Da, ali je moglo i puno gore. Može se sa Kuznetsovim igrati, sigurno je lakši protivnik od Berrera i Kavčića. Žrijeb je svakako pretežak, tu su Brown, Berrer ili Becker, biće vrlo teško ostvariti dobar rezultat na ovom turniru.Banderas1 je napisao/la:Kuznetsovmoglo je i bolje, ali vjerujem u Mirzu
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
On ako smatra da kvalitetom pripada top 100 trebao bi biti u najmanju ruku li-la sa tim igračima. Džumhur je jednog takvog pomeo na AO.
U koliko sati je Mirzin meč i ima li kakav sream?
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
jos se ne zna tacno vrijeme odigravanja s obzirom da je match u srijedu, al msm da bi sutra trebalo biti sve poznatoemil02in je napisao/la:U koliko sati je Mirzin meč i ima li kakav sream?

Omar Jasika je se plasirao u trece kolu AO za juniore. Omar je u drugom kolu izbacio 13.og nosioca austrijanca Lucas Miedlera sa rezultatom 6-1, 6-4.
Predpostavljam da nikad nece zaigrati za nas ali eto sta je tu je...I ako je za FACE mescini izjavio da bi preso da igra pod nasu zastavu. Sretno kako god u nastavku turnira za naseg Omara!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ovaj Mirzin CH je stvarno jedan od jacih u sezoni, dosta jakih imena je ovdje i dosta jakih servera.
Drago mi je sto je prosao u MD i osvojio 5 poena, ovako moze uzeti Kuzentsova ako bude na svom nivou, generalno zrijeb mu jeste tezak, ali moze uz neku ludu srecu proci 2 kola.
Inace Mirza nema srece sa zrijebom, na azijskoj turnerji 2 puta naleti na Ebdena u prvom kolu, prije toga na Reistera.
Nema srece nikako.
Drago mi je sto je prosao u MD i osvojio 5 poena, ovako moze uzeti Kuzentsova ako bude na svom nivou, generalno zrijeb mu jeste tezak, ali moze uz neku ludu srecu proci 2 kola.
Inace Mirza nema srece sa zrijebom, na azijskoj turnerji 2 puta naleti na Ebdena u prvom kolu, prije toga na Reistera.
Nema srece nikako.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Tomo na futuresu u Francuskoj prosao prvo kolo protiv Spanca Martinavarra(#340) sa 2-6 6-4 6-4.
U drugom kolu ide na Authoma (#274).
Sretno Mirzi sutra,nadam se da ce igrati na centralnom terenu gdje ima stream.
U drugom kolu ide na Authoma (#274).
Sretno Mirzi sutra,nadam se da ce igrati na centralnom terenu gdje ima stream.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mirza sutra ne prija 15:00h na terenu br. 1. I bit' će stream 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
odsutraopetultra
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
eto Damirov intervju
eto Damirov intervju
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
IDEMO SA NAJJAČIM SASTAVOM NA GRČKU, SVI U SARAJEVO 31. JANUARA!
Nakon dugo vremena i Mirza će zaigrati za našu reprezentaciju. On se odazvao pozivu našeg selektora Amera Delića.
Sastav BiH:
Damir Džumhur
Mirza Bašić
Aldin Šetkić
Tomislav Brkić
Sastav Grčke:
Theodoros Angelinos
Alexandros Jakupovic
Markos Kalovelonis
Charalampos Kapogiannis
Nakon dugo vremena i Mirza će zaigrati za našu reprezentaciju. On se odazvao pozivu našeg selektora Amera Delića.
Sastav BiH:
Damir Džumhur
Mirza Bašić
Aldin Šetkić
Tomislav Brkić
Sastav Grčke:
Theodoros Angelinos
Alexandros Jakupovic
Markos Kalovelonis
Charalampos Kapogiannis
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
NAPOKON! 
- DukeOfWellington
- Kontakt:
To je ono što smo čekali, konačno! Smatram da konačno imamo reprezentaciju da napadnemo prolaz u I grupu EA zone. Biće teško, nakon Grčke nas čeka Finska sa Nieminenom (39), pa onda i Južna Afrika sa Andersonom (21) i De Voestom (169). Ipak, treba vjerovati u naše igrače, znamo svi da vrijede više od svojih trenutnih pozicija.
