Znam, tu je i mene razočarao. Ali morate uzeti u obzir činjenicu da je on drčni Crnogorac, a i dosta poglup, al da je igračina- igračina je. Sad skontajte tražimo li mi apostole ili nogometašeElLoco7 je napisao/la:jesil ti pri sebi? vidio si kako se **** radovalo kad nam je zabio mamu mu
AS Roma
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
NAPRIJED NARODE!
Mirku su vrata zatvorena jos od kad je presao iz Rome u onaj mrtvak od kluba(bar sto se mene tice )
kad se vec spominju neki bivsi igraci..sto se mene tice ponovu u dresu rome bi vilio da vidim Mexesa i Osvalda.mozda nisu nesto pretjerano kvalitetni al meni izuzetno dragi igraci-posebno Mexes-
Sutra kec na kladji i navijanje do besvjesti....
kad se vec spominju neki bivsi igraci..sto se mene tice ponovu u dresu rome bi vilio da vidim Mexesa i Osvalda.mozda nisu nesto pretjerano kvalitetni al meni izuzetno dragi igraci-posebno Mexes-
Sutra kec na kladji i navijanje do besvjesti....
- L'Avvocato
- Kontakt:
Admir brat ne posustaje
Jesil ti iz Sarajeva? Ako jesi častim te kafom narednim put kad dođem gore, čisto da upoznam tvoj lik onako uz neku normalnu priču
Jesil ti iz Sarajeva? Ako jesi častim te kafom narednim put kad dođem gore, čisto da upoznam tvoj lik onako uz neku normalnu priču
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
samo da ne bude taj dan neka utakmica, onda sam neuracunljiv
dva mobitela sam ja razbio zbog rome, jedan je letio baš protiv juventusa direktno u zid, nemam pojma koje godine al roma fulila boga oca i negdje pred kraj poluvremena zabije onaj uhljup nedved go glavom
nije ga nikad tako u karijeri dao i baš tad zabije, uh kako sam se bio iznervirao
imam ja jednog havera, znamo se sto godina i on ti ko navija za juventus, al nije ko vi da gledate tekme i to, kao prošlo ga je to. al et nema dana da mu ja šta ne progovorim u romi, e on je jednom isto popio neku knjigu zbog utakmice. nedavno mi zvoni na vrata taman kada roma prima drugi gol od milana, a ja uzmam ovu stolicu na kojoj sjedim i ne znam šta cu od nje, sreca on na vrijeme zatvori vrata, a stolica je letila od parket
sutra se nadam da nece biti incidenata, gledacemo kod njega i moracu se kontrolisati
dva mobitela sam ja razbio zbog rome, jedan je letio baš protiv juventusa direktno u zid, nemam pojma koje godine al roma fulila boga oca i negdje pred kraj poluvremena zabije onaj uhljup nedved go glavom
sutra se nadam da nece biti incidenata, gledacemo kod njega i moracu se kontrolisati
nema potpisa
HAHHAHA KAKVA SI TI BRAT, i ja sam agresivan, ali ne u tolikoj mjeri, zao mi parketa i stlicaAdmir_Sa je napisao/la:samo da ne bude taj dan neka utakmica, onda sam neuracunljiv![]()
dva mobitela sam ja razbio zbog rome, jedan je letio baš protiv juventusa direktno u zid, nemam pojma koje godine al roma fulila boga oca i negdje pred kraj poluvremena zabije onaj uhljup nedved go glavomnije ga nikad tako u karijeri dao i baš tad zabije, uh kako sam se bio iznervirao
imam ja jednog havera, znamo se sto godina i on ti ko navija za juventus, al nije ko vi da gledate tekme i to, kao prošlo ga je to. al et nema dana da mu ja šta ne progovorim u romi, e on je jednom isto popio neku knjigu zbog utakmice. nedavno mi zvoni na vrata taman kada roma prima drugi gol od milana, a ja uzmam ovu stolicu na kojoj sjedim i ne znam šta cu od nje, sreca on na vrijeme zatvori vrata, a stolica je letila od parket
![]()
- L'Avvocato
- Kontakt:
Hah! Sjećam se te utakmice jarane, 2005/06 sezona
S desne strane centaršut, Nedved najviši u skoku, i zabija glavom u suprotnu stranu. Mislim da je golman čak malo i zakačio loptu.
Al smo vas tu dobili 1-3, 1-4 možda ... ne srkleti se kažem ti, takva je sudbina
S desne strane centaršut, Nedved najviši u skoku, i zabija glavom u suprotnu stranu. Mislim da je golman čak malo i zakačio loptu.
Al smo vas tu dobili 1-3, 1-4 možda ... ne srkleti se kažem ti, takva je sudbina
★★★
odakle si to ti pa si dole?L'Avvocato je napisao/la:Admir brat ne posustaje![]()
*La Roma non si tifa, si AMA!*
- L'Avvocato
- Kontakt:
hahaha TK
ipak smo mi u dolini za razliku od olimpijaca
ipak smo mi u dolini za razliku od olimpijaca
★★★
Sta to dole svi navijaju za Juve. Imao sam ja jarana odozdo isto navijac Juventusa 
šta mu je tk, tuzlanski kanton ili znak za neki grad cijeg imena se trenutno ne mogu sjetiti 
nema potpisa
- L'Avvocato
- Kontakt:
TK leglo braće po dresu
Ima nas ovdje baš puno. A i znam ih podosta.
Joj Admira
Ima nas ovdje baš puno. A i znam ih podosta.
Joj Admira
★★★
-
Evil Genius II
sad mi je tek jasno koji si ti fanatik, ako te ikad upoznam imas pivo od mene 
Ima u TK i navijača Rome, npr. ja.

-
Evil Genius II
ima nas al' smo manjina. svi su bijelo-crni, gloryhunteri 
Kad bude utakmica Roma-Juve u prvenstvu, sarajlije slobodno zovite da pratimo u nekom kafiću, čiji tim izgubi on plaća račun

Ja te volim, volim Željo..
jel ima neko da navija za liverpool a ne gotivi romugio10 je napisao/la:Kad bude utakmica Roma-Juve u prvenstvu, sarajlije slobodno zovite da pratimo u nekom kafiću, čiji tim izgubi on plaća račun![]()
il obrnuto kao admir
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
@fera zar nije Roma tvoja prva ljubav?
Možda sa Liverpoolom bude igrala LP iduće godine
Možda sa Liverpoolom bude igrala LP iduće godine
Ja te volim, volim Željo..
-
Evil Genius II
eh, to je ta vjecna dilema vjecnog gradaZeman je napisao/la:Sad skontajte tražimo li mi apostole ili nogometaše
nema nas puno iz Sa, barem ja ne znam puno osoba. nekoliko samogio10 je napisao/la:Kad bude utakmica Roma-Juve u prvenstvu, sarajlije slobodno zovite da pratimo u nekom kafiću, čiji tim izgubi on plaća račun![]()
@fera ja ne gotivim redse.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.