Izet Hajrovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Mozambik
Kontakt:

Re: Izet Hajrovic

Post Postao/la Mozambik » 17 jan 2014, 22:07

Kaunas je napisao/la:
Mozambik je napisao/la: Vrlo upitno
šta je upitno?
Spahic uopste nije ni upitan, ako nije imao nikakve sanse zaigrati za Hrvatsku. Pjanic je mozda, veliko mozda mogao za Francusku, znaci vrlo vrlo upitno. Kolasinac bi jedini mogao, to je tacno.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 17 jan 2014, 22:12

Cartman je napisao/la:
drummer je napisao/la:Sta je poenta ove price,Mancini nije zelio dovesti Izu?A ko ga je onda doveo,sigurno su mu celnici Galate rekli nema veze sto ga ti ne zelis mi cemo njega ipak dovesti :lol: Sto se tice patriotizma pravog,onog istinskog ako budemo gledali to kao glavni kriterij nece nam ostati 5-6 igraca u reprezentaciji.Bitno je ono sto je sad a to je da je Hajrovic reprezentativac BiH.I Begovic je na pocetku bio hladan,mi mu skandiramo ime,javi se,javi se a on nas ne hebe ni dva posto ili nas ne razumije uopste dok je sad jedan od onih koji se najvise raduju okupljanjima i dolasku u domovinu.Ti momci nisu imali bas lijepu sliku o reprezentaciji i o savezu,nije bas da im imamo sta zamjeriti tbog toga.
Je li to fakat nisi cuo za slucajeve gdje trener ne zeli nekog igraca, a on se ipak dovede? Masa takvih primjera, prvi Shevchenko kad je dosao u Chelsea. U dosta klubova se trener skoro i ne pita koga zeli. Jedno je trener, a drugo manager kao u vecine Engleskih klubova.
Sve je to u redu samo je tesko povjerovati u takvo sto.To onda otvara milion pitanja i to potpuno nelogicnih.Zasto su ga doveli,je li to neko pranje novaca,je li predsjednik vec odlucio otpustiti trenera,je li predsjednik sastavlja ekipu su samo neka od njih.

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Re: AW: Izet Hajrovic

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 19 jan 2014, 13:53

Mozambik je napisao/la: Deder nam nabroji te koji su mogli igrati za druge i jace reprezentacije. Ja kolko znam Izet bgm ima fantastican status kod navijaca.
Posto si napisao za druge i jace reprezentacije:
Begovic (Kanada)
Spahic (Hrvatska),
Vranjes (Srbija),
Bicakcic (mogao je cekati hoce li mu se smilovati pa ga pozvati u seniorsku reprezentaciju Njemacke),
Kolasinac (Njemacka)
Hajrovic (Svicarska)
Misimovic (da je srce toliko kucalo za Srbiju docekao bi on svoju priliku kod novog selektora),
Pjanic (Francuska)
Ibisevic (htjeli su ga Amerikanci prije nego se u Europi culo za njega)

I ni u kom slucaju nije bitno jel zaigrao srcem ili samo iz licnog interesa sve dok pruza dobre partije za reprezentaciju.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 19 jan 2014, 14:15

ne_znam_ko_sam je napisao/la:
Mozambik je napisao/la: Deder nam nabroji te koji su mogli igrati za druge i jace reprezentacije. Ja kolko znam Izet bgm ima fantastican status kod navijaca.
Begovic (Kanada)
Spahic (Hrvatska),
Vranjes (Srbija),
Bicakcic (mogao je cekati hoce li mu se smilovati pa ga pozvati u seniorsku reprezentaciju Njemacke),
Kolasinac (Njemacka)
Hajrovic (Svicarska)
Misimovic (da je srce toliko kucalo za Srbiju docekao bi on svoju priliku kod novog selektora),
Pjanic (Francuska)
Ibisevic (htjeli su ga Amerikanci prije nego se u Europi culo za njega)

I ni u kom slucaju nije bitno jel zaigrao srcem ili samo iz licnog interesa sve dok pruza dobre partije za reprezentaciju.
Ti ne da ne znaš ko si, nego ne znaš šta pišeš.

Kanada nije jača reprezentacija ni od all star ekipe PL.
U vrijeme kad je Spahić debitovao i igrao već par godina za BiH kao član Zagreba, u Hrvatskoj reprezetanciji su odbranu činili Šimić, Kovač, Tudor, Živković, Jarni, Štimac, Šerić i ostali. Teško da bi našao mjesto.
Srbija ima bar 10 boljih defanzivaca od Vranješa.
Bičakčić pored Hummelsa, Boatenga, Mertesackera, Wollscheida, Howedesa, Westermanna, Knochea, Taha i ostalih ne bi zaigrao za Njemačku makar igrao do pedesete.
Pjanić bi možda i imao šanse, ali ne pretjerano velike.
Misimović također.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 19 jan 2014, 15:59

ceze je napisao/la:
ne_znam_ko_sam je napisao/la:
.....
Ti ne da ne znaš ko si, nego ne znaš šta pišeš.

Kanada nije jača reprezentacija ni od all star ekipe PL.
U vrijeme kad je Spahić debitovao i igrao već par godina za BiH kao član Zagreba, u Hrvatskoj reprezetanciji su odbranu činili Šimić, Kovač, Tudor, Živković, Jarni, Štimac, Šerić i ostali. Teško da bi našao mjesto.
Srbija ima bar 10 boljih defanzivaca od Vranješa.
Bičakčić pored Hummelsa, Boatenga, Mertesackera, Wollscheida, Howedesa, Westermanna, Knochea, Taha i ostalih ne bi zaigrao za Njemačku makar igrao do pedesete.
Pjanić bi možda i imao šanse, ali ne pretjerano velike.
Misimović također.
Sad jos jednom procitaj moj post. Mozambik je napisao "druge i jace reprezentacije", a ne "druge, jace reprezentacije". Upravo zbog tog veznika "i" sam nabrojao sve njih koji su mogli igrati za druge a neki i za jace reprezentacije.