Ajde momci, sretno !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Protiv Grčke neće biti problema. Ne znam kakva će kasnije biti situacija sa domaćinstvom? Kontinen i Nieminen se mogu pobijediti na šljaci.DukeOfWellington je napisao/la:To je ono što smo čekali, konačno! Smatram da konačno imamo reprezentaciju da napadnemo prolaz u I grupu EA zone. Biće teško, nakon Grčke nas čeka Finska sa Nieminenom (39), pa onda i Južna Afrika sa Andersonom (21) i De Voestom (169). Ipak, treba vjerovati u naše igrače, znamo svi da vrijede više od svojih trenutnih pozicija.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mislim da ćemo imati i dobar dubl par, Brkić - Bašić. Oni su prošle godine 2 dubl titule na CH uzeli. 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Konacno dobre vijesti i sto se tice repke. Protiv Grka nebi trebalo biti vecih problema, a onda dalje ce biti gusto.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Pod 27: http://liveweb.archive.org/web/20131105 ... ces/17.htmVirtu4l je napisao/la: Protiv Grčke neće biti problema. Ne znam kakva će kasnije biti situacija sa domaćinstvom? Kontinen i Nieminen se mogu pobijediti na šljaci.
Kad se taj žrijeb vrši nemam pojma. S Fincima i JAR-ovcima nismo do sad igrali nikad.
Konačno da dočekamo Mirzin povratak u reprezentaciju.
Definitivno veliki dobitak za našu reprezentaciju. Džumhur u usponu, od Bašića se također očekuje napredak i probijanje leda GS-ovima, a Šetkić i Brkić mogu poslužiti u doubleu. Prolaz protiv Grka ne bi trebao doći u pitanje, a mislim da smo sposobni pobijediti i Finsku. JAR će već predstavljati problem, prvenstveno radi Andersona. Ali, hajde da ne idem predaleko i da krenemo korak po korak.
Da, u ovom slučaju će se domaćinstvo najvjerovatnije odrediti putem žrijeba. Možda bi čak bilo bolje sa fincima odigrati na njihovom terenu, svakako ih možemo dobiti, pa onda na domaćem terenu sa JAR-om na zemlji.DukeOfWellington je napisao/la:Kad se taj žrijeb vrši nemam pojma. S Fincima i JAR-ovcima nismo do sad igrali nikad.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dzumhur 21, Basic 22 godine a obojica su u top 200.
Ovu temu sam pratio i prije i sjecam se da su ovi bolji poznavaoci tenisa pisali da je Basic bolji igrac od Dzumhura i da s pravilnim radom i on moze uci u top 100.
Nadam se da ce Mirzin proslogodisnji "izlet" na jakom turniru(zaboravio sam koji) i Dzumhurov senzacionalni prolaz u 3. kolo AO privuci sponzore, ne samo za njih 2 nego za cijeli TS BiH.
Sa nekim minimalnim uslovima za normalan rad kroz 5 godina bi mogli postati solidna teniska nacija. Pored njih dvojice tu je par djevojcica i par dijasporaca koji imaju potencijal da se probiju prije svega u top 250, a onda cemo dalje vidjeti..
Ovu temu sam pratio i prije i sjecam se da su ovi bolji poznavaoci tenisa pisali da je Basic bolji igrac od Dzumhura i da s pravilnim radom i on moze uci u top 100.
Nadam se da ce Mirzin proslogodisnji "izlet" na jakom turniru(zaboravio sam koji) i Dzumhurov senzacionalni prolaz u 3. kolo AO privuci sponzore, ne samo za njih 2 nego za cijeli TS BiH.
Sa nekim minimalnim uslovima za normalan rad kroz 5 godina bi mogli postati solidna teniska nacija. Pored njih dvojice tu je par djevojcica i par dijasporaca koji imaju potencijal da se probiju prije svega u top 250, a onda cemo dalje vidjeti..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.