Grazie Zorro
ps
uvijek sam ga gotivio
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
A vidis po meni je bas taj ! Bas po mjeri za Juve, za Contea ! Igrac koji je spreman da gine za ekipu, a to Conte obozava !tuzlak1987 je napisao/la:Guarin je dobar igrac ali nije stile Juve po meni...
Sutra pedala.L'allenamento sta terminando, poi la squadra partirà per Roma. Domani ci sarà ampio turn-over. In difesa spazio a Caceres e Ogbonna. Sulle fasce Isla e Peluso. In attacco Quaglia-Giovinco
Bacaš im sol na ranu.Lippi je napisao/la:Jos jedna bitna stvar kod ove razmjene je resale value, Vucinica za godinu dvije nece moci prodat nikome dok Guarina ima vremena se rjesit.
Pa dobro nikad se ne zna, ja nikako nikad nisam vjerovao u igrace Intera, doduse dosta se bunilo ljudi i prvih dana protiv Teveza koji je u Cityju ostavljao utisak igraca kojem se ne igra i koji igra za sebe ponajvise, a kada je nama dosao izgleda kao potpuno druga osoba..Mig_Mig je napisao/la:A vidis po meni je bas taj ! Bas po mjeri za Juve, za Contea ! Igrac koji je spreman da gine za ekipu, a to Conte obozava !tuzlak1987 je napisao/la:Guarin je dobar igrac ali nije stile Juve po meni...
Pogba je već sad svjetska klasa, pusti ti to bit će uskoro. On je to dokazo više puta.francobaresi je napisao/la:Vidal je svijetska klasa, Pogba će to jako brzo postati. Pirlo još uvijek odličan ali njega su godine stigle i prestigle, to je najbolje pokazao dvomeč protiv Bayerna kad je bio apsolutno neprimjetan. Jer je Bayern napravio takav presing da je veliki Andrea radio puno grešaka i kao da nije postojao na terenu. .
Sta cu kad je takofrancobaresi je napisao/la:Bacaš im sol na ranu.Lippi je napisao/la:Jos jedna bitna stvar kod ove razmjene je resale value, Vucinica za godinu dvije nece moci prodat nikome dok Guarina ima vremena se rjesit.
Da, mi kad Pogbu budemo prodavali to ce ici preko 50 miliona za te pare se moze kupit postena zamjena iako mi svi znamo da je Pogba najveci talent na svojoj poziciji i da ce vjerovatno jednog dana bit medju prva 3 veznjaka svijeta.Jbga stvari se mjenjaju.IlCapitano je napisao/la:Pogba i ako ode doci ce neko tipa Verrattia, nije Guarin zamjena za njega, on je samo za rotaciju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.