Evo ikeru nade da mozda iduce sezone budi prvi golman
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/borussi ... jac/122865" onclick="window.open(this.href);return false;

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
definitivno nam fale maestralni khedira i lucidni ezilToxicity je napisao/la:Nije bola, bolji je Khedira..Raul_64 je napisao/la:Modric je drugi najbolji igrac ove sezone Reala i daleko najkonstatniji veznjak od svih.
naprijed rejal
Pa nije bila bas losa al' da je bila toliko dobra kao sto rezultat pokazuje , nije.
Sa -1 zasad treba biti prezadovoljan buduci da nismo uvezali 2 dobre utakmice od pocetka sezone. Iduca u gostima je Bilbao i to ce biti yebeno , da je to rijesiti na konju smo.
Sa -1 zasad treba biti prezadovoljan buduci da nismo uvezali 2 dobre utakmice od pocetka sezone. Iduca u gostima je Bilbao i to ce biti yebeno , da je to rijesiti na konju smo.
Ma lako je Betis uzeti, problem će biti Atletico, Barca i prva jača evropska ekipa koja će nam oderati guzove kao uobičajeno. 11 i po godina je prošlo od dobre igre, pa i nije tako strašno.
Bilbao gubio sad 4:1 vode, iako nije Valladolid neka ekipa ali je vrijedno spomena.
naprijed rejal
uz Rakiticaemir18 je napisao/la:Modric je daleko najbolji vezni igrac u Primeri
9-2-0 kod kuce ove sezone. Yebeno ce biti al' eo vidim zadnje tri utakmice protiv njih u gostima smo dobili, sve tri po 3-0.Sveti je napisao/la:Bilbao gubio sad 4:1 vode, iako nije Valladolid neka ekipa ali je vrijedno spomena.
Meni je Ivan bolji.andro234 je napisao/la:uz Rakiticaemir18 je napisao/la:Modric je daleko najbolji vezni igrac u Primeri
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
LUka i Ivan isto dva razlicita pojma ,ne znam gdje nadjete uvijek ta poredjenja.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
čovjek je rekao dva veznjaka, nije mislio ko kakvu ulogu na terenu obnašasuhi je napisao/la:LUka i Ivan isto dva razlicita pojma ,ne znam gdje nadjete uvijek ta poredjenja.
iako se ne slažem da je rakitić čak i među 10 najboljih veznjaka španskog prvenstka.
naprijed rejal
Yep,ali onda ne mozes reci da je rakitic bolji od modricaSveti je napisao/la:čovjek je rekao dva veznjaka, nije mislio ko kakvu ulogu na terenu obnašasuhi je napisao/la:LUka i Ivan isto dva razlicita pojma ,ne znam gdje nadjete uvijek ta poredjenja.![]()
iako se ne slažem da je rakitić čak i među 10 najboljih veznjaka španskog prvenstka.
Mogao je perez kupiti i rakitica,da se druzi s lukom ,ujedno bi kupio 90% hrvatskih navijaca
Kakav Rakitić, pored jednog Isca koji također nema mjesta u prvih 11.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Cuj jednog Isca,to kao isco neko xD Nema mjesto jer igra na nivou castille ,kad udje u formu igrace jer fali igri reala ikakav kreativac.Toxicity je napisao/la:Kakav Rakitić, pored jednog Isca koji također nema mjesta u prvih 11.
Kakav Raketa.Isco ima 21 polahko i vece zvijezde i starije su pucale pod pritiskom u Madridu,ja sam siguran da ce on uspjeti...
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivani sastavi

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trebao bi Isco napdaca glumiti danas 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
U zadnje tri utakmice protiv njih nismo baš uvjerljivi. Ove sezone nas je Pepe izvukao golom glavom, a prošle sezone bod nam kod njih donio Pipita, također zabio glavom...
A volio bih da im uspemo jednu 5 komada, iako nije baš za očekivati, čisto radi onog gola Albina što nam je slomio živce prošle godine na Bernabeu.
A volio bih da im uspemo jednu 5 komada, iako nije baš za očekivati, čisto radi onog gola Albina što nam je slomio živce prošle godine na Bernabeu.
Naguzit ce se oni kao po običaju, sve je do naših kako ce igrati.
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.