Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Evo i od mene 2 para iz ove loše punude:
U kladionici Premier granica na broj poena na meču Boras-LFS Basket je 177,5 koševa. Mislim da je za švedsku ligu ovo ogromna granica. Prije 2-3 sedmice igrao se meč između prvoplasirane i drugoplasirane ekipe tog prvenstva i meč je završio rezultatom 51-49 čini mi se tako da ovo je zicer dana.
Također vrijedi ispratiti i lijepu kvotu na 2-icu u meču CA Bastia-Niort gdje je kvota 2,20. Igrali su prije par dana i meč je završio rezultatom 0-3 i to je bilo u ligi. Iako je u pitanju kup mislim da je ogromna razlika što se tiče forme i kvaliteta dvaju ekipa.
Od NBA bi izvdojio Reggi Jacksona..granica je 15,5 i uz svojih 30-ak minuta na parketu uzme 20 šuteva. Tako je bilo zadnji meč protiv Sacramenta kada je uz loš šut iz igra ubacio 19 poena.
U kladionici Premier granica na broj poena na meču Boras-LFS Basket je 177,5 koševa. Mislim da je za švedsku ligu ovo ogromna granica. Prije 2-3 sedmice igrao se meč između prvoplasirane i drugoplasirane ekipe tog prvenstva i meč je završio rezultatom 51-49 čini mi se tako da ovo je zicer dana.
Također vrijedi ispratiti i lijepu kvotu na 2-icu u meču CA Bastia-Niort gdje je kvota 2,20. Igrali su prije par dana i meč je završio rezultatom 0-3 i to je bilo u ligi. Iako je u pitanju kup mislim da je ogromna razlika što se tiče forme i kvaliteta dvaju ekipa.
Od NBA bi izvdojio Reggi Jacksona..granica je 15,5 i uz svojih 30-ak minuta na parketu uzme 20 šuteva. Tako je bilo zadnji meč protiv Sacramenta kada je uz loš šut iz igra ubacio 19 poena.
Hajd kreni ispocetka, ali ovaj put ozbiljnogooner14 je napisao/la:Evo i od mene 2 para iz ove loše punude:
Ne kazem da nece biti under, ali u posljednjih 15 medjusobnih susreta, isli su samo jednom ispod 177,5.
Drugo, nijedan mec u Svedskoj nije zavrsio tim rezultatom. Mozda mislis na mec 71:73. Ali kada mec fakticki odlucuje od prvoj poziciji i prednosti domaceg terena u playoffu, za ocekivati je da je under vrlo izvjesan ishod
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ponuda katastorfa, ima svasta nesta a nista sa nicim. evo dva sata se dvoumim sta odigrat na mecu Swedska - Poljska, vuce me 1 po ovoj kvoti al ne znam gledao sam ih samo po jednom na ovom prvenstvu.dajem prednost Svedjanima, jel ima neko da to malo bolje rastabiri.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
tvrdo ce to bit, ja to ne bih uopce dirao, da moram okusao bih se mozda sa UNDER 1p 25,5, ali velim, ja tu utakmicu ne bih dirao.milanist je napisao/la:ponuda katastorfa, ima svasta nesta a nista sa nicim. evo dva sata se dvoumim sta odigrat na mecu Swedska - Poljska, vuce me 1 po ovoj kvoti al ne znam gledao sam ih samo po jednom na ovom prvenstvu.dajem prednost Svedjanima, jel ima neko da to malo bolje rastabiri.
Rukomet EP osvrt na današnje utakmice
Ovaj rukomet je u najmanju ruku čudan na ovom EP, toliko igrača je blizu margina što gore što dolje no većinom je slučaj dolje, pa ekipe su toliko blizu i ako prođu bude jedva tako da je vrlo teško izvući nešto sa ovog EP a pogotovo sada kada krenu muljaže oko prolazaka i riktanja protivnika.
Na ovom EP imali smo već jedan slučaj gdje su dvije ekipe odigrale baš onako kako im je trebalo da obje prođu dalje, iako su Poljaci vodili i po 5 razlike sasvim je izvjesno bilo da neće dobiti sa tih 5 ili 4 nego baš sa dva razlike i gle čuda dobili su točno dva razlike i prošli dalje zajedno sa Rusima a Srbi su otišli doma.
