NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Bihac96
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la Bihac96 » 20 jan 2014, 15:46

tuzlak1987 je napisao/la:Koji ste vi likovi, ne mrzim vasu ekipu i Krajinu kao Krajinu. Niti ista sto ima veze sa vama, ali vi nas hejtate opasno, a nista vam nismo skrivili. Bas ste razocarenje od ljudi...

Trebamo se malo vratiti i jedni i drugi u PL i da budete par godina u sigurnoj zoni pa da malo gospodski pocnete razmisljati jer ste previse pofatali kompleksa u ovoj drugoj ligi, a meni je zao sto samo jedan ulazi i sto ce jedan ostati u Federalnoj..
Ovo ti je netacna stvar,u Bihacu su ljudi uvijek gotivili Slobodu i tuzlake,a zna se kad smo bili u PL da smo nekad bili prijateljski klubovi,a ova prepucavanja su pocela od 5-tog kola i utakmice u Bihacu Jedinstvo-Sloboda i kad smo vas dobili pojedini su poceli pisati gluposti,i tako se je nastavilo sve do danas.A kakvi su biscani ljudi mogu vam reci ona dva momka iz Tuzle sto su bili u Bihacu na tekmi,dakle ljudi su docekani kao kod kuce sve su imali,niko im nije rijeci rekao.Dakle i dalje postujem one prave navijace Slobode,ne samo Slobode vec i one prave navijace ostalih klubova sto zive san kao i mi svi,a ne ove sto odu svaku petu tekmu na utakmicu,sto sjede kod kuce i cekaju da zavrsi utakmica da odmah dodju na forum i provociraju.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 20 jan 2014, 15:47

Probisvjet je napisao/la:anonimus ako zelis na utakmicu budi moj gost. Rucak tamo gdje je Ciro predstavljen, ulaznica, za piti sta pozelis i vozi te vozac na bus.
Ovo je bez zahebancije. Cijenim vjerne navijace, zaludjene do kosti.
Stvarno ako zelis javi na PP, ne smije ti dlaka da fali, cak ce sa nama biti covjek iz MUP-a.
haha ti bujrum u Bihac kod mene kad god hoces ne samo ti nego kome god treba ako u buducnosti bude Sloboda igrala sa Jedinstvom u Bihacu. ja volim da upoznajem nove ljude a necu ti napakostiti kao sto ti mislis meni. mislis da sam ja glup poslije ovih nasih prepiranja da dodjem u vas grad nociti kod nekog, ma hajde ne budi smijesan! idemo se mi jos prepucavati ovo je bas postalo interesantno :lol:

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 20 jan 2014, 15:52

tuzlak1987 je napisao/la:Koji ste vi likovi, ne mrzim vasu ekipu i Krajinu kao Krajinu. Niti ista sto ima veze sa vama, ali vi nas hejtate opasno, a nista vam nismo skrivili. Bas ste razocarenje od ljudi...

Trebamo se malo vratiti i jedni i drugi u PL i da budete par godina u sigurnoj zoni pa da malo gospodski pocnete razmisljati jer ste previse pofatali kompleksa u ovoj drugoj ligi, a meni je zao sto samo jedan ulazi i sto ce jedan ostati u Federalnoj..
joj de suti majke ti. mi da vama nesto zamjeramo nebi Bucija i one docekali kao ljude kad su dosli a kako vasi ljudi nama vracaju? da na Bucijevom profilu onih par mangupa provociraju i pisu protiv Sile Nebeske prije nekoliko samo zato sto smo dobri sa Siouxima, boli nas briga sto se vi ne volite izmedju sebe to nije nas problem ...i nemoj brate biti smijesan! mi smo ispali ljudi za vase ljude koji su dosli u Bihac a vi se zapitajte kakvi vi treba da budete prema nama mada meni licno ne treba nista od vas kad dodjem u Tuzlu poslije ovog sa Bucijem . stvarno me je iznenadio i nabijem ga na onu stvar! sram nek ga bude,umjesto da je napisao nesto lijepo za nas on se samo smijao onom mangupu sto je komentirao i ismijavao SN !

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 jan 2014, 15:55

Hahaha de bolan uozbilji se..cuj zbog prepiranja na forumu koja su mahom cas mladjih da neko ti dole nesto uradi...halo bolan to dolazis iz Bihaca I navijac si Jedinstva pa vas smo uvjek postovali I postovat cemo..kao sto covjek rece sad se eto desilo da se borimo za ulazak I PL pa svako vuce sebi.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 21 jan 2014, 13:57

Stojanov ostaje u Jedinstvu !
odlično,jaki smo kao beton :D

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 21 jan 2014, 14:39

anonymous001 je napisao/la:Stojanov ostaje u Jedinstvu !
Imamo sada ubjedljivo najaci napad u ligi :D

bax08
Kontakt:

Post Postao/la bax08 » 21 jan 2014, 14:51

Iceplayer je napisao/la:
Nije se napad baš nešto pokazao u prvom dijelu prvenstva:22 gola

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 21 jan 2014, 14:53

bax08 je napisao/la:
Iceplayer je napisao/la:
Nije se napad baš nešto pokazao u prvom dijelu prvenstva:22 gola
ma sta ti znas ... decki su odradili svoj posao,prvi smo na tabeli i to je jedino sto nas zanima a koliko smo dali golova to i ne igra neku ulogu!

