Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
evo šta mi stomak kaže:
Nadal i Ferrer u 3, Nole u 4 a Federer-Murray kako grah padne
Nadal i Ferrer u 3, Nole u 4 a Federer-Murray kako grah padne
-
samosarajvo
- Kontakt:

Gadno izgleda, a vidi se da mu smeta.Protiv Grigora i Rogera/Murraya mozda i moze proci sa 80% ali do finala ovog zulja ne smije biti nikako misli li imati neke sanse.
Ja sa duplo manjim žuljom sam jedva kopao rupe i sadio sadnice gore u Kaknju, čak sam i rukavice koristio. On još udara forhend sa tim i pobjeđuje. Aferim.
Preporuka
meni je pomoglo.
Preporuka
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- Aanonymous
- Kontakt:
Vjerujem da ce Rafa naci riješenje za ovaj žulj
Neki flaster ili nesto drugo ne bi trebalo mu to predstavljati problem, iako znamo svi kako žulj žulja
Bitno je da noga tj koljeno radi svoj posao tako da ne sikiram se ja za Španca.
Jedva cekam sutra Wawrinka vs Djokovic potajno se nadam 5 setova
Neki flaster ili nesto drugo ne bi trebalo mu to predstavljati problem, iako znamo svi kako žulj žulja
Bitno je da noga tj koljeno radi svoj posao tako da ne sikiram se ja za Španca.
Jedva cekam sutra Wawrinka vs Djokovic potajno se nadam 5 setova
ma bolje su mu oveformance je napisao/la:Ja sa duplo manjim žuljom sam jedva kopao rupe i sadio sadnice gore u Kaknju, čak sam i rukavice koristio. On još udara forhend sa tim i pobjeđuje. Aferim.
Preporuka![]()
meni je pomoglo.

Najbolji ikad je zalio dati Tsongi sansu da se vrati nekako, a ne da ga zavrsi sa smecom u stranujestamaji je napisao/la:ima ih dosta koji bi ovo mogli i drugaijče protumačiti. ne smijem ni da pomislim šta bi mu mcenroe ili connors nagovorili da je sa njima ovako odigrao meč loptuali barem tsonga nije pokazao da je uvrijedjen.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
ubi gaEdin TM87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kakav gospodin Federer!
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
možda je došlo vrijeme da novak izgubi od stena..... sten to svakako može i valjda je naučio bar nešto iz onih teških poraza(teških zbog psiho-fizičkog napora)...
vidim magice nema, valjda čeka da ana izgubi pa da kaže jesam vam rek'o...
inače ani će biti gutavo večeras, noćas jutros kad već... nešto gledam boga mi i ona mala Busar je fina za oko...
vidim magice nema, valjda čeka da ana izgubi pa da kaže jesam vam rek'o...
inače ani će biti gutavo večeras, noćas jutros kad već... nešto gledam boga mi i ona mala Busar je fina za oko...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ja bih prije rekao da je doslo vrijeme da ga Djokovic pocisti sa 3-0,eventualno 3-1.Dosta je bilo drame u njihovim duelima.DANTES je napisao/la:možda je došlo vrijeme da novak izgubi od stena..... sten to svakako može i valjda je naučio bar nešto iz onih teških poraza(teških zbog psiho-fizičkog napora)...
Sto se tice drugog duela ocekujem relativno laganu pobjedu Bedycha iako ne bi marke stavio na ovaj duel.
U depresiji sam bio, tesko mi je pao poraz CSKA u Beogradu.DANTES je napisao/la: vidim magice nema, valjda čeka da ana izgubi pa da kaže jesam vam rek'o...
