firefirefirely je napisao/la:A sva raja koju znam a da je koristila BSNov NO-Xplode kazu da im je djelovao, a i vidljiv je napredak na njima ..
Pa NO-xplode je stvarno napumpan sa sastojcima koji dizu volumu misica (Glycerin, Kalium, Magnesium, Creatin), vasodilaciju (Arginin, Citrulin), dizu koncentraciju (Tyrosin, Kofein, Vinpocetin) tako da nervni sistem moze jos izvaditi 1-2 reps vise, smanjivanje umora misica (beta alanin i sodiumbicarbonat). Da to rezultira u nenormalnom pumpu stvarno nije cudo.
Kad citam koliko su danasnji suplementi napumpani sa supstancama gdje nam fale studije uopste o efektu, pa o sigurnosti istih...nekad mislim da je obicni testosteron sigurniji nego mnogi suplementi, jer tu bar imamo medicinske podatke od zadnjih 30-40 godina.
Najbolje mi je bilo kad su od Creatinnitrata napravili supplement. A nitrati se u medicini koriste kao jaki vasodilatori, kada neko ima prave probleme sa srcem i krvnim pritiskom. No ovi su to roknuli u supplement, spojili sa creatinom i hopa na slobodno trziste sa tim.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.