Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Idemo u peti set.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- francobaresi
- Kontakt:
Opet će ga Novak dobiti na isti način. E moj Wawrinka.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Gdje se neće radovat, kad ga Wawa svaki put iscijedi do krajnjih granica!?trxel je napisao/la:Kakav return...Ali jest Noletu drago...
Veličanstveno. Fantastičan return i još bolji FH winner. Igra čovjek srcem, mora mu se odati priznanje. 
kakav meč ljudi 
Nije da nismo navikli kada igraju njih dvojica.Banderas1 je napisao/la:kakav meč ljudi
Da je bilo koji drugi igrač nasuprot Stana, ovaj bi ga glatko dobio. Ima nesreću što najbolje mečeve u karijeri po pravilu odigra protiv nevjerovatnog Novaka Đokovića. Nije još ništa gotovo, ne smije se ni pod koju cijenu predati
-
samosarajvo
- Kontakt:
Nisi ti moj Wawrinka zasluzio ni gema više poslje ovog brejka u kojem si imao 40:0 na svoj servis.
Roger je nekako vise cool....Claus je napisao/la:Gdje se neće radovat, kad ga Wawa svaki put iscijedi do krajnjih granica!?trxel je napisao/la:Kakav return...Ali jest Noletu drago...
Sad Wawa pokazuje da li je choker ili je u stanju skinuti (još jedan) veliki skalp.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- 10DelPiero
- Kontakt:
Svaki put im je vala mec bio vrhunski, vrijeme je da Wawrinka prode ali koda gledam da ce ga Nole opet okrenut.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Wawrinka i Del Potro mogu komotno pod ruku. Jednom nabija kompleks Đoković, drugom Đoković i Federer. Stan počinje padati u dužim razmjenama, bojim se da je meč završen. Jedino ga protivnikove greške i servis mogu održavati u igri.
- francobaresi
- Kontakt:
Gotovo je ovo, svaki put skoro ista priča. Wawrinka je upropastio sve ono što je uradio drugom i trećem setu.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Nista novo...Wawrinka je nebrojeno puta igrao bolji tenis i od Djokovica i od Nadala a 99% istih je izgubio.Nesto slicno se desava i danas.
Evo 2 brejk lopte...zadnji voz.
Evo 2 brejk lopte...zadnji voz.
Sljedeći put kad budu igrali, lijepo uplatiti na Novaka kad Wawa povede i uživati. Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane.
Dvije break prilike za Wawrinku...
REBREAK

Dvije break prilike za Wawrinku...
REBREAK
neće se ovaj tako lako predati!francobaresi je napisao/la:Gotovo je ovo, svaki put skoro ista priča. Wawrinka je upropastio sve ono što je uradio drugom i trećem setu.
nema wawrinka ovdje sta traziti od 40:0 on gubi
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
neće Stan još kući
vrhunsko izdanje obojice
vrhunsko izdanje obojice
Odugovlači poraz. Nole ga može do sutra vozati i nabacivati mu loptice, a što je najgore - Wawrinka čeka, povlači se nekoliko metara iza osnovne i šalje iste takve loptice njemu (doduše, prilično slabije).
e moj wawa nikad ti neces biti igrac veliki... iimas mec u rukama, slomljenog novaka a on ga vraća u zivot sa katastrofalnim udarcima
ajmo Stan još 2 koraka...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.