NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

bax08
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la bax08 » 21 jan 2014, 16:44

sony_91 je napisao/la:
7aprildomemoj je napisao/la: Modriča :mrgreen:
Nije, ali nisi daleko :)
Koja tajnost kao da je u pitanju transfer u lige petice :roll:

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 21 jan 2014, 16:55

7april je napisao/la:informacija iz prve ruke iz bratstva,ima 5-6 igrača koji se sami nude da dođu u bratstvo,daso reko od toga nema ništa samo provjereni igrači dolaze u obzir,sigurno 5 igrača je u kombinaciji što iz srbije što iz PL,neće da čuje da neko dođe na probu već samo igrači koji mogu odmah igrat.
Jos jedan FAIL i usput dokaz da se NI TRENER nista ne pita u ovom klubu i da je i on (Sadikovic) marioneta.

SVE covjek odredjuje, ALI SVE :lol:

Cuj nema probe i brko zna koji ce igrac moci odmah igrati? :shock: :lol:

Nema probe kad nema vremena za nju i panicno se kupuje sve sto kobajagi vrijedi da bi se na kraju ljudima na tribinama zamazale okice i da bi se moglo reci da je se ipak ekipa pojacala. Da ne bi na kraju mogao niko, kad zavrsi Bratstvo od 3. do 6. mjesta, reci da nije bilo pojacanja. E sad sto njih nije niko probao uklopit u tim i sto su ona po brkinom "strucnom misljenju" mogla igrati odmah, to nije do njeg nego do tih igraca :lol:

Aaaaaajjjjj havarije :lol:

Najsladji pasus od nekog posta na ovoj temi a nisam dugo nista smjesnije cuo je ovaj:
Što se tiče uslova na gračaničkim Lukama ako uđe Bratstvo biti će ispunjeni sigurno puzdana informacija sponzor tajna biti će i reflektori a sve će se proizvesti i ugraditi od strane gračaničkih firmi.
Cuj tajna sponzor :lol:

Googlam evo i ne nadjoh ni jednu firmu sa imenom TAJNA? :lol:

Slatka tajna ima, al' ona je u Doboju i pravi kolace a ne uredjuje stadione hihihihihihihi

Posli i u rukavicama vec da objavljuju informacije koje su tajne ....... u Bratstvu sve pod velom tajne i nista transparentno i javno. Bas fin klub neki..... :mrgreen:
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

bax08
Kontakt:

Post Postao/la bax08 » 21 jan 2014, 17:22

Neznam zašto svaki tvoj post na temi NK BRATSTVO je pun cinizma :?: Idi ba na teme "kladioničarske šuplje" i "gole ljepotice" jer vidim da si tamo glavni ;) Kladi se,mastrubiraj i popusti ba BRATSTVO.Možda imaš fetiš na BRKOVE pa se pališ :?:

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 21 jan 2014, 19:48

Mitrovic zavrsio sve u cetvrtak dolazi na trening :D
www.nkbratstvogracanica.com

MarcoPolo
Kontakt:

Post Postao/la MarcoPolo » 21 jan 2014, 21:23

cesc4 je rekao ,citiram
Mitrovic zavrsio sve u cetvrtak dolazi na trening .
Juče si rekao kada sam napisao sastav i Mitroviča kao BR 1 u Bratstvu da je to šuplja priča , činimi se da si slabo informisan o Bratstvu ili ti kasne informacije.

bax08
Kontakt:

Post Postao/la bax08 » 22 jan 2014, 09:39

Cesc4 ovaj tvoj" izvor" tebe fura max.Svaka info mu je šuplja :lol: Mjenjaj izvor,TAĆA zna puno više ;)

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 22 jan 2014, 09:45

bax08 je napisao/la:Cesc4 ovaj tvoj" izvor" tebe fura max.Svaka info mu je šuplja :lol: Mjenjaj izvor,TAĆA zna puno više ;)
Hahaha izvor su ljudi jako blisku klubu tako da.... ;) :D

bax08
Kontakt:

Post Postao/la bax08 » 22 jan 2014, 11:35

Hahaha izvor su ljudi jako blisku klubu tako da.... ;) :D[/quote]
Vidiš da te slabo informišu :) LJudi blizu kluba osim stručnog štaba su;mićo,čoki,sejo,fudo,taća i nura :lol: Bližih sigurno nema ;)

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 22 jan 2014, 14:30

bax08 je napisao/la:Hahaha izvor su ljudi jako blisku klubu tako da.... ;) :D
Vidiš da te slabo informišu :) LJudi blizu kluba osim stručnog štaba su;mićo,čoki,sejo,fudo,taća i nura :lol: Bližih sigurno nema ;)[/quote]
Zaboravljas igrace pocasnog predsjednika i sefa struke ;)

bax08
Kontakt:

Post Postao/la bax08 » 22 jan 2014, 14:42

Ako si toliko blizak onda bi trebo znat kolko se šef struke pita a oko 13:30 sam jednog igrača dovezao pred stadion i dok smo se vozili čovjek mi priča da je jučer bio neki igrač iz Srbije na dogovoru ali nije trenirao(došao na probu) a za ŠMIGIJA i ROMEA nema pojma.Javi ako imaš tačnih info

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 22 jan 2014, 14:44

bax08 je napisao/la:Ako si toliko blizak onda bi trebo znat kolko se šef struke pita a oko 13:30 sam jednog igrača dovezao pred stadion i dok smo se vozili čovjek mi priča da je jučer bio neki igrač iz Srbije na dogovoru ali nije trenirao(došao na probu) a za ŠMIGIJA i ROMEA nema pojma.Javi ako imaš tačnih info
Tacnije iz Novog Sada ... :D

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 22 jan 2014, 14:52

bax08 je napisao/la:Ako si toliko blizak onda bi trebo znat kolko se šef struke pita a oko 13:30 sam jednog igrača dovezao pred stadion i dok smo se vozili čovjek mi priča da je jučer bio neki igrač iz Srbije na dogovoru ali nije trenirao(došao na probu) a za ŠMIGIJA i ROMEA nema pojma.Javi ako imaš tačnih info
Da je na forumu dozvoljeno psovati sad bi me cuo ;) http://bkc-gracanica.ba/Vijesti/Show/Br ... n-Mitrovic" onclick="window.open(this.href);return false; Nemoj mi ba dzaba jeb.avat zivce vjeruj kome hoce i u sta hoces ja iznosim informacije koje dobijem a nisam duzan vjeruj mi tako ako ti se ne svida preskoci svaki moj post i vozdra.Ima dosta igraca na probi i iz Tuzle ima i iz Novog Sada ali tesko da ce iko od njih ostat Denis hoce samo provjerene igrace u svakoj liniji .

bax08
Kontakt:

Post Postao/la bax08 » 22 jan 2014, 15:42

Mojne da se ljutiš CESC4 zato te pitam da provjeriš info.Opet Simo tumara(Dasin jaran) doveo srbijance na probu :D

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 22 jan 2014, 15:46

bax08 je napisao/la:Mojne da se ljutiš CESC4 zato te pitam da provjeriš info.Opet Simo tumara(Dasin jaran) doveo srbijance na probu :D
Nek je doveo, al su kvalitetni :D

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 22 jan 2014, 15:48

bax08 je napisao/la:Mojne da se ljutiš CESC4 zato te pitam da provjeriš info.Opet Simo tumara(Dasin jaran) doveo srbijance na probu :D
Momak je dosao na preporuku bivseg igraca Bratstva koji igra sada tamo ;)

bax08
Kontakt:

Post Postao/la bax08 » 22 jan 2014, 16:16

GracanicaAA je napisao/la:
Ako su kvalitetni kao što su bili:Pekez,Stojanović,Glavanović... :roll: Zar brko nije reko nema probe,samo provjereni igrači :?: Na polusezoni proba?Da su to "igrači" sigurno bih negdje drugo završili.Romeo,Treja,Šmigi,Mujka to bi bila pojačanja.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 22 jan 2014, 16:34

bax08 je napisao/la:
GracanicaAA je napisao/la:
Ako su kvalitetni kao što su bili:Pekez,Stojanović,Glavanović... :roll: Zar brko nije reko nema probe,samo provjereni igrači :?: Na polusezoni proba?Da su to "igrači" sigurno bih negdje drugo završili.Romeo,Treja,Šmigi,Mujka to bi bila pojačanja.
Jarane samo lakaPo ja sam ti rekao da nece dolaziti igraci koji cim dodu ne mogu konkurisati za prvu postavu... Znaci rijesen je golman dovodenjem Romea dolazi jos PROVJERENIH igraca iz PL ;) :D

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 22 jan 2014, 16:39

Otkud vam to za Mujku jel šta dogovoreno ili samo mahalska ? on još uvijek trenira kod nas u Slobodi.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 22 jan 2014, 16:46

Coraco je napisao/la:Otkud vam to za Mujku jel šta dogovoreno ili samo mahalska ? on još uvijek trenira kod nas u Slobodi.
Ma Mujka valjda ostaje gore... :D

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 22 jan 2014, 16:51

cesc4 je napisao/la:
Coraco je napisao/la:Otkud vam to za Mujku jel šta dogovoreno ili samo mahalska ? on još uvijek trenira kod nas u Slobodi.
Ma Mujka valjda ostaje gore... :D
Zato i pitam, ne bi rekao da mu uslovi ne valjaju sad pogotovo, a dobar je igrač sigurno ga ni Ćiro ne bi pustio. :?

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []