Sve je uglavnom do uprave, a nisam ni ja neki fan ovog deala. Vise sam bio za to da vam posudimo Vucinica jer ste trazili posudbu, pa da ga uzmete za neki sitniji novac na kraju godine...
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
Pa dobro i mi smo mozda bili takvi kada je nasa bivsa ocajna uprava dala vama Ibrahimovica top5 igraca na svijetu za 25 miliona
I gratis Vieiru..
Sve je uglavnom do uprave, a nisam ni ja neki fan ovog deala. Vise sam bio za to da vam posudimo Vucinica jer ste trazili posudbu, pa da ga uzmete za neki sitniji novac na kraju godine...
Mi guštamo što se inter kao i obično bruka i provaljuje, ne pretjerano radi Guarina i njegovih budućih igara. On će svakako na klupu i treba da radi da dobije priliku. Uzeti vam jednog od najboljih igrača na ovaj način, neprocjenjivo. 
Procitaj kolegin post iznad.Podsjeti se malo.On je poslije otishao za Eto-a + par miliona.
Onda je taj Eto zabio u protiv Chelsea, pa protiv barce. Pa smo osvojili Ligu prvaka. Jeste'l gledali vi fudbal tada uopste. Ili ste ko moj komsija presli na kosarku.Evo ga na forumu je tu, nek potvrdi.
Ne bruka se klub, brukaju nam se menadzeri koji su vec na dobrom glasu.Sta imate gustati, niste Handu uzeli, nego covjeka na kojeg ovaj trener ne racuna.
Mislim da ne moze vec bruka od namijestanja utakmica.
Sto se tice Intera,
Genoa hoce Mudonju, Bolonja Icardija na posudbu.Rasprodaja zestoka.
Sto se tice Intera,
Genoa hoce Mudonju, Bolonja Icardija na posudbu.Rasprodaja zestoka.
Amar Osim selektor BiH
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma ja iskreno ne gustam nista, vise bih volio jak Inter ali da Juventus osvaja titule. Ajd da ja zivim u Italiji tamo pa da gustam vec gledam ovo na TV-u. Draze mi je bilo ono kad su obje ekipe bile jake pa bile su i bolje utakmice, a i Milan bio standardno jak ali eto..
Pa Beppe ako te bas zanima jesmol gledali, jesmo. Gledali smo i prije toga...Ako je tebi onakva Serie A bila zanimljiva onda ok, ono i jeste bio pocetak kraja Serie A koji ste vi i izrezirali uz zadovoljstvo i Milana ali ja vam halalim opet i svaka cast na tim titulama i EU uspjehu
Pa Beppe ako te bas zanima jesmol gledali, jesmo. Gledali smo i prije toga...Ako je tebi onakva Serie A bila zanimljiva onda ok, ono i jeste bio pocetak kraja Serie A koji ste vi i izrezirali uz zadovoljstvo i Milana ali ja vam halalim opet i svaka cast na tim titulama i EU uspjehu
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 21 jan 2014, 11:59, ukupno mijenjano 2 puta.
Prvo im je nudjen Ranocchia, teze bi mi palo da je on otiso u juventus..
Vucinic ce imat platu 2.4mil plus bonusi
A i mi cemo ipak dobit nesto para..1.5 milion
koji debili
Vucinic ce imat platu 2.4mil plus bonusi
A i mi cemo ipak dobit nesto para..1.5 milion
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Ja iskreno zelim sve naj i guaru i Vucku...draga su mi oba igraca uvijek bili dok je ovaj i u romi igrao...navijaci su bjesni zato sto uprava govori jedno a radi drugo...ali nemamo sta biti ljuti dok se market ne zatvori jer ne znamo sve poteze koji ce se povuci do kraja, plus ovako sada mislim da ce Kova imati vise prostora sto je meni drago...Guarin ce biti jos bolji u juventusu i zelim im da sa njim osvoje sve u italiji sto se moze osvojiti ove god...jes da se ne volimo ali se postujemo barem sa moje strane ipak rivali smo ...jos vise tu vatre ima zbog tih neki trofeja i seria B...ali takvi su navijaci voli da provociraju jedni druge...ljudi svasta napisu u bjesu ne na protivnika vec na svoj klub koji je sada malo ne shvacen...ali kako je Onaj gore propisao ne moze drugacije biti.
I jos jedna stvar bolje da ovi igraci koji imaju recimo neku jacu kvalitetu da ostanu u Serie A vec da idu tamo u neku drugu ligu da nas slabe jos vise i onako su ovi neki klubovi prodali sve svoje dobre igrace...i sada to sve ponovo se treba izgraditi.
