Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Ovdje svakakvi ljudi "nalete",dobronamjerni i oni nedobronamjerni,ali i sa namjerom i slučajno.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Mokroguz je napisao/la:Dok bi oni odgovorili na ponudi, mi bi to vec pozderali lol
Nece nam trebati ni ciko 1 ni ciko 2, znam da ce nas ovi momci kojih smo doveli iz Zvornika, Jelaha, Tuzle itd. ostaviti na "slatkim mukama".![]()
Strasni ce biti kad budu prosli pripreme u Antaliji.
Al' moram naglasiti opet da klub pravi sve prave korake, ovo je fantasticno sta su uradili sve do sad. Sad jos samo da se naucimo da ne gomilamo igraca preko ljeta, i sve ce biti usavrseno.
Imam osjecaj da cemo izgledati kao atomska medju pistoljima kad budu utakmice pocele opet.Zato jedva cekam prijateljske da vidim sta se moze ocekivati. Sigurno i Nedim prati, njegovi su prvi na red sto se tice fasovanja.
Baš me zanima o kojim ti koracima pričaš, osim ako kao veliki korak za klub nije dovođenje 10 igrača. Takve korake pravite svaki prelazni rok i to jedino na šta se svodi cijela priča. Stvarno i bez uvrede bi volio od tebe čuti o kakvim koracima pričaš. Stvarno napravljenim koracima.
Ne sekiraj se ti!Imaš svoj klub.Uglavnom sve u svoje vrijeme.Kada se ti ovdje pojaviš odmah pomislim eto loših vijesti.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Oni koji imaju para dovode, a oni koji nemaju bar ce biti bez dugova ove sezone
Bice J**+ Olimpik i ako nista barem po imenima u ekipi trebaju igrati evropu.
Bice J**+ Olimpik i ako nista barem po imenima u ekipi trebaju igrati evropu.
Mancini je napisao/la:Ne sekiraj se ti!Imaš svoj klub.Uglavnom sve u svoje vrijeme.Kada se ti ovdje pojaviš odmah pomislim eto loših vijesti.
Ili si pomiješao nickove ili nisi shvatio da sam pitao nešto osobu sa nickom @mokroguz. Ništa loše nisam rekao. I dalje bi volio da mi osoba kojoj sam se obratio kaže koji su to koraci napravljeni osim odlazaka i dolazaka.
Možda ne bi bilo loše da ne tražiš kavgu u svaku.
Malo da si pratio tekstove o Olimpicu na ovom portalu sjetio bi se da isti nije samo pisao o pojačanjima nego o još nekim aktivnostima,ali sve u svoje vrijeme.Odgovorio sam ti zbog one rečenice šta su uradili osim što su doveli 10 igrača.Polako radi se.
Ako pretpostavljas da su dovodjenja 10 igraca "jedino na šta se svodi cijela priča", trebas znati o svemu sto se desavalo u klubu u zadnje vrijeme.irh je napisao/la: Baš me zanima o kojim ti koracima pričaš, osim ako kao veliki korak za klub nije dovođenje 10 igrača. Takve korake pravite svaki prelazni rok i to jedino na šta se svodi cijela priča. Stvarno i bez uvrede bi volio od tebe čuti o kakvim koracima pričaš. Stvarno napravljenim koracima.
A ako znas, sto me pitas?
Ako ne znas, sto pretpostavljas da su dovodjenja sve, i sto se pravis da znas ako ne znas? Ili me pitas nesto sto znas kako bi me pokusao izazvati?
Ali ovo je za nobelovu: "Stvarno napravljenim koracima."
Valjda ne treba te neko preko foruma uciti kako se respektabilno pita jedno pitanje.
I onda se proglasis miroljubljivim i pravis se fin
K'o sto je rek'o Mancini; tekstovi su tu, procitaj i sve ces znati.
Nemamo se sta bilo kome pravdati i objasnjavati to sto je ocito, ako smatras da dolina vukova, turnir kadeta u njemackoj, pripreme u antaliji, prijateljske protiv jakih ekipa, mladici kojih smo doveli, novi sponzor itd. nisu koraci; ne zanimas nas niti si nam bitan.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ostao sam bez riječi nakon tvojih pravopisnih bravura. Ja se nadam da najveći korak kluba za koji navijam neće biti turnir za djecu u Njemačkoj. Evo nisam mirotvorac i neću ti više odgovarati.
Klasicni supljator.irh je napisao/la:Ostao sam bez riječi nakon tvojih pravopisnih bravura. Ja se nadam da najveći korak kluba za koji navijam neće biti turnir za djecu u Njemačkoj. Evo nisam mirotvorac i neću ti više odgovarati.
Evo ti vijesti o Olimpiku i idi citaj i uputi se u temu prije nego sto dodjes prosipat zamahace.
Jako mnogo lijepih vijesti i siguran sam da ce ti biti drago citati.Siguran sam da hoce vec ti zamisljam facu :kava:
http://sportsport.ba/tag/fk_olimpic
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Hoce li Sanel Jahic kod vas ili kod pitara?
Jel ima nesto konkretno i novo za Duljevica ? i cuo sam da Durak ide ?