Imamo drugi slučaj koji bi se mogao dogoditi sutra a taj je sljedeći:
Francuska 6,Švedska 4 i Hrvatska 4 mogle bi zatvoriti trokut u kojem bi međusobni susreti odlučivali tko ide dalje a za to su danas potrebne pobjede Švedske protiv Poljske, Francuske protiv Bjelorusije te Hrvatske protiv Rusije i onda sutra imamo triler završnicu i rasplet o kojem više sutra
dakle po svemu sudeći ide ovaj scenario danas
Hrvatska-Rusija 1 1.20
Francuska-Bjelorusija 1 1.05
Poljska-Švedska 2 1.65
2.08 HL
nije neki tečaj ali solidno za duplanje
Od igrača mali Štrlek bi trebao dati 4 gola Rusima, Čupić također over
Ovaj rukomet je u najmanju ruku čudan na ovom EP, toliko igrača je blizu margina što gore što dolje no većinom je slučaj dolje, pa ekipe su toliko blizu i ako prođu bude jedva tako da je vrlo teško izvući nešto sa ovog EP a pogotovo sada kada krenu muljaže oko prolazaka i riktanja protivnika.
Na ovom EP imali smo već jedan slučaj gdje su dvije ekipe odigrale baš onako kako im je trebalo da obje prođu dalje, iako su Poljaci vodili i po 5 razlike sasvim je izvjesno bilo da neće dobiti sa tih 5 ili 4 nego baš sa dva razlike i gle čuda dobili su točno dva razlike i prošli dalje zajedno sa Rusima a Srbi su otišli doma.
Imamo drugi slučaj koji bi se mogao dogoditi sutra a taj je sljedeći:
Francuska 6,Švedska 4 i Hrvatska 4 mogle bi zatvoriti trokut u kojem bi međusobni susreti odlučivali tko ide dalje a za to su danas potrebne pobjede Švedske protiv Poljske, Francuske protiv Bjelorusije te Hrvatske protiv Rusije i onda sutra imamo triler završnicu i rasplet o kojem više sutra
dakle po svemu sudeći ide ovaj scenario danas
Hrvatska-Rusija 1 1.20
Francuska-Bjelorusija 1 1.05
Poljska-Švedska 2 1.65
2.08 HL
nije neki tečaj ali solidno za duplanje
Od igrača mali Štrlek bi trebao dati 4 gola Rusima, Čupić također over
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 21 jan 2014, 13:51, ukupno mijenjano 1 put.
- brunoconti
- Kontakt:
Hrvatska 1
Marseille 1
Tu/Rock 1 (kosarka)
Federer 1
kv.5
Marseille 1
Tu/Rock 1 (kosarka)
Federer 1
kv.5
Ja opet uzimam nilssona na 2.5 over.j00k3r je napisao/la:tvrdo ce to bit, ja to ne bih uopce dirao, da moram okusao bih se mozda sa UNDER 1p 25,5, ali velim, ja tu utakmicu ne bih dirao.milanist je napisao/la:ponuda katastorfa, ima svasta nesta a nista sa nicim. evo dva sata se dvoumim sta odigrat na mecu Swedska - Poljska, vuce me 1 po ovoj kvoti al ne znam gledao sam ih samo po jednom na ovom prvenstvu.dajem prednost Svedjanima, jel ima neko da to malo bolje rastabiri.
Na Švedska-Hrvatska sam pisao analizu i prošlo je.
U dosadašnje tri utakmice zabio je: 8,4,3 gola.
Ne znam kako Poljaci brane poziciju pivota, ali jedno je sigurno, Švedi dosta često idu na crtu!
Nema mi u ponudi Petersena ali i on bi mogao over. Vjerojatno je granica 4.5 (puca i sedmerce)
Uzima dosta šuteva za Švede, gledao sam ga, nažalost samo me on bacio.. Taj dan ga nikako nije išlo.. Ispromašivao se kao nitko nikada (jedina poz. stvar je što je s druge strane bila Hrvatska, pa mi tiket nije teško pao
EDIT: dodajem i jedan par snooker u 15:00.. Ogromna kvota na Neila Robertsona 1.45 protiv Ryana Daya, koji jako slabo igra. Rekao sam u par navrata da mrzim ovaj Championship kad svaki igrač ima 3-4 meča po danu i samo se izmjenjuju njih par. Ali, jučer mi je prošao tiket kvote 4. Red je i da danas bar jedan par odigram.
Toliko od mene, zdravi bili
Zadnja izmjena: bevanda4, dana/u 21 jan 2014, 14:01, ukupno mijenjano 1 put.
