FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Trebao si vala i ti sacekati tih 48 sati, pa kad bude i ako bude, reci o kome se radi...
Srdjan Grahovac ili Ivan Sesar, jedan od njih dvojice 100%
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
mojne I.S. djece ti ako na njega mislis
ja bi ipak S.G. 
a S.J je onaj sto je planirao da se gologuz okrene istoku

a S.J je onaj sto je planirao da se gologuz okrene istoku
Zadnja izmjena: janini, dana/u 20 jan 2014, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
Ili Lede Muharemovićtello je napisao/la:Srdjan Grahovac ili Ivan Sesar, jedan od njih dvojice 100%
pazi da ne obezbijedite sa 13 igrača nešto?fedeltafrotta je napisao/la:uigrajte se 2 kola prije kraja taman kad mi obezbjedimo tituluhilmo je napisao/la:A valjda će se uigrati do sljedeće sezonefedeltafrotta je napisao/la:vi ko da hokej igrate, kad misli jarni uigrat sve to
još kad ne bi bilo ozljeda i žutih i kad bi vam teren malo nageli na protivnički go
vi i Borac prvi otpadate
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Baš htjedoh reči nemoj S J Boga ti to je smeče od čovjeka ako je to rekao
Sarajevo ljubavi moja!
Joj rukfaš al i ti ubaciš kost.... 
Ognjen Đelmić suspendovan
Ognjen Đelmić, jedan od najboljih igrača FK Borac u prvom dijelu sezone u BH Telecom Premijer ligi BiH, od danas je suspendovan.
"Dobio je usmenu saglasnost da nekoliko dana zakasni na početak priprema. Međutim, nikome se nije javio i objasnio zašto je produžio odsustvo, tako da smo odlučili da ga suspendujemo", rekao je Stanoje Štrbac, direktor Borca.
Dobar igrac.
Ognjen Đelmić, jedan od najboljih igrača FK Borac u prvom dijelu sezone u BH Telecom Premijer ligi BiH, od danas je suspendovan.
"Dobio je usmenu saglasnost da nekoliko dana zakasni na početak priprema. Međutim, nikome se nije javio i objasnio zašto je produžio odsustvo, tako da smo odlučili da ga suspendujemo", rekao je Stanoje Štrbac, direktor Borca.
Dobar igrac.
Jes lijepo vidjet - http://www.transfermarkt.de/de/premijer ... _BOS1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
farukzidane
- Kontakt:
janini je napisao/la:mojne I.S. djece ti ako na njega mislisja bi ipak S.G.
a S.J je onaj sto je planirao da se gologuz okrene istoku![]()
Nece on sad,ali na ljeto nije iskljuceno ugovor mu isticeselfmade je napisao/la:Ili Lede Muharemovićtello je napisao/la:Srdjan Grahovac ili Ivan Sesar, jedan od njih dvojice 100%
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Joj imam ispit sutra, ne radi mi to hahahafarukzidane je napisao/la:janini je napisao/la:mojne I.S. djece ti ako na njega mislisja bi ipak S.G.
a S.J je onaj sto je planirao da se gologuz okrene istoku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
farukzidane
- Kontakt:
ne samo ja,,,,vidim i ti opasno ali bas opasno,,,radis,,,uhhhhilmo je napisao/la:Joj rukfaš al i ti ubaciš kost....
Radi ispita Sanel Jahicjanini je napisao/la:Joj imam ispit sutra, ne radi mi to hahahapotrefio sam barem 2 ili sve trojicu
haha
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sesar je ekstra igrac, nemojte mi na njega 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Hahaha, ma ne bi se ljutio sto se mene tice moze sam sebe ispostovati i skinut se gologuzpile87 je napisao/la:Radi ispita Sanel Jahicjanini je napisao/la:Joj imam ispit sutra, ne radi mi to hahahapotrefio sam barem 2 ili sve trojicu
haha
miky_hz je napisao/la:Nece on sad,ali na ljeto nije iskljuceno ugovor mu isticeselfmade je napisao/la:Ili Lede Muharemovićtello je napisao/la:Srdjan Grahovac ili Ivan Sesar, jedan od njih dvojice 100%
Nudio se on Ibrakovicu a i Ibrakovic ga je zvao odmah na kraju sezone al se oko love nije moglo dogovoriti...
1946
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Mogu obojica vala i SJ i SG 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Ako je u pitanju neko od te trojice onda je najbolje da bude Sanel Jahić, čisto onako, da imamo kome Bajram čestitati

Pa da nam se komšije naljutehilmo je napisao/la:Ako je u pitanju neko od te trojice onda je najbolje da bude Sanel Jahić, čisto onako, da imamo kome Bajram čestitati![]()
![]()
![]()
![]()
SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Bing [Bot] i 15 gostiju.