BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Hajde sad završi to.
Hirschmueller nije nikako naivan protivnik, dobio je dva solidna igraca Dieza i Pavica, u svom rodnom gradu igra, sigurno je motivisan, naravno trebalo je ovo lakse ici, ali treba uzeti barem ovih 5 bodova i nadati se da ga pogleda i zrijeb i da mu da nekog iz kvalifikacija, jer je ovo jedini turnir koji ce imati i Lucky Losera iz kvalifikacija, iako nema nijednog otkaza 
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Bravo Mirzoni! Sad ovo rutinski privedi kraju, bez ikakvih trzavica.
Sent from my HTC Glacier using Tapatalk 2
Sent from my HTC Glacier using Tapatalk 2
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Hajmo sad završit ovo i onda još kad bi ga i sreća malo pogledala u žrijebu bilo bi extra... 
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Sad je dobro.

Vrlo lijep intervju sa nasim herojom na FACE_TV.u. Dvije stvari sto su me jako obradovale su:
1. Kaze da su ga vec sada kontaktirali neki menadjeri koji su vrlo interesovani da rade snjim. I da se jos nekolko ljudi nastavlja da raspituje za njega.
2. Ocekuje se uskoro i angazovanje kond. trenera koji ce ga moci pratiti tokom sezone kao i fizoterapeuta itd.!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Evo Mirza završi, dobro je, idemo sad neka ga pogleda sreća u žrijebu 
Čestitke Mirza, idemo dalje !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Idimidodjimi
- Kontakt:
Bravo Mirza, al' de nemoj care vise ovako... izjeba ti nas.
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Čestitke Mirza na pobjedi !
@sajo10 lijepe vijesti u vezi Džumhura stvarno.
@sajo10 lijepe vijesti u vezi Džumhura stvarno.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kad je bilo???sajo10 je napisao/la:
Vrlo lijep intervju sa nasim herojom na FACE_TV.u. Dvije stvari sto su me jako obradovale su:
1. Kaze da su ga vec sada kontaktirali neki menadjeri koji su vrlo interesovani da rade snjim. I da se jos nekolko ljudi nastavlja da raspituje za njega.
2. Ocekuje se uskoro i angazovanje kond. trenera koji ce ga moci pratiti tokom sezone kao i fizoterapeuta itd.!
Lijepe vijesti.
Čestitam Mirza!
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Cestitke Mirzi na prolazu u glavni dio turnira. Ovo mu se ne smije desavati u buducnosti ako zeli napraviti nesto. Ovako se muciti protiv igraca koji je rangiran iznad 900-og mjesta na ATP listi je jako zabrinjavajuce.
Bravo Mirza, pregledao sam intervju sa Damirom na FACE i bas mi je drago ovo za menadzere, nek je sa srecom majstore u nastavku karijere
zna li ko koji je slijedeci turnir na koji damir planira da idee ???? 
Kuznetsov
moglo je i bolje, ali vjerujem u Mirzu 
Ima li neki kanal da prenosi ovaj turnir?
mozes mi pojasniiti to sto si napisao ? kakvi menadzeri ,sta,nisam slusao ?VGS je napisao/la:Bravo Mirza, pregledao sam intervju sa Damirom na FACE i bas mi je drago ovo za menadzere, nek je sa srecom majstore u nastavku karijere
FK Sarajevo !
suhakrpa je napisao/la:Cestitke Mirzi na prolazu u glavni dio turnira. Ovo mu se ne smije desavati u buducnosti ako zeli napraviti nesto. Ovako se muciti protiv igraca koji je rangiran iznad 900-og mjesta na ATP listi je jako zabrinjavajuce.
ipak treba reci da je taj igrac prosao dva igraca koji su na rangu bolji od mirze tako da nije nimalo naivan igrac
jel se zna kad igra mirza protiv tog kuznetsova ? 
Sreda čini mi seChapman je napisao/la:jel se zna kad igra mirza protiv tog kuznetsova ?
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.