U desetom selu živi Antuntun!
rukomet za danas, ukratko opis
hrvatska 1 - jednostavno puno kvalitetnija ekipa
svedska 1x - atmosfera kao domacinska, kavlitetnija i brza ekipa od poljaka
strlek 3,5 over - igra jako dobro, trci dosta cesto i kontre a i rusi dosta golova primaju sa krila
bicanic 3,5 under - povreda laksa u pitanju tako da nece igrati puno
duvnjak 4,5 under - nije odradio trening u ponedeljak, neka povreda, a i vukovic je tu koji nije igrao dvije utakmice i svjez je tako da mislim da ce ga danas vise mjenjati.
vori 2,5 under - jedan nilssen im je zabio samo dva gola tako da cisto sumnjam da vori moze vise, a i rusi jako dobro brane poziciju pivota
lijewski 3,5 over - ovde se vodim tim da igra jako dobro i da je najkonstantniji kod poljaka, zadnje tri ukatmice 4 i vise golova
nilsson 2,5 over - poljaci ne cuvaju dobro pivote, nije promasio ni jedan sut do sada na prvenstvu i mislim da ide preko
sretno
hrvatska 1 - jednostavno puno kvalitetnija ekipa
svedska 1x - atmosfera kao domacinska, kavlitetnija i brza ekipa od poljaka
strlek 3,5 over - igra jako dobro, trci dosta cesto i kontre a i rusi dosta golova primaju sa krila
bicanic 3,5 under - povreda laksa u pitanju tako da nece igrati puno
duvnjak 4,5 under - nije odradio trening u ponedeljak, neka povreda, a i vukovic je tu koji nije igrao dvije utakmice i svjez je tako da mislim da ce ga danas vise mjenjati.
vori 2,5 under - jedan nilssen im je zabio samo dva gola tako da cisto sumnjam da vori moze vise, a i rusi jako dobro brane poziciju pivota
lijewski 3,5 over - ovde se vodim tim da igra jako dobro i da je najkonstantniji kod poljaka, zadnje tri ukatmice 4 i vise golova
nilsson 2,5 over - poljaci ne cuvaju dobro pivote, nije promasio ni jedan sut do sada na prvenstvu i mislim da ide preko
sretno
Zadnja izmjena: reeds, dana/u 21 jan 2014, 14:13, ukupno mijenjano 3 puta.
Lijewski (3,5) over @ 1,85
Karabatić (4,5) over @ 1,85
Rutenka (7,5) over @ 1,85
Petersen (3,5) over @ 1,85
Štrlek (3,5) over @ 1,85
Sretno!!
Karabatić (4,5) over @ 1,85
Rutenka (7,5) over @ 1,85
Petersen (3,5) over @ 1,85
Štrlek (3,5) over @ 1,85
Sretno!!
-
handballman
- Kontakt:
Uzeo sam Nillsona, sretno nam bilobevanda4 je napisao/la:Ja opet uzimam nilssona na 2.5 over.j00k3r je napisao/la:tvrdo ce to bit, ja to ne bih uopce dirao, da moram okusao bih se mozda sa UNDER 1p 25,5, ali velim, ja tu utakmicu ne bih dirao.milanist je napisao/la:ponuda katastorfa, ima svasta nesta a nista sa nicim. evo dva sata se dvoumim sta odigrat na mecu Swedska - Poljska, vuce me 1 po ovoj kvoti al ne znam gledao sam ih samo po jednom na ovom prvenstvu.dajem prednost Svedjanima, jel ima neko da to malo bolje rastabiri.
Na Švedska-Hrvatska sam pisao analizu i prošlo je.
U dosadašnje tri utakmice zabio je: 8,4,3 gola.
Ne znam kako Poljaci brane poziciju pivota, ali jedno je sigurno, Švedi dosta često idu na crtu!
Nema mi u ponudi Petersena ali i on bi mogao over. Vjerojatno je granica 4.5 (puca i sedmerce)
Uzima dosta šuteva za Švede, gledao sam ga, nažalost samo me on bacio.. Taj dan ga nikako nije išlo.. Ispromašivao se kao nitko nikada (jedina poz. stvar je što je s druge strane bila Hrvatska, pa mi tiket nije teško pao) 2/7 šut.. 2 ili 3 promašena sedmerca.. Teško da će tako lošu partiju pružiti i danas. Uzimajte over, gdje ga nude.
EDIT: dodajem i jedan par snooker u 15:00.. Ogromna kvota na Neila Robertsona 1.45 protiv Ryana Daya, koji jako slabo igra. Rekao sam u par navrata da mrzim ovaj Championship kad svaki igrač ima 3-4 meča po danu i samo se izmjenjuju njih par. Ali, jučer mi je prošao tiket kvote 4. Red je i da danas bar jedan par odigram.
Toliko od mene, zdravi bili
Aachen-Trier over 2.5 1.55. over 3.5 2.40
Zbrojovka Brno-Ruzomberok over 2.5 1.45, over 3.5 2.20
igraju u 14.30h, prijateljske utakmice gdje bi moglo biti golova, tri ili više...
igraju u 14.30h, prijateljske utakmice gdje bi moglo biti golova, tri ili više...