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 21 jan 2014, 14:59

Ocekivan potez uprave i samog Urosa, vezan je ugovorom, ne bi mogao nista bez papira, izgubio bi pola godine ne igrajuci, nije ni njemu, a ni samoj upravi bilo u interesu da se to desi...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

bax08
Kontakt:

Post Postao/la bax08 » 21 jan 2014, 14:59

I to je taj ANONIMUS :mrgreen: idol svih forumaša :lol: Izvini druže,dobio sam opkladu da ćeš se prvi zapalit ;) Nije bilo teško.POZZZZZ

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 21 jan 2014, 15:04

bax08 je napisao/la:I to je taj ANONIMUS :mrgreen: idol svih forumaša :lol: Izvini druže,dobio sam opkladu da ćeš se prvi zapalit ;) Nije bilo teško.POZZZZZ
pozdrav i tebi haha :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 jan 2014, 20:28

Rekoh ja Smajic povredjen ...pa hocete li ga ostaviti ili ne?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

abnorme123
Kontakt:

Post Postao/la abnorme123 » 21 jan 2014, 21:14

SaltCityAttack je napisao/la:Rekoh ja Smajic povredjen ...pa hocete li ga ostaviti ili ne?
Sada je i sluzbeno, zahvaljeno mu je i pozeljena sreca u nastavku karijere. Mada ja licno mislim da bi ostao da nije sredjeno sa Urosem.
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 21 jan 2014, 21:53

abnorme123 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Rekoh ja Smajic povredjen ...pa hocete li ga ostaviti ili ne?
Sada je i sluzbeno, zahvaljeno mu je i pozeljena sreca u nastavku karijere. Mada ja licno mislim da bi ostao da nije sredjeno sa Urosem.
Ma ne dovesce oni jos 1 napadaca nemozemo se oslanjati samo na Urosa, ako se lik ozljedi prakticno igramo bez napada ...

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 21 jan 2014, 23:07

Ima tu ani ima besic ima uros sva trojica mogu odigrati dobro iako je uros jedini u vrhu ali moze besic tu odigrati tako da za napad i kad ne dovedu nikog imamo nesto a i ako dovedu nije na odmet ali sa tim sto prije pripreme odmicu polako ne treba nam neko nespreman

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 22 jan 2014, 00:59

Šta mislite dečki čija forma će biti ključna da uđemo u PL? Mislim na igrače naravno.

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 22 jan 2014, 01:31

nerkolfc je napisao/la:Šta mislite dečki čija forma će biti ključna da uđemo u PL? Mislim na igrače naravno.
Vazno je da svi igraci budu u formi imamo sada jak tim kao beton i bez pojacanja a sa pojacanjima tesko ce nam moci iko ista u ovoj ligi ali ostaje da se vidi... :D

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 22 jan 2014, 01:33

Iceplayer je napisao/la:
nerkolfc je napisao/la:Šta mislite dečki čija forma će biti ključna da uđemo u PL? Mislim na igrače naravno.
Vazno je da svi igraci budu u formi imamo sada jak tim kao beton i bez pojacanja a sa pojacanjima tesko ce nam moci iko ista u ovoj ligi ali ostaje da se vidi... :D
Ma tesko je to, da svi budu uvijek u formi. A ja na to gledam ovako, ako Bojan bude igrao kako moze cijelu polusezonu on sam moze utakmice odlucivati. Momak je fantastičan igrac.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 22 jan 2014, 01:34

Iceplayer je napisao/la:
imate odlicnu ekipu,kao i na jesen,ali ostaje da se vidi mozel vam iko ista :)
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 22 jan 2014, 01:37

nerkolfc je napisao/la:
Iceplayer je napisao/la:
Ma tesko je to, da svi budu uvijek u formi. A ja na to gledam ovako, ako Bojan bude igrao kako moze cijelu polusezonu on sam moze utakmice odlucivati. Momak je fantastičan igrac.
Da Burazor je predobar igrac brz je, a i tehnicar ima fino dodavanje nas Pjanic :D
Mislim da ce se na ovim pripremama dokazati Nuspahic i igrati pored Stojanova :D
Zadnja izmjena: Iceplayer, dana/u 22 jan 2014, 01:41, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.