prica. Kaep katastrofalan, a Wilson se tada popravio. Mada danas nije odigrao nista posebno. Nekako mi se cini da su Ninersi ovo morali iskoristit, ali sreca je bila na strani Hawksa.
Sta reci za Shermana, pored odlicnog playa, lik je mozda malo pretjerao s izjavom, iako volim cuti sta igrac zapravo misli, a ne svakakva s.ranja..
U SB-u dolaze Peyton i Bronconsi. Najbolji napad protiv najbolje obrane. Nikome ne bih davao prednost jer oboji su tu gdje su dosli zasluzeno. Hoce li Peyton nastavit brilajntan PO ili ce ga najbolja obrana konacno zaustavit ostaje na za vidjeti
GO HAWKS!
RIP CITY!
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Pa sto i ti neizidje proslaviti? Ne ide se u SB svaki dan. Trebao si buraz otici medju raju, umjesto sto si po forumu postao citavu noc.JoeCelt je napisao/la:SuperBowl 48. = HempFest![]()
ali nesmije se tociti u New Jersey-u![]()
Ili ne zivis u Seattle-u (iako ti pise...)?
Postovanje treba zaraditi.
[youtube][/youtube]

„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
kad_kako je napisao/la: Pa sto i ti neizidje proslaviti? Ne ide se u SB svaki dan. Trebao si buraz otici medju raju, umjesto sto si po forumu postao citavu noc.
Ili ne zivis u Seattle-u (iako ti pise...)?
Decko, imas li ti uopste 21 godinu.
Da imas vjerovatno mi ne bi postavljao takva pitanja.
Tekma se gledala u baru a poslije se nastavilo kod kuce! Razlika je 9 sati pa skontaj da nisam ni spavao nikako sinoc.
http://www.seahawks.com/videos-photos/v ... 457d677bd6
p.s.
evo sad ide repriza na ArenaSport kanalu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.