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 21 jan 2014, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.
reeds je napisao/la: bicanic 3,5 under - povreda laksa u pitanju tako da nece igrati puno
ne znam odakle ti ovaj info ali decko je prav zdrav, odigrat ce kao i do sada sigurno svojih 25-30 min a mozda i vise, dosta toga zavisi od situacije sa Duvnjakom i kako ce samomg Bicanica da krene?
nist licno ali ako nemas 100% neki info o ozljedi doticnoga onda ... a ako imas, podjeli prijo?
sretno da bude svima!
Od danas sistem na Kineze 5 od 6 u over 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Aachen odmah gol u 5. minuti hahah, valjda ovako nastave,zgmiky je napisao/la:Aachen-Trier over 2.5 1.55. over 3.5 2.40
da ne bude off:
West Ham daje gol 1,50
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
i ja ću uzeti nillsona preko, gledao sam ga protiv hrvatske i ne može se čuvat frajer, prejak je..
a šta je s kopljarom ispod 3.5, da mu nije puno 4? i rutenka preko?
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Ma taj kopljar podivlja jednu utakmicu i zabije 8 golova, a druge je uredno u under 2.5.kokuz je napisao/la:i ja ću uzeti nillsona preko, gledao sam ga protiv hrvatske i ne može se čuvat frajer, prejak je..
90% je da će ići u under, al opet ostaje onih 10% da će podivljati. Iako se rijetko viđa u takvom izdanju, o nama ovisi isplati li se uzimat rizik i na koliki ulog. Kad se treba dignuti i zakucati u mrežu, Kopljar je manji od makova zrna. Pošto je bitna utakmica danas, očekujem da će se opet sakriti u mišju rupu nekih 40 min utakmice.. Ostalih 20... tko zna, možda me i iznenadi
U desetom selu živi Antuntun!
Moj single bet za danas je
Roma - Juve vise od 5 zutih
Ove sezone, zbog velikog rivalstva njihove su utakmice pune naboja, na nedavnom mecu smo vidjeli i 2 crvena kartona. Sudi Tagliavento koji obozava dijeliti zute, dodamo li tome da se igra samo jedna utakmica, po meni dobivamo zicer dana.
Od ostalih izglednih parova izdvajam:
Igropulo vise od 5 golova - ovog sam igraca imao priliku gledati i u zivo, jednostavno, parket puca pod njim. Uzima oko desetak suteva, tako da u ovak bitnoj utakmici mora vuci ruse.
Bjelorusija manje od 24 gola. Bjelorusi jesu dali poljskoj 30 i crnoj gori 29 ali sa reprezentacijama koje znaju igrati odbranu i kojima je to glavno oruzje, tesko da mogu dati 25 golova.
Rutenka manje od 8 - iako je glavni igrac bjelorusa, francuzi su previse iskusni da sebi dozvole da im jedan igrac da 8 i vise golova. osim toga, ocekujem da francuzi rezultatski odmaknu pa vjerujem da rutenka nece igrati vise od 40 minuta kako bi i ostali dobili malo prilike na euru.
Federer - Muray 2
Sretno ljudi
Roma - Juve vise od 5 zutih
Ove sezone, zbog velikog rivalstva njihove su utakmice pune naboja, na nedavnom mecu smo vidjeli i 2 crvena kartona. Sudi Tagliavento koji obozava dijeliti zute, dodamo li tome da se igra samo jedna utakmica, po meni dobivamo zicer dana.
Od ostalih izglednih parova izdvajam:
Igropulo vise od 5 golova - ovog sam igraca imao priliku gledati i u zivo, jednostavno, parket puca pod njim. Uzima oko desetak suteva, tako da u ovak bitnoj utakmici mora vuci ruse.
Bjelorusija manje od 24 gola. Bjelorusi jesu dali poljskoj 30 i crnoj gori 29 ali sa reprezentacijama koje znaju igrati odbranu i kojima je to glavno oruzje, tesko da mogu dati 25 golova.
Rutenka manje od 8 - iako je glavni igrac bjelorusa, francuzi su previse iskusni da sebi dozvole da im jedan igrac da 8 i vise golova. osim toga, ocekujem da francuzi rezultatski odmaknu pa vjerujem da rutenka nece igrati vise od 40 minuta kako bi i ostali dobili malo prilike na euru.
Federer - Muray 2
Sretno ljudi
Kurbla brate evo ti West Ham daje gol 1,50 kvota za duplanja,neces se ni oznojiti. 
BHF Bosanska Krajina!
Kreni sa cenerom, pratim te od treceg koraka 
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.