I jos jedna stvar bolje da ovi igraci koji imaju recimo neku jacu kvalitetu da ostanu u Serie A vec da idu tamo u neku drugu ligu da nas slabe jos vise i onako su ovi neki klubovi prodali sve svoje dobre igrace...i sada to sve ponovo se treba izgraditi.
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
http://download.ju29ro.com/files/palazz ... lecito.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;Beppe je napisao/la:
- IlPrincipe
- Kontakt:
Raspad sistema haa ?
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma dobro to oko Calciopolija bilo i proslo davno, sta dalje za Serie A. Pa gledati ovakav Milan i Inter nije nikako dobro..
- francobaresi
- Kontakt:
Ne treba nikoga žaliti, fudbal je takav. Kreće se u ciklusima, niko nije kriv ni Interu ni Milanu za ovu trenutnu situaciju. Mnoštvo pogrešnih odluka u posljednje 2-3 sezone ih je dovelo do ove situacije. Naravno, sve se to može okrenuti za 360 stepeni, samo treba pametno raditi u nastavku. Mislim u Milanu su počele promjene i to je dobro. Ali ovo što rade od Intera, to je neshvatljivo.tuzlak1987 je napisao/la:Ma dobro to oko Calciopolija bilo i proslo davno, sta dalje za Serie A. Pa gledati ovakav Milan i Inter nije nikako dobro..
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Skupila se grupa navijaca ispred ureda kluba, svakim trenutkom ih je sve vise i vise, da barem oce uci u urede i napucat Brancu, Fassonea i ostalu bagru.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Tritolone je napisao/la:Skupila se grupa navijaca ispred ureda kluba, svakim trenutkom ih je sve vise i vise, da barem oce uci u urede i napucat Brancu, Fassonea i ostalu bagru.
Kako sam ja procitao i policija je imala posla.
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
Vrijeme je da zubo uz pomoc navijaca ocisti dvoriste.
"Thohir ? The Indonesian tycoon is in the dark about everything, knows nothing about the secret negotiations and when the learner goes on a rampage . Furious when they tell him of equal exchange . "But how? A player of 27 years for a 30 ? " . These were the words of the Inter president , ready to block the deal , especially after the turmoil of the fans. "They put me in the face," he added Thohir , even if it is the intervention of Moratti to unlock everything. Massimo talks with Erick and you get to the much rumored adjustment : Inter want 5 million , Juventus can not hear us , but at 2 mln closes. The Bianconeri are the last effort and settle the Nerazzurri , strong absurd proposed exchange . Meanwhile Thohir , which is updated throughout the negotiation, around 22.30 , 3.30 in Indonesia , relies on the official website of Inter its release, almost apologetically ."
"Thohir ? The Indonesian tycoon is in the dark about everything, knows nothing about the secret negotiations and when the learner goes on a rampage . Furious when they tell him of equal exchange . "But how? A player of 27 years for a 30 ? " . These were the words of the Inter president , ready to block the deal , especially after the turmoil of the fans. "They put me in the face," he added Thohir , even if it is the intervention of Moratti to unlock everything. Massimo talks with Erick and you get to the much rumored adjustment : Inter want 5 million , Juventus can not hear us , but at 2 mln closes. The Bianconeri are the last effort and settle the Nerazzurri , strong absurd proposed exchange . Meanwhile Thohir , which is updated throughout the negotiation, around 22.30 , 3.30 in Indonesia , relies on the official website of Inter its release, almost apologetically ."
Amar Osim selektor BiH
Nece izac na dobro, bolje im je da djeluju na trzistu kako god znaju. Hernanes je sad must buy, nek izvali Thohir pare kako god zna.
Ma ovo je djelo onog juventina Fassonea, 100%, iako malo mi nerealno zvuci da Thohir bas nista ne zna...
Ma ovo je djelo onog juventina Fassonea, 100%, iako malo mi nerealno zvuci da Thohir bas nista ne zna...
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Kad simpatizeri juventusa nesto podbadaju i imaju razloga(valjda
) al kad mi dodje swagovac i ovaj sto sve zna tacno mi dodje da se samobanujem.
U Interu nema para dok se ne stabilizira klub i nikom ama bas nikom se ne da velika plata i tu je sva logika, e sad ako neko hoce pristat na manju platu ok ako ne pedala.
Problem je sto u Interu ne znaju prodat igraca za onoliko koliko stvarno vrijedi, nije to samo ovaj posao, vec duze se vuce ta nesposobnost Brance & co.