A da nisi ti mozda ono prognozirao pobedu Ane nad SW
Obrni-okreni, sad je vristalina iz Belorusije vs Na Li tesko za izbeci u finalu.
ne nisam... čak sam i na 40:0 u trećem setu očekivao preokret serene...
iskreno bih volio da radvanska uzme buku... šteta što nema snagu(jbmg više što to ne popravi)... najinteligentija teniserka....
iskreno ove godine je bilo baš dobrih mečeva u ženskoj konkurenciji.. peneta je igrala sjajan i bez tenis... halep dobar, ana dobar, i konstantan... nadam se da će se trend nastaviti...
iskreno bih volio da radvanska uzme buku... šteta što nema snagu(jbmg više što to ne popravi)... najinteligentija teniserka....
iskreno ove godine je bilo baš dobrih mečeva u ženskoj konkurenciji.. peneta je igrala sjajan i bez tenis... halep dobar, ana dobar, i konstantan... nadam se da će se trend nastaviti...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ana naravno izgubila, nakon velike pobjede nad Serenom, ovaj scenario je bio i ocekivan. 
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Ana i Cibulkova su napravile uslugu Azarenki i to je to.
Berdych se ne šali.
Berdych se ne šali.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
- Aanonymous
- Kontakt:
Evo haman da je se Wawrinka zagrijao i napravio break u 2 setu 
Vasa Ladacki je napisao/la:Na Li uzima otvoreno prvenstvo Australije.
Wawrinka!
- Aanonymous
- Kontakt:
Bome evo 3:1 u 3 setu sa Wawrinku
Ide ga servis odlicno.
Evo 4:1 xD
Hoce li Novak na kraju glumiti Wawrinku kako servira
Ide ga servis odlicno.
Evo 4:1 xD
Hoce li Novak na kraju glumiti Wawrinku kako servira
Zadnja izmjena: Aanonymous, dana/u 21 jan 2014, 11:09, ukupno mijenjano 1 put.
Novak ako nastavi da bude ovako pasivan, čekajući da Stan popusti, crno mu se piše. Wawrinka je naučio lekciju, već dva puta je prošle godine izgubio dva ovakva meča.
'ponovo je mreža bila saveznik Wawrinke' - biseri sa ES, u situaciji kad je loptica dotakla mrežu i namjestila se Novaku na zicer, koji je promašio.
'ponovo je mreža bila saveznik Wawrinke' - biseri sa ES, u situaciji kad je loptica dotakla mrežu i namjestila se Novaku na zicer, koji je promašio.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Ipak bih prednost dao Azarenki kada je u pitanju ženski dio. Već dvije godine uzastopno osvaja AO, a upravo prošle godine je porazila Na Li (ili Li Na, kako hoćete
). I na ovogodišnjem Aussieju djeluje vrlo ubjedljivo, nije bila ni blizu gubljenja seta, dok je Kineskinja prošla nešto teži put. Uglavnom, budu li njih dvije zaigrale u finalu, nema sumnje da će biti zanimljivo. I da će Bjeloruskinja vjerovatno slaviti.
Nakon katastrofalnog prvog seta, mislio sam da će se Đoković prošetati četvrtfinalom. Wawrinka i dalje mnogo griješi, ni Novak nije mnogo bolji po tom pitanju, ali trenutno je razlika u tome što je Stan počeo pogađati winnere. Na dobrom putu je da osvoji 3. set i povede 2-1, upravo je došao do dvostrukog breaka protiv indisponiranog rivala.
Ne bi me ni sekundu iznenadilo da se Djoker u potpunosti vrati, ali ako to ne uspije - teško će se izvući iz ove situacije. Igra je daleko od sjajne, a Švicarac se i te kako diže.
Nakon katastrofalnog prvog seta, mislio sam da će se Đoković prošetati četvrtfinalom. Wawrinka i dalje mnogo griješi, ni Novak nije mnogo bolji po tom pitanju, ali trenutno je razlika u tome što je Stan počeo pogađati winnere. Na dobrom putu je da osvoji 3. set i povede 2-1, upravo je došao do dvostrukog breaka protiv indisponiranog rivala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.