Toto Riina
Sanel Jahic nije nikada bio u bilo kakvoj opciji da kod nas dodje.Isti je slucaj bio sa njemackim trenerom,pominjuci nas nekome se pumpa cijena.DzoleZeljo je napisao/la:Hoce li Sanel Jahic kod vas ili kod pitara?
Duljevic ce sigurno produziti ugovor sa Olimpicom ukoliko ne nadje transfer.PES2012 je napisao/la:Jel ima nesto konkretno i novo za Duljevica ? i cuo sam da Durak ide ?
Do kraja sedmice potpisujemo ugovor za gradnju kampa.Radi se na izgradnji tri travnata terena sa pripadajucim objektima,kada dodamo jos dva terena koje gradi SF Novi Grad od nijednog do maja imati cemo pet terena.
Nije lose.
Sjajna vijest.svejedno je napisao/la:Sanel Jahic nije nikada bio u bilo kakvoj opciji da kod nas dodje.Isti je slucaj bio sa njemackim trenerom,pominjuci nas nekome se pumpa cijena.DzoleZeljo je napisao/la:Hoce li Sanel Jahic kod vas ili kod pitara?
Duljevic ce sigurno produziti ugovor sa Olimpicom ukoliko ne nadje transfer.PES2012 je napisao/la:Jel ima nesto konkretno i novo za Duljevica ? i cuo sam da Durak ide ?
Do kraja sedmice potpisujemo ugovor za gradnju kampa.Radi se na izgradnji tri travnata terena sa pripadajucim objektima,kada dodamo jos dva terena koje gradi SF Novi Grad od nijednog do maja imati cemo pet terena.![]()
Nije lose.
Cudo je jedno koliko si dana meni i ostalim navijacima Olimpika uljepsao sa informacijama koje si donosio.
Siguran sam da je cudo i koliko si dana pokvario onim koji mrze Olimpik iz samo sebi poznatih razloga.Kako je sve u zivotu relativno.
“Ko misli s vucima živjeti neka zavija kao i oni.”
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Hoce li biti neka prijateljska prije Antalije?
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Mokroguz je napisao/la:Hoce li biti neka prijateljska prije Antalije?
Mislim da se u subotu igra protiv slavije prijateljska .. ali nisam siguran
Toto Riina
Vidio da kolega lovcen sa teme Slavije rece da igramo protiv njih u Hadzicima ove subote. 
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Hamzicu rodjendan bio prije par dana
Sve mu najbolje zelim, i da kod nas ostane jos koje stoljece
Sve mu najbolje zelim, i da kod nas ostane jos koje stoljece
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
http://www.ohl.be/heren/nieuws/berichten/7229
OH Leuven izgleda da rece Subasicu da trazi novu sredinu. Ne igra vec dugo vremena kod njih.
Ja ne znam kakav je taj status oko njega, trebali smo neke pare dobiti, pisu novine da smo ga posudili, sad pisu ovi Belgijanci da ga nece, sta se vise desava oko njega?
Hoce li se vratiti ipak?
Mislim da mu karijera nece dalje od toga ni ici ako ne bude nasao neki klub gdje ce mu dati dovoljno vremena da igra. A i ko ce ga tamo poznavati, mora od probe do probe se vucati garant, najbolje mu je da se kod nas vrati pa ponovo proba dati dobar utisak stranim klubovima kad odemo u Evropu aBd. Sad ce puniti 26 u martu, nije mu kasno da proba ponovo, a ako bude razvlacio bice mu kasno kasnije.
Svakako ima bolju sansu sa nama igrati u Evropi nego sa onom ekipom.
Ili da se dogovori sa njim da moze kod nas doci oko ljeta ako ne bude nasao neki novi angazman, tako i on dobije sansu da trazi i da proba naci nesta novo, ali ako ne uspije onda ima nas tu. Moglo je Vrsajevicu, moze i nasem Muji lol.
OH Leuven izgleda da rece Subasicu da trazi novu sredinu. Ne igra vec dugo vremena kod njih.
Ja ne znam kakav je taj status oko njega, trebali smo neke pare dobiti, pisu novine da smo ga posudili, sad pisu ovi Belgijanci da ga nece, sta se vise desava oko njega?
Hoce li se vratiti ipak?
Mislim da mu karijera nece dalje od toga ni ici ako ne bude nasao neki klub gdje ce mu dati dovoljno vremena da igra. A i ko ce ga tamo poznavati, mora od probe do probe se vucati garant, najbolje mu je da se kod nas vrati pa ponovo proba dati dobar utisak stranim klubovima kad odemo u Evropu aBd. Sad ce puniti 26 u martu, nije mu kasno da proba ponovo, a ako bude razvlacio bice mu kasno kasnije.
Svakako ima bolju sansu sa nama igrati u Evropi nego sa onom ekipom.
Ili da se dogovori sa njim da moze kod nas doci oko ljeta ako ne bude nasao neki novi angazman, tako i on dobije sansu da trazi i da proba naci nesta novo, ali ako ne uspije onda ima nas tu. Moglo je Vrsajevicu, moze i nasem Muji lol.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Dulja se nalazi na probi u Antaliji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.