Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
Ma nemoj...

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
LP je bonus.trxel je napisao/la:Ma nemoj...![]()
Cilj je PL, FA Cup i Capital One Cup.
Pobjediti Scum u Wembley-u
I would rather kick my daughter out of the house then let her go and support Manchester United.” - Noel Gallagher
Champions of England.
Champions of England.
Da bi Pele desno jaje da prođe Barcelonu.Adit je napisao/la:Iskreno vise bi volio osvojiti Capital One Cup nego pobjeda protiv Barce.Saurman je napisao/la:Napad ove godine u Citya je strašan ali im je zato odbrana dosta šuplja,biće zanimljivo u februaru protiv Blaugrane.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
CITY XI: Hart, Zabaleta, Kompany, Demichelis, Kolarov, Navas, Yaya Toure, Javi Garcia, Silva, Negredo, Dzeko
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
SopCast uzivo
[url]sop://broker.sopcast.com:3912/143534[/url]
[url]sop://broker.sopcast.com:3912/143534[/url]
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
4-2 ponovo jedna rutinska pobjeda pred 2 utakmice sa Londonskim timovima.Prvo gostovanje kod Spursa koji su sada u mnogo boljoj formi nego sto je to bilo prilikom njihovog gostovanja na Etihad te nakon toga domaca utakmica sa Chelsea.Ako bi se u tom periodu ostalo na ovih minus 1 za Arsenalom sanse za titulu bi se enormno povecale.Sutra po prvi put u svom zivotu navijam za United u jednoj utakmici.Odlicno bi bilo kada bi barem bod uzeli a po meni to nije nemoguce jer United dosta bolje igra na strani nego na svom terenu.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nemoguće (bez Rooneya i RVP-a), znaš i sam, nemoj da se lažemo.tevezito je napisao/la:Odlicno bi bilo kada bi barem bod uzeli a po meni to nije nemoguce jer United dosta bolje igra na strani nego na svom terenu.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
A neki su mi se smijali kada sam rekao da ce Pellegrini ciniti cuda sa ovom ekipom.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Ne samo to, nego su cak govorili da Pellegrini nece docekati novu godinu na klupi Gradjana. Ili one izjave kako ce moliti Mancinija da se vrati.
Pellegrini iz ovog tima izvlaci mnogo vise..... Mnogo je bolji i veci strucnjak od Mancinija. O ljepoti igre da ne pricam. City je trenutno najdominantniji klub u Evropi. Zajedno sa Bayernom.
Nekima mozes pricati 100 godina, oni ce sutiti i samo ce se javiti kad/ako docekaju priliku da covjek napravi kiks. Izgleda da ce se nacekati.
Lik doveo 4 pojacanja koja su ovdje ismijavali, kako su eto preplaceni, kako su ih ljudi odrali. Jedino Jovetic nije pokazao nista, zbog povreda. To se moglo i ocekivati.
Sjecam se kad sam ja rekao da nisam za da Jovetic dodje u Arsenal jer jos nikad nije odigrao cijelu sezonu. POLA foruma me je napalo, nagovorili mi se da sam neznalica, pokemon i sta vec nisu. Eto je dosao u Englesku, pa gdje je, sta je pokazao u ovih +/- 35 utakmica koje je City odigrao u ovoj sezoni? NISTA!
Ja se nadam da ce se momak oporaviti i poceti igrati jer je stvarno potencijal i zna, ali eto, neda mu se.
Pellegrini iz ovog tima izvlaci mnogo vise..... Mnogo je bolji i veci strucnjak od Mancinija. O ljepoti igre da ne pricam. City je trenutno najdominantniji klub u Evropi. Zajedno sa Bayernom.
Nekima mozes pricati 100 godina, oni ce sutiti i samo ce se javiti kad/ako docekaju priliku da covjek napravi kiks. Izgleda da ce se nacekati.
Lik doveo 4 pojacanja koja su ovdje ismijavali, kako su eto preplaceni, kako su ih ljudi odrali. Jedino Jovetic nije pokazao nista, zbog povreda. To se moglo i ocekivati.
Sjecam se kad sam ja rekao da nisam za da Jovetic dodje u Arsenal jer jos nikad nije odigrao cijelu sezonu. POLA foruma me je napalo, nagovorili mi se da sam neznalica, pokemon i sta vec nisu. Eto je dosao u Englesku, pa gdje je, sta je pokazao u ovih +/- 35 utakmica koje je City odigrao u ovoj sezoni? NISTA!
Ja se nadam da ce se momak oporaviti i poceti igrati jer je stvarno potencijal i zna, ali eto, neda mu se.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Koja je to konkretno cuda napravio? Bio je drugi u LP, drugi je u ligi, jesu to ta cuda?DesimaL je napisao/la:A neki su mi se smijali kada sam rekao da ce Pellegrini ciniti cuda sa ovom ekipom.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- francobaresi
- Kontakt:
BigBigBang je napisao/la:Koja je to konkretno cuda napravio? Bio je drugi u LP, drugi je u ligi, jesu to ta cuda?DesimaL je napisao/la:A neki su mi se smijali kada sam rekao da ce Pellegrini ciniti cuda sa ovom ekipom.
103 gola a tek je Januar, da ne spominjem tamburanje najvećih rivala(sem Chelsea).
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
-
neyzikreyzi
- Kontakt:
Džeksone, kralju.
Priključite nam se na fb stranici, link u opisu.
Priključite nam se na fb stranici, link u opisu.
Navijači Manchester Cityja pridružite nam se.
https://www.facebook.com/Balkan.Citizens
https://www.facebook.com/Balkan.Citizens
nemoj mi reci da je Capital One kup prioret veci od LP, pravit cu se da nisam ovo procitaoAdit je napisao/la:LP je bonus.trxel je napisao/la:Ma nemoj...![]()
Cilj je PL, FA Cup i Capital One Cup.
Pobjediti Scum u Wembley-u

Manchester City ima tri od deset najučinkovitijih fudbalera u Evropi!
- francobaresi
- Kontakt:
City gazi, bez obzira na sastav koji je na terenu ili na protivnika sa druge strane.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Za sada igrac utakmice Marcos Lopes.Dvije strasne asistencije.Tek mu je 18 godina i ocekujem da u buducnosti bude jedan od kljucnih igraca u klubu.A sada ocekujem da u drugom poluvremenu zaigra i Jovetic bilo bi ga lijepo vidjeti nakon duge pauze.

Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
Ubicemancity je napisao/la:
Najbolji napad u ligi definitivno
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.