U Interu nema para dok se ne stabilizira klub i nikom ama bas nikom se ne da velika plata i tu je sva logika, e sad ako neko hoce pristat na manju platu ok ako ne pedala.
Problem je sto u Interu ne znaju prodat igraca za onoliko koliko stvarno vrijedi, nije to samo ovaj posao, vec duze se vuce ta nesposobnost Brance & co.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
-
neroazzurni
- Kontakt:
u vecini slucajeva igrac vrijedi "onoliko koliko i klub"Pupi04 je napisao/la: Problem je sto u Interu ne znaju prodat igraca za onoliko koliko stvarno vrijedi, nije to samo ovaj posao, vec duze se vuce ta nesposobnost Brance & co.
jednostavno moramo se pomiriti da smo se srozali na nivo jednog Lazia, Bilbaa, Evertona isl.
mislis da Hernanes vrijedi isto u Laziu ili recimo da igra za Juve
ne kazem da nije bilo losih poslova, pogotovo poslije triplete i tu se napravila glavna greska(yebiga, dok su ostali radili mi smo slavili jos pola godine) i od tad sve ide nizbrdo, medjutim u ovom trenutku mislim da nismo dovoljno "veliki" da mozemo za nekog igraca trazit desetine miliona, koliko god on bio dobar, jedino sad neki svjetski talenat(tipa Kova) a to prvo mora trener izreklamirat te dokazat svijetu da se oko njega vrti sva igra, sto kod nas opet nije slucaj
dakle jasno je, nema velike prodaje bez reklame u LP, nema LP bez velikh ulaganja, posto je kod nas moto nema velikh ulaganja i plata, valja nam se naviknut...
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
Nisam pratio vijesti 2 dana i prvo što ugledao je da smo dali Guara za Vučinića, skroz sam se nasekirao
. Što tog Vućinića nisu doveli dok je valjao tj. iz Rome prije 4-5 godina a ne sad kad je na zalasku kerijere. Sole nam glavu o tome kako će se raditi na podmlađivanju momčadi a oni je podstaravaju i oslabljuju. Pa Guarin je dao duplo više golova od Vučinića kojem je to posao, Vučinić je na zalasku karijere a Guaro nikad nije bio bolji. Znao sam ja da će se ovo dogoditi zato sam i govorio da mi je samo važno da ne prodaju naše najbolje igrače pa makar nikoga ni ne doveli. Juventini nam se sad smiju što su nas zaje*ali, joj koji majmuni su u našoj upravi. Ja sam mislio da će se to promijeniti dolaskom Thohira ali on se očito ne razumije u fudbal. Nezz za vas ali ako ne dovedu Hernanesa da ga zamijeni ja više neću odgledati nijednu utakmicu Intera ove sezone
.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Jest se Inter srozao ali evo ti svi klubovi koje si nabrojao znaju prodati igraca i ne daju pod svaku cijenu pa kad bi igrac propao.
Nema to toliko veze, jbg onda bi samo velikani(a Inter jest velikan i uvijek ce biti
) pravili velike transfere, nego samo moras biti principijelan, a nasa uprava nije.
Tesko je nabrojat sve lose poteze u zadnjih par godina ali evo potroseno je na transfere preko 180 miliona u zadnje 3 godine, nije da se nije trosilo, samo se radilo bez ikakve vizije i zato i imamo sto imamo, ne moze toliko igraca ne valjat i da su svugdje dobri samo u Interu nisu.
Nema to toliko veze, jbg onda bi samo velikani(a Inter jest velikan i uvijek ce biti
Tesko je nabrojat sve lose poteze u zadnjih par godina ali evo potroseno je na transfere preko 180 miliona u zadnje 3 godine, nije da se nije trosilo, samo se radilo bez ikakve vizije i zato i imamo sto imamo, ne moze toliko igraca ne valjat i da su svugdje dobri samo u Interu nisu.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Izvrsni direktor (il sta je vec) Dortmunda izjavio da nisu poslali nikakvu ponudu za Ranocchiu
Licno mislim da od Hernanesa nema nista, da to mediji samo lupetaju..a ja bi najradije da dovedu Fernanda iz Porta..ocajno nam treba jedan kvalitetan defanzivni vezni
Licno mislim da od Hernanesa nema nista, da to mediji samo lupetaju..a ja bi najradije da dovedu Fernanda iz Porta..ocajno nam treba jedan kvalitetan defanzivni vezni
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
oslo je u k*rac sve majku im *ebem raspalu
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.