a nije ni čudo da je sponzor kad dolazimo svake godineGrdan je napisao/la:Nije ni čudo da Sarajevo dolazi u Čitluk kad je Hotel Brotnjo sponzorhttp://www.fcsarajevo.ba/sponzori" onclick="window.open(this.href);return false;.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Karić zasluženo napustio klub. Papire treba dati i Osmanagiću. Što se tiče dovođenja novih igrača neka nam pošalju Velikonju na posudbu i dovesti Sesara ili Grahovca, a ako ne mogu dovesti jednog od ove dvojice neka dovedu Jahića i to je to i borba za trofeje i evropu može početi.
SRETAN BROJ - 1725
A jebote dovodimo igrace Chelsea,Cardifa,pa ova Uprava nije normalna.
Nemamo mi sa Istoka koga psovati, zvizdati.Vratite nam Kareta i Comu molim vas. 
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 21 jan 2014, 17:24, ukupno mijenjano 1 put.
Ma psovat' cemo sami sebi, nije problem.amypitar je napisao/la:A jebote dovodimo igrace Chelsea,Cardifa,pa ova Uprava nije mormalna.Nemamo mi sa Istoka koga psovati, zvizdati.Vratite nam Kareta i Comu molim vas.
BegAx je napisao/la:Ma psovat' cemo sami sebi, nije problem.amypitar je napisao/la:A jebote dovodimo igrace Chelsea,Cardifa,pa ova Uprava nije mormalna.Nemamo mi sa Istoka koga psovati, zvizdati.Vratite nam Kareta i Comu molim vas.
Zrtva se mora naci.
Nemojte se loziti na Sesara, on je zatvorio guzicom vrata u klubu po meni, ujedno je i pitanje koliko bi imao mjesta u prvih 11 kod nas. Kad nam je najvise trebao prosle godine u Evropi nije dosao, sadnam netreba. Po meni bolje je forsirati nase mladje igrace, Radovac i Gojko koji ce vec sa svim ovim pojacanjima izgubiti dosta minutaze. Valja ovo sve uigrati. Onako kad se gleda tim po kvaliteti daleko smo najkvalitetniji u BiH, po meni sigurno medju prvih 5-6 u bivsoj jugi a to je vec napredak koji se desio preko noci. Ima ovaj tim dovoljno vremena da se uigra do evrope.
A sad' mi je jasno sto uprava nece da raskine ugovor sa Osmanagom.amypitar je napisao/la:BegAx je napisao/la:Ma psovat' cemo sami sebi, nije problem.amypitar je napisao/la:A jebote dovodimo igrace Chelsea,Cardifa,pa ova Uprava nije mormalna.Nemamo mi sa Istoka koga psovati, zvizdati.Vratite nam Kareta i Comu molim vas.
Zrtva se mora naci.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
istok transformisati za hadzije koje vole FKS a prije nisu bili u mogucnosti da dolaze 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Psovalo se i psovace se
Uvijek ce da bude mahaaaaaaac i onda ide reprertoar nama znan.

Uvijek ce da bude mahaaaaaaac i onda ide reprertoar nama znan.
1946
Eh, kakve će sve bagre u Zenici biti. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kad nas ode 3.000High je napisao/la:Eh, kakve će sve bagre u Zenici biti.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Sta mi je reklo raje da ce ici, haha..i to ona raja koja bas dugo nije bila, jbg koliko god pokusavali prkositi euforiji obuzela nas je opasno..
jos samo rezultatski to dovesti u red.. 
Boga mi ja ne pokusavam.janini je napisao/la:Sta mi je reklo raje da ce ici, haha..i to ona raja koja bas dugo nije bila, jbg koliko god pokusavali prkositi euforiji obuzela nas je opasno..jos samo rezultatski to dovesti u red..
Posljednjih godina nam je gostovanje u Zenici skoro uvijek na samom početku ili negdje oko samog početka drugog dijela sezone - što su uvijek dobri uvjeti za dobro odrađeno gostovanje. Šteta (za njih) što su predstavnici klubova davno dogovorili da se karte za gostujuće navijače ova dva tima ne plaćaju - mogli su zaraditi solidno na nama. Mislim da će nam centralni sektor biti nedovoljan. 
Ponovo sa ljiljanima u Zenicu...
Ponovo sa ljiljanima u Zenicu...
Zadnja izmjena: High, dana/u 21 jan 2014, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jos ako se bude 1.3. igralo bit ce bas slavljenicka atmosfera 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
ma ne moze se na taj datum nikako igrati, cijelo kolo vjerovatno ce se igrati 2.3. u nedelju...Sarajlijc@ je napisao/la:Jos ako se bude 1.3. igralo bit ce bas slavljenicka atmosfera
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
da li ćeš pogoditi ijedno pojačanje do kraja ovog prelaznog roka? grahovac, jamak, hasagić...aS_Roma je napisao/la:Izgleda da ce Jahic i jos jedan biti predstavljeni u petak / subotu. Nije lose ovo
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
off topic halalite
Ide drot ulicom i sretne frajera hoće da se baci sa mosta. Govori mu drot paša nemoj se bacati eno žena te čeka kući, a na to će njemu frajer bježi hebala te žena, kaže mu drot nemoj se bacati eno djeca te čekaju kući, a frajer kaže bježi hebala te djeca, keže mu drot nemoj se bacati eno raja ti cuga u kafani idu cugaj sa njima, a frajer kaže bježi hebala te raja, kaže njemu drot nemoj se bacati Sarajevo će biti prvak, a frajer kaže bježi hebalo te Sarajevo, a na to će njemu drot ma baci se onda hebo ti Željo ma..ter
Ide drot ulicom i sretne frajera hoće da se baci sa mosta. Govori mu drot paša nemoj se bacati eno žena te čeka kući, a na to će njemu frajer bježi hebala te žena, kaže mu drot nemoj se bacati eno djeca te čekaju kući, a frajer kaže bježi hebala te djeca, keže mu drot nemoj se bacati eno raja ti cuga u kafani idu cugaj sa njima, a frajer kaže bježi hebala te raja, kaže njemu drot nemoj se bacati Sarajevo će biti prvak, a frajer kaže bježi hebalo te Sarajevo, a na to će njemu drot ma baci se onda hebo ti Željo ma..ter
SRETAN BROJ - 1725
Sta je poenta vica? Da drot navija za fks!
Policijski klub. Sto bi stariji rekli udbaski. Pozdrav iz Splita eto vam snijega. Kad uhvatim nekog vremena pisat cu vam o Jarniju tj. sta kazu lokalni mijestani. Vecina su pozitivne stvari. Veliki covjek!
Ali me nisu uvjerili da je dobar trener.
Policijski klub. Sto bi stariji rekli udbaski. Pozdrav iz Splita eto vam snijega. Kad uhvatim nekog vremena pisat cu vam o Jarniju tj. sta kazu lokalni mijestani. Vecina su pozitivne stvari. Veliki covjek!
ekipu kakvu imamo, tj pravimo, trener nam nece ni trebatiPL BiH -1 je napisao/la:Sta je poenta vica? Da drot navija za fks!![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.