FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A sto je sa golmanom Abdihodžicem jel ide u Travnik na posudbu ili ostaje posto vidim na nekim slikama da je sa Sarajevom na pripremama u Hercegovini
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Mislim da će mo od svi pojačanja najviše dobiti na Jarniju , čovjek je jednostavno gospodin ,čovjek koji zna šta radi i mislim da će on ovo sve posložiti kako treba ...
SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
-
old school
- Kontakt:
"Ljudi iz Sarajeva su me zvali i pitali da li poznajem nekog napadača kojeg mogu preporučiti. " kaže Adis Jahović.. ovo je dokaz amaterizma kod vas.. nije ovo nista lose da ja sad provociram,nego imalo ozbiljniji klub ne angazuje igraca koji se smatra pojacanjem na ovakav nacin
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Vidi Insajdera

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Adis jahovic je napadac REPREZENTACIJE makedonije i neko ko jako dobro poznaje Makedonsku ligu i igraceold school je napisao/la:"Ljudi iz Sarajeva su me zvali i pitali da li poznajem nekog napadača kojeg mogu preporučiti. " kaže Adis Jahović.. ovo je dokaz amaterizma kod vas.. nije ovo nista lose da ja sad provociram,nego imalo ozbiljniji klub ne angazuje igraca koji se smatra pojacanjem na ovakav nacin
Za savjet naravno da treba pitati a ne kupovati macka u vreci, a kada jedan igrac reprezentacije kaze da ovaj igrac vrijedi onda....
ps. amateri placaju obestecenje jednoj od najboljih makedonskih amatera... dao Bog da ostanemo uvijek ovako "amaterski"
Ne vezano za ostalu pricu ali koliko si ti u pravu govori i to da Adis Jahovic nije sutnuo loptu u Makedoniji jedno 6-7 godina! Onda ne znam na osnovu cega bi bio upucen!rammstein je napisao/la:Adis jahovic je napadac REPREZENTACIJE makedonije i neko ko jako dobro poznaje Makedonsku ligu i igraceold school je napisao/la:"Ljudi iz Sarajeva su me zvali i pitali da li poznajem nekog napadača kojeg mogu preporučiti. " kaže Adis Jahović.. ovo je dokaz amaterizma kod vas.. nije ovo nista lose da ja sad provociram,nego imalo ozbiljniji klub ne angazuje igraca koji se smatra pojacanjem na ovakav nacin
Za savjet naravno da treba pitati a ne kupovati macka u vreci, a kada jedan igrac reprezentacije kaze da ovaj igrac vrijedi onda....
ps. amateri placaju obestecenje jednoj od najboljih makedonskih amatera... dao Bog da ostanemo uvijek ovako "amaterski"
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Opet se pojedose, ajde lagano na terapiju
Uprava FKS jos uvijek nije prebolila odlazak Komazeca u Južnu Koreju, pa su ovog momka fino nasavjetovali kako da odmah kaže da je on odbio Južnu Koreju......Samo ne znam gdje ga je g-din Ibraković gledao pa zna da je brz i da vlada tehnikom.....žalosna je ova naša liga, gdje nam sve i svašta mogu ino menađeri podvaliti.
- Burberry46
- Kontakt:
Nakon dugo godina se platilo nekom klubu za igraca, haj nek smo i to opet docekali

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
necu ti ni odg. na ovo
eto toliko si me uvjerio da nasa upravane zna sta radi
Nego
hocemol Velinkonju 
bilbija 2
itd itd...
Nego
i u 10 dana 3 potpisa na 2,5 godineBurberry46 je napisao/la:Nakon dugo godina se platilo nekom klubu za igraca, haj nek smo i to opet docekali![]()
bilbija 2
itd itd...
opet se neki talenat napucik'o na Sarajevo, pa dobro vas je vise, ako je kloc nama je kloc i cao...Amir81 je napisao/la:Uprava FKS jos uvijek nije prebolila odlazak Komazeca u Južnu Koreju, pa su ovog momka fino nasavjetovali kako da odmah kaže da je on odbio Južnu Koreju......Samo ne znam gdje ga je g-din Ibraković gledao pa zna da je brz i da vlada tehnikom.....žalosna je ova naša liga, gdje nam sve i svašta mogu ino menađeri podvaliti.
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
a ti ga kao gledao STRUCNJAK pa ovdje vazsis sta je i kako je !!!Amir81 je napisao/la:Uprava FKS jos uvijek nije prebolila odlazak Komazeca u Južnu Koreju, pa su ovog momka fino nasavjetovali kako da odmah kaže da je on odbio Južnu Koreju......Samo ne znam gdje ga je g-din Ibraković gledao pa zna da je brz i da vlada tehnikom.....žalosna je ova naša liga, gdje nam sve i svašta mogu ino menađeri podvaliti.