Dobro procitaj sta sam u zagradi napisao za Bicakcica i Misimovica; za Spahica i Vranjesa je cinjenica da su bili pozvani da igraju za Hrvatsku, odnosno Srbiju.

Why so serious?!

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 19 jan 2014, 16:12

Imali ika informaciju jeli dobio Izet tu radnu dozvolu? Ja samo mogu da nadem na TM da jus uvjek ne moze da igra... :roll:

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 19 jan 2014, 16:15

Nemam šta čitati, od svih nabrojani samo su se Ibišević, Kolašinac, Hajrović i Begović mogli nadati pozivima i imali realne šanse da zaigraju za druge reprzentacije.
Ostali su imali male ili nikakve šanse.
Bičakčić se mogao nadati pozivu Njemačke isto kao i Škoro Meksika.

Spahić nikad nije dobio poziv da igra za Hrvatsku.
Zadnja izmjena: ceze, dana/u 19 jan 2014, 16:17, ukupno mijenjano 1 put.

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 19 jan 2014, 16:15

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Imali ika informaciju jeli dobio Izet tu radnu dozvolu? Ja samo mogu da nadem na TM da jus uvjek ne moze da igra... :roll:
zadnja infoo je bila da ceka na radnu dozvolu
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 19 jan 2014, 16:18

ceze je napisao/la:Nemam šta čitati, od svih nabrojani samo su se Ibišević, Kolašinac, Hajrović i Begović mogli nadati pozivima u druge reprzentacije.

Mire za francusku
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 19 jan 2014, 16:55

adal je napisao/la:
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Imali ika informaciju jeli dobio Izet tu radnu dozvolu? Ja samo mogu da nadem na TM da jus uvjek ne moze da igra... :roll:
zadnja infoo je bila da ceka na radnu dozvolu
Hebiga bas bi bila steta da opet mora danasnju utakmicu propustit radi te dozvole. Ove kupsk tekme protiv ovih nizoligasa bi mu bas dobro dosle da se malu u ekipu uklopi.

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 19 jan 2014, 17:03

ceze je napisao/la:Nemam šta čitati, od svih nabrojani samo su se Ibišević, Kolašinac, Hajrović i Begović mogli nadati pozivima i imali realne šanse da zaigraju za druge reprzentacije.

Spahica i Vranjesa su zvali, vjerovatno, jer su hjeli da igraju za njih.
Misimovic bi sigurno zaigrao Srbiju da nije bilo svadje sa Pizonom i da ga nije Hasan uvjerio da zaigra za Bosnu.
Za Bicakcica sam napisao da se mogao nadati da mu se neko smiluje pa da ga se pozove u reprezentaciju Njemacke. Bicakcic je igrao za U18 reprezentaciju Njemacke, tako da se je moglo desiti da ga se pozove nekad i u seniore.

Da ne idem dalje u offtopic.. Nadam se da se Hajrovic nece s*ebati u Turskoj. To pravilo za strance igra protiv njega.

Why so serious?!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 19 jan 2014, 17:05

Back on topic.

Meni se niti malo ne sviđa njegov trenutni status u Galatasarayu. Ok, nema radnu dozvolu, to shvatam.
Međutim, ne sviđaju mi se članci koji rade na njegovoj popularizaciji, okivanju među zvijezde.
Shvatam i to da su ljudi željni senzacije, da se kaže da samo vrhunski igrači igraju za tvoj klub, ali ipak stani malo.

Cijedi se na treninzima, izgaraj za ekipu, dobi status božanstva, al na terenu, to je jedna bitna razlika i nešto čemu bi trebalo da svaki profesionalac teži.

Druga je pak stvar ako mu stoji u ugovoru pojavljivanje u medijima, sastanci sa navijačima i slično. To poštujem. Međutim, njegova neaktivnost i status quo od dolaska u Galatu s jedne strane, bez izjava trenera o samoj igri, pronalasku Hajrovića u tome s druge strane me itekako zabrinjavaju.

Niko sretniji od mene da se ova zabrinutost skoro pokaže neopravdanom.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 19 jan 2014, 17:06

Buraz, nema on ništa s tim. To sve odrađuje Galatina mašinerija...
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 19 jan 2014, 17:23

ne_znam_ko_sam je napisao/la: Spahica i Vranjesa su zvali, vjerovatno, jer su hjeli da igraju za njih.
Spahića nije niko zvao, niti je bio u bilo kakvim kombinacijama.
Ovo provjereno znam.

Tulln1
Kontakt:

Post Postao/la Tulln1 » 19 jan 2014, 19:08

Imali ize u kadru

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 19 jan 2014, 19:32

Tulln1 je napisao/la:Imali ize u kadru
Nema ga...
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 19 jan 2014, 19:44

Povede Galata iz penala...
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 jan 2014, 13:55

Cuj ceka papire, kao da je neki nas seljacki klub u pitanju.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 20 jan 2014, 14:47

Zajeb`o se on dobrano. Kakva Turska, kakav qurac :mrgreen:
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

SalePD
Kontakt:

Post Postao/la SalePD » 20 jan 2014, 15:15

Ma zaigraće on čim dobije dozvolu, nema razloga za zabrinutost.
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: delko, DjaniTarik, Google Adsense [Bot], greenwood, guillermo, napapijri1987, ovisnik, Proximic i 62 gosta.