Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- masteRofPoker
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ana ce razbucati ovu malu Kanadanku pa je to under 21,5 ;
Li Na ce se boriti protiv Pennete za svaki gem jer je Penneta dosadna, pa je tu moguc jedan tie break sto nas dovodi do over 20,5 ;
Wawrinka odmoran, Dokovicu je ovo prvi pravi ispit na AO, obojica sjajni na servisu, Wawrinka zna uzeti prvi set Dokovicu tako da ocekujem veliku borbu u prvom setu i over 9,5 u istom ;
C.Bosh u odlicnoj formi + nema Wade, njemu vise suteva sto znaci over 17,5 ;
P.Gasol, pa gdje ce na Chicago i da prebaci ponudenu granicu + sinoc teska utakmica, putovanje, on covjek u godinama, under 20,5
Sretno. Prolaznost 97,78 %
Li Na ce se boriti protiv Pennete za svaki gem jer je Penneta dosadna, pa je tu moguc jedan tie break sto nas dovodi do over 20,5 ;
Wawrinka odmoran, Dokovicu je ovo prvi pravi ispit na AO, obojica sjajni na servisu, Wawrinka zna uzeti prvi set Dokovicu tako da ocekujem veliku borbu u prvom setu i over 9,5 u istom ;
C.Bosh u odlicnoj formi + nema Wade, njemu vise suteva sto znaci over 17,5 ;
P.Gasol, pa gdje ce na Chicago i da prebaci ponudenu granicu + sinoc teska utakmica, putovanje, on covjek u godinama, under 20,5
Sretno. Prolaznost 97,78 %
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- Idimidodjimi
- Kontakt:
zgmiky je napisao/la:kanađanka inače najbolja svijetska juniorka koja ju je pobjedila čini mi se na US openu ali tada ANa nije bila na današnjem nivoutelevizor je napisao/la:Kakva je ova sto igra sa Anom Ivanovic ???
Na Wimbledon-u prosle godine ju je Bouchardova dobila na travi.
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
deep down underPlanB je napisao/la:Margina na Kopljara sutra 4,5 gola
U desetom selu živi Antuntun!
-
gambleSarajevo
- Kontakt:
Blizi se kraj lagano vec se moze reci da je itekako dobar prvi turnir u sezoni bar za mene gledano kockarski...vidim, sinoc je dosta kockara uhvatilo protiv Sharapove...veceras cu malo opreznije s ulozima ici s tim da cu najvise trpati na hendikep Berdicha protiv Ferera -3.5+ kvota je 2.20,vec ranije sam odigrao na Berdiha da osvaja,i od zena na NA LI sam igrao da osvaja i veceras je igram tr 2:0 kvota je 1.6 definitivno ovom pobjedom protiv jako neugodne makarove digla je samopouzdanje i formu za samu zavrsnicu,iako jedna od omiljenijih na touru Flavia,ali ovdje joj je kraj...
malo sam gledao double sinoc butorac/klasen i pobjedu protiv brace bryan,izjednacene su kvote a vecerasnje im protivnike nisam gledao,svidjelo mi se kako igraju i dosta kompkatno djeluju na terenu tako da igram i njih 1.85 je kvota,i da ne bi bila noc bez iznenadjenja single cu staviti na malu kanadjanku,ne mogu odoliti kvoti 3.00,na Ani je pritisak mala igra rastereceno i sigurno da je to njena velika prednost,Ana je izbacila Serenu i napravila najvece suprise,sad je red da to uradi mlada Bouchard..
malo sam gledao double sinoc butorac/klasen i pobjedu protiv brace bryan,izjednacene su kvote a vecerasnje im protivnike nisam gledao,svidjelo mi se kako igraju i dosta kompkatno djeluju na terenu tako da igram i njih 1.85 je kvota,i da ne bi bila noc bez iznenadjenja single cu staviti na malu kanadjanku,ne mogu odoliti kvoti 3.00,na Ani je pritisak mala igra rastereceno i sigurno da je to njena velika prednost,Ana je izbacila Serenu i napravila najvece suprise,sad je red da to uradi mlada Bouchard..
1921
I ja se slazem da bi Ana danas lako mogla ispuhati i izgubiti od ove kanadjanke.
slazem se...mozda se sutra netko jos zejebe pa pukne 5,5bevanda4 je napisao/la:deep down underPlanB je napisao/la:Margina na Kopljara sutra 4,5 gola
Dobro je imati PlanB !
zgmiky evo bilbao napravi prelaz 2/1 heh steta nismo skontali
Semper Fidelis
Berdych-Ferrer 2 2,10 - 60 %
Berdych-Ferrer ht2 1,50 - 80 %
Djokovic-Wawrinka tr2 2,00 - POKLON DANA ! 100 %
Djokovic-Wawrinka z2 1,85 80 %
Ivanovic-Bouchard hc2 1,65 70 %
Na Li-Pennetta z2 1,85 60 %
Na Li-Pennetta hp2 1,50 75 %
Sretno
Sretno
BHF Bosanska Krajina!
