Prvi ste tu kad se treba šaliti na nečiji račun, ali kad se neko šali na vaš onda se vi nešto ljutite i dižete nos.Marsal je napisao/la:Presmiješno.
Raja ste i sve to stoji, ali ovo gore vam ne valja nikako
Moderator/ica: insider
Prvi ste tu kad se treba šaliti na nečiji račun, ali kad se neko šali na vaš onda se vi nešto ljutite i dižete nos.Marsal je napisao/la:Presmiješno.
ja mislim da nema nigdje gore skupine istomisljenika... ne zalazim na temu arsenala al me zanima jesu li i tamo ovako sloznigio10 je napisao/la:Prvi ste tu kad se treba šaliti na nečiji račun, ali kad se neko šali na vaš onda se vi nešto ljutite i dižete nos.Marsal je napisao/la:Presmiješno.
Raja ste i sve to stoji, ali ovo gore vam ne valja nikako
Nema smisla vise.ennis je napisao/la:Represija monologa prema gunnerima jos uvijek na snazi
Vjerovatno su onda i Caseres + AnelBavarac gunneri, jer su banovani zbog iste stvari na istoj temi.ennis je napisao/la:Represija monologa prema gunnerima jos uvijek na snazi
Evo sad vidjoh sta je bilo,ni ja nisam znao da je zabranjeno iskazivanje zelja na onoj temi anamMonolog je napisao/la:Vjerovatno su onda i Caseres + AnelBavarac gunneri, jer su banovani zbog iste stvari na istoj temi.ennis je napisao/la:Represija monologa prema gunnerima jos uvijek na snaziGreivis će biti banovan zato... Mah, zato što je Greivis.
ipak je do tebeMarsal je napisao/la:Da je smiješno prvi bih se nasmijao bez obzira ko je kome šukn'o. Uostalom nedavno je moj post završio ovdje gdje se smijem sam na svoj račun i sam sebe ismijavam. Ali ovo fakat ako je nekome smiješno onda ili ja nemam smisla za humor ili nek se ta osoba zapita za svoj smisao za humor.
Ma fera druže s kim si, takav si.fera je napisao/la: ja mislim da nema nigdje gore skupine istomisljenika... ne zalazim na temu arsenala al me zanima jesu li i tamo ovako slozni
pajino jatogio10 je napisao/la:Ma fera druže s kim si, takav si.fera je napisao/la: ja mislim da nema nigdje gore skupine istomisljenika... ne zalazim na temu arsenala al me zanima jesu li i tamo ovako slozni
Imaju oni dobrih šala, možeš im se i nasmijati, nekad su prava raja, ali me nekad iznerviraju jer očito ne znaju prihvatiti šalu. Momak je prije 2-3 dana napisao neku šaljivu statistiku za Arsenal odmah je bio na udaru kritika od čopora![]()
Mislim, ima i nezrelih šala, ali bar prihvati neku kad se već i ti voliš šaliti. Meni je smiješno ovo što je Monolog rekao, ne znam što, ali mi je smiješno.
Ne znam zašto, ali imam osjećaj da bi se ti oprostio od foruma kad bi administracija ugasila podforum "diskusije".iVar je napisao/la:MonoloGe bolan, što samo ključaš bespotrebne teme, obriši ih. Nije valjda da ih čuvaš za statistike![]()
sa'š vidjet kad me pridruži Vedi u Banoviće, uzanom prugom idemo
Ne bi, kad ugasiš Želju, repku i formulu 1 onda se i ja halalim sU tobomMonolog je napisao/la:Ne znam zašto, ali imam osjećaj da bi se ti oprostio od foruma kad bi administracija ugasila podforum "diskusije".iVar je napisao/la:MonoloGe bolan, što samo ključaš bespotrebne teme, obriši ih. Nije valjda da ih čuvaš za statistike![]()
sa'š vidjet kad me pridruži Vedi u Banoviće, uzanom prugom idemo
gruezi je napisao/la:samo je pitanje vremena kad ce bundesliga prestici premiership
Ovo moze napisati samo neko ko voli NjemackuGreivis je napisao/la:gruezi je napisao/la:samo je pitanje vremena kad ce bundesliga prestici premiership
Sabinho je napisao/la:Ovo moze napisati samo neko ko voli NjemackuGreivis je napisao/la:gruezi je napisao/la:samo je pitanje vremena kad ce bundesliga prestici premiership

Trenutno korisnika/ca: Mocvara1991 i 14 gostiju.