Zadnja izmjena: collector, dana/u 20 jan 2014, 15:27, ukupno mijenjano 1 put.
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
KOliko si puta banovan i opet piše, Jos malo pa ćeš iz pašteta iskakati.Amir81 je napisao/la:Uprava FKS jos uvijek nije prebolila odlazak Komazeca u Južnu Koreju, pa su ovog momka fino nasavjetovali kako da odmah kaže da je on odbio Južnu Koreju......Samo ne znam gdje ga je g-din Ibraković gledao pa zna da je brz i da vlada tehnikom.....žalosna je ova naša liga, gdje nam sve i svašta mogu ino menađeri podvaliti.
Momak ima dobre reference, nadam se da ce i opravdati. Ima statistiku za razliku od KOmazeca.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Postoji mogućnost da ćemo do kraja sedmice imati još jedno pojačanje," završio je Ibraković. 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
alo banujte ove lazne profile, evo novi pacijent dosao i prvi post na nasoj temi a navija melje.daj ba kad mozete mene poslati na hladjenje sto odgovaram ovim pacijentima sto pjene konstantno mozete i laznjake koji lijece frustracije i napacenost.jadnicci
- BernardBarnjak
- Kontakt:
janini je napisao/la:alo banujte ove lazne profile, evo novi pacijent dosao i prvi post na nasoj temi a navija melje.daj ba kad mozete mene poslati na hladjenje sto odgovaram ovim pacijentima sto pjene konstantno mozete i laznjake koji lijece frustracije i napacenost.jadnicci
Rece neko sa 46 postova... ukupno... koliko li su tebe puta banovali?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
E sad kako ti znaš ko je čiji navijač????? Meni smeta kad mi neko pokuša nesto podvaliti, tebi ne , i to je tvoj problem. Hocu da ti kažem da ga niko nije vidio uživo kako igra da bi rekao da je dobar igrač, a kamoli pojačanje....nije valjda svaki igrač koji dodje u ovu jadnu ligu pojačanje...........janini je napisao/la:alo banujte ove lazne profile, evo novi pacijent dosao i prvi post na nasoj temi a navija melje.daj ba kad mozete mene poslati na hladjenje sto odgovaram ovim pacijentima sto pjene konstantno mozete i laznjake koji lijece frustracije i napacenost.jadnicci
Znam tako sto svaki post koji crni ili ismijava sva desavanja u klubu ali pazi pozitivna desavanja znaci ne mozes biti dobrica koji navija za FKS nego si pacenik s one "anamo" strane grada, koji pojede sebi damu i ne zna sta ce od muke.Amir81 je napisao/la:E sad kako ti znaš ko je čiji navijač????? Meni smeta kad mi neko pokuša nesto podvaliti, tebi ne , i to je tvoj problem. Hocu da ti kažem da ga niko nije vidio uživo kako igra da bi rekao da je dobar igrač, a kamoli pojačanje....nije valjda svaki igrač koji dodje u ovu jadnu ligu pojačanje...........janini je napisao/la:alo banujte ove lazne profile, evo novi pacijent dosao i prvi post na nasoj temi a navija melje.daj ba kad mozete mene poslati na hladjenje sto odgovaram ovim pacijentima sto pjene konstantno mozete i laznjake koji lijece frustracije i napacenost.jadnicci
pa komazec je dosao sa TAJLANDA bez ikakve statistike, nije igrao u Mariboru... itd itd.. ovaj covjek je i po navijacima klubova iz Makedonije MEDJU TRI NAJBOLJA IGRACA LIGE.eto odi na Makedonske forume pa vidiAmir81 je napisao/la:E sad kako ti znaš ko je čiji navijač????? Meni smeta kad mi neko pokuša nesto podvaliti, tebi ne , i to je tvoj problem. Hocu da ti kažem da ga niko nije vidio uživo kako igra da bi rekao da je dobar igrač, a kamoli pojačanje....nije valjda svaki igrač koji dodje u ovu jadnu ligu pojačanje...........janini je napisao/la:alo banujte ove lazne profile, evo novi pacijent dosao i prvi post na nasoj temi a navija melje.daj ba kad mozete mene poslati na hladjenje sto odgovaram ovim pacijentima sto pjene konstantno mozete i laznjake koji lijece frustracije i napacenost.jadnicci
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Google Adsense [Bot], ObjektivnaSApublika i 35 gostiju.