Amarkony je napisao/la:Danas samo 2 para:
Athletic Bilbao - Valladolid 22:00h tip 1 @ 1.33
Zadar - Partizan 18:00h tip 2 @ 1.40
Ukupna kvota 1.865
Supersport ne vjeruje Kopljaru
izasli sa 3,5 marginom 
Dobro je imati PlanB !
- Free_shooteR
- Kontakt:

10-ti tiket u zadnji 5 dana da mi se ovak nes desi :S samo na jednoj :S
Kraljice Bosno nemoj se vise bojat'
mi smo tvoj stit i necemo te prodat'
ako neko vrijedja necemo okrenut' ledja
ti dani su prosli, sad se sve mijenja!!!
mi smo tvoj stit i necemo te prodat'
ako neko vrijedja necemo okrenut' ledja
ti dani su prosli, sad se sve mijenja!!!
Za večeras nba pored ovog što već ide .
P.Gasol (-20,5+) under
D.Lilliard (-21.5+) under
J.Harden (-25,5)+ over
S.Curry (-23,5+) over
D.Lee ( -20,5+) under
P.George (-23,5+) over
P.Gasol (-20,5+) under
D.Lilliard (-21.5+) under
J.Harden (-25,5)+ over
S.Curry (-23,5+) over
D.Lee ( -20,5+) under
P.George (-23,5+) over
Visoko žestoko za Sarajevo grad !
Single
Ivanovic A. - Bouchard E. tr 2:0 1.80
sretnooo !!!
Ivanovic A. - Bouchard E. tr 2:0 1.80
sretnooo !!!
buraz sto Ferrer 2 ?apocalyps je napisao/la:Berdych-Ferrer 2 2,10 - 60 %
Sretno
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
Mislim da je Ferrer u boljoj formi od Berdycha,moze dosta pokazat i nadam se da ce proci.Ove godine 7 pobjeda i 2 poraza na hardu.A i bolji je u medjusobnim omjerima na istom.Vjerujem u njega i pratim ga.Mada vise vjerujem u dole hendikep,sigurnije je.HaHu1x2 je napisao/la: buraz sto Ferrer 2 ?
BHF Bosanska Krajina!
Posto je bila fina noc, a moze biti jos ljepsa,odigralo su se jos dva listica :
Matthews -15,5 Over Covjek igra sezonu karijere,a ove godine u oba meca protiv Houstona i smijesnog odrambenog igraca Hardena je prelazio ovu granicu, jednom je zabio 18 a drugi put 19 poena, nadam se da ce i veceras biti tako uspjesan
Ivanovic - Bouchard 1
Svaka cast mladoj Bouchard ali Ana nakon fenomenalne pobjede protiv Serene bi trebala savladati mladju Kanadjanku da joj se osveti za prethodni poraz
Berdych - Ferrer 1
Covjek nije izgubio svoj servis, prosjek poena na njegov servis je 88 % Ferrer je masina, covjek koji nikada ne odustaje ali ovdje nije odusevio, Tomu ako ponovi igru kao u prethodnim duelima dobija ovo sigurno..
Listic 2:
Gasol -20,5 Under
Pau igra fenomenalno u posljednje vrijeme, ali kako i da ne igra kada Lakersi imaju vise povrijedjenih igraca nego spremnih za igru, ali ipak mislim da je granica u mecu protiv odlicne odbrane Bullsa previsoka.
Grangner -11,5 Over
Nakon nezgodne povrede vratio se na parket i ulazi sa klupe, sto je vrlo bitno, jer vcs njegovi Pacersi gostuju ocajnoj defanzivnoj ekipi Golden Statea, a jedini igrac koji igra dobru odbranu je Iguodala, koji bi trebao da se odmara, kada Danny udje u igru..
Matthes -15,5 Over
Gore vec napisano
Sretno svima veceras, nadam se nastavku uspjesnog niza
Matthews -15,5 Over Covjek igra sezonu karijere,a ove godine u oba meca protiv Houstona i smijesnog odrambenog igraca Hardena je prelazio ovu granicu, jednom je zabio 18 a drugi put 19 poena, nadam se da ce i veceras biti tako uspjesan
Ivanovic - Bouchard 1
Svaka cast mladoj Bouchard ali Ana nakon fenomenalne pobjede protiv Serene bi trebala savladati mladju Kanadjanku da joj se osveti za prethodni poraz
Berdych - Ferrer 1
Covjek nije izgubio svoj servis, prosjek poena na njegov servis je 88 % Ferrer je masina, covjek koji nikada ne odustaje ali ovdje nije odusevio, Tomu ako ponovi igru kao u prethodnim duelima dobija ovo sigurno..
Listic 2:
Gasol -20,5 Under
Pau igra fenomenalno u posljednje vrijeme, ali kako i da ne igra kada Lakersi imaju vise povrijedjenih igraca nego spremnih za igru, ali ipak mislim da je granica u mecu protiv odlicne odbrane Bullsa previsoka.
Grangner -11,5 Over
Nakon nezgodne povrede vratio se na parket i ulazi sa klupe, sto je vrlo bitno, jer vcs njegovi Pacersi gostuju ocajnoj defanzivnoj ekipi Golden Statea, a jedini igrac koji igra dobru odbranu je Iguodala, koji bi trebao da se odmara, kada Danny udje u igru..
Matthes -15,5 Over
Gore vec napisano
Sretno svima veceras, nadam se nastavku uspjesnog niza
Sutrašnji SHOOT OUT u snookeru:
Yupeng - Selby 1 @2.25
Shoot out ili kako ga ja volim zvati - "Lutrija!"
Igra se samo jedan frejm! Dakle.. Najveći autsajder ima šansu pobijediti prvog igrača svijeta, bez da ovaj zna što ga je snašlo. Selby je jučer izgubio finale Mastersa protiv nedodirljivog O'Sullivana. Još teže pada poraz kad zna da mu je to bila prilika za obranu titule iz 2013. Puno toga mu vjerojatno sada prolazi glavom i osbobno ne vjerujem da se još do kraja oporavio od onog gaženja u prvom sessionu od strane Ronniea. Zadnje na što će mu misli biti usmjerene je osvajanje nebitnog "Shoot out" turnira, gdje je nagrada za pobjednika mizernih 30-ak tisuća funta. S druge strane, Yupeng bi mogao dobro zagristi taj frejm jer je još uvijek "zvijezda u usponu", svaka pobjeda je bitna, a ni bilo kakva novčana nagrada nije na odmet.
Možda još pokušati Davisona (@2.00). Isto vrlo lijepa kvota, a uzimao sam ga i na veće i to u puno,PUNO ozbiljnijim mečevima.. Rijetko kad je razočarao!
Ponavljam, igrati shoot-out je kao da ste uplatili loto. Samo umjesto kuglica u bubnju, ovdje se bacaju po biljarskom stolu!
Yupeng - Selby 1 @2.25
Shoot out ili kako ga ja volim zvati - "Lutrija!"
Igra se samo jedan frejm! Dakle.. Najveći autsajder ima šansu pobijediti prvog igrača svijeta, bez da ovaj zna što ga je snašlo. Selby je jučer izgubio finale Mastersa protiv nedodirljivog O'Sullivana. Još teže pada poraz kad zna da mu je to bila prilika za obranu titule iz 2013. Puno toga mu vjerojatno sada prolazi glavom i osbobno ne vjerujem da se još do kraja oporavio od onog gaženja u prvom sessionu od strane Ronniea. Zadnje na što će mu misli biti usmjerene je osvajanje nebitnog "Shoot out" turnira, gdje je nagrada za pobjednika mizernih 30-ak tisuća funta. S druge strane, Yupeng bi mogao dobro zagristi taj frejm jer je još uvijek "zvijezda u usponu", svaka pobjeda je bitna, a ni bilo kakva novčana nagrada nije na odmet.
Možda još pokušati Davisona (@2.00). Isto vrlo lijepa kvota, a uzimao sam ga i na veće i to u puno,PUNO ozbiljnijim mečevima.. Rijetko kad je razočarao!
Ponavljam, igrati shoot-out je kao da ste uplatili loto. Samo umjesto kuglica u bubnju, ovdje se bacaju po biljarskom stolu!
U desetom selu živi Antuntun!
- brunoconti
- Kontakt:
Jedva, al' prodjebrunoconti je napisao/la:island over 28.5
nacional 1x
partizan 2
bilbao 1
kv.5
Svaka cast,kakav niz !!Kurbla je napisao/la:JEDAN!Kurbla je napisao/la:Igrao sam sistem dizanja sa 1,5 pa cak i sa 1,30. Sve to izgleda lijepo, ali i ako prezivis prvih par tura, dozivis sacekusu na sestom-sedmom okretaju![]()
Evo ja cu prvi haliti cenera, neka igre pocnu![]()
Izazivam Vas da nadjete svi najsigurniju kvotu 1,50 za danas![]()
p.s. Obecavam pred svima da necu stat' do 12. kruga![]()
Idemo dalje![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.