FK Rudar Kakanj
Re: FK Rudar Kakanj
bice ako rudar uplati capljini odstetu,,
jedino tako pa smanji 99,9 na 1%
-
- Kontakt:
Ako mu je Čapljina nešto dužna možda sporazumno raskinurenato je napisao/la:bice ako rudar uplati capljini odstetu,,

jesil slučajno ili namjerno izostavio Bratstvo ili možda potcjenjuješ ovaj klub?budimo_realni je napisao/la:Ako mu je Čapljina nešto dužna možda sporazumno raskinuako je uopće i imao neki ozbiljan ugovor. A izgleda da onda Popović neće doći ćim su odmah krenuli u potragu za drugim ili se zele osigurati za svaki slucaj pa sa Popovicem sta bude. Ide Rudar na PL sigurno samo hoce li moci pored Jedinstva i Slobode ostaje da se vidi.
radovalo bi me da si ipak samo slučajno omahnuo

Undici stelle - ACM 1899
-
- Kontakt:
Na tabeli je Bratstvo iznad Rudara i imaju premijerligaske ambicije tako da bi bilo neozbiljno izostaviti ih sa spiska favorita za PL. Naravno da je slucajnobaltazar1 je napisao/la:jesil slučajno ili namjerno izostavio Bratstvo ili možda potcjenjuješ ovaj klub?budimo_realni je napisao/la:Ako mu je Čapljina nešto dužna možda sporazumno raskinuako je uopće i imao neki ozbiljan ugovor. A izgleda da onda Popović neće doći ćim su odmah krenuli u potragu za drugim ili se zele osigurati za svaki slucaj pa sa Popovicem sta bude. Ide Rudar na PL sigurno samo hoce li moci pored Jedinstva i Slobode ostaje da se vidi.
radovalo bi me da si ipak samo slučajno omahnuo

- SaltCityAttack
- Kontakt:
nista se tu ne zna..sjetimo se Lukavca prosle godine..pa ljudi bili trupa u jesenjem dijelu seozne, dok u proljece su se izdigli i bili konkurenti za ulazak u PL, samo sto su 9imali takvu nesrecu bas kao i mi jer su imali puno protivnika sa TK i eto igrom slucaja bile su 3 ekipe koje su se borile samo sa tog kantona za PL
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- L' Imperator
- Kontakt:
Može l' mi neko reći nešto više o ovom Mahoviću? Danas je odradio trening s Rudarom.
#samoRudar #zauvijek
de malo više o njemubaltazar1 je napisao/la:Armin Mahović u Rudaru, 99,9%
Ja samo znam da nam je napravio dar mar u prvom kolu kada nas je Capljina dobila 3:2
-
- Kontakt:
http://www.transfermarkt.com/en/armin-m ... 21049.html" onclick="window.open(this.href);return false;Gusar1995 je napisao/la:de malo više o njemubaltazar1 je napisao/la:Armin Mahović u Rudaru, 99,9%
-
- Kontakt:
EVO ODGOVR JEDNOG KOLEGE IZ GRACANICE KOJI BOLJE POZNAJE OVOG IGRACA JER JE IGRAO ZA NJIHL' Imperator je napisao/la:Može l' mi neko reći nešto više o ovom Mahoviću? Danas je odradio trening s Rudarom.
"Sve zavisi hoćel ga ODOVIĆ znati iskoristiti.Mislim da je u BRATSTVU igrao na pogrešnom mjestu,al na poziciji krilnog napadača mislim da se najbolje snalazi.Momak zna igrat lopte,brz je,ima dobar dribling i nije sebičan,šut mu je slaba strana.Inače u Čapljini je bio jedan od boljih,ima ga u svakoj akciji i ima dosta asistencija".
Mahović - da ne pametujem previše, dobar igrač...kod nas (Bratstvo) je došao da igra nešto u vezi jer naprijed nije imao mjesta jer smo te sezone sa Mujkom trpali kod kuće svima po 2-3-4 gola
nije se nešto pokazao mada nije ni podbacio...uvijek ali uvijek kad je igrao protiv nas, kad god sam ga gledao u Gračanici, uvijek je bio ubjedljivo najbolji igrač u toj ekipi
ofanzivno orijentiran, sjajan tehničar
nije se nešto pokazao mada nije ni podbacio...uvijek ali uvijek kad je igrao protiv nas, kad god sam ga gledao u Gračanici, uvijek je bio ubjedljivo najbolji igrač u toj ekipi
ofanzivno orijentiran, sjajan tehničar
Undici stelle - ACM 1899
Ja bih bio sretan da je Mahović došao u moje Jedinstvo, iako se sam nudio, ali imamo puno igraca u veznom redu.
Gledao sam ga ove godine protiv nas, tacno je izludio naseg bocnog igraca, predobar je igrac i Rudar je sigurno dobio veliko pojačanje.
Gledao sam ga ove godine protiv nas, tacno je izludio naseg bocnog igraca, predobar je igrac i Rudar je sigurno dobio veliko pojačanje.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
- Kontakt:
Drago mi je onda sto ce doci u Rudar kad je takav igrac. Da je jedna osoba rekla da je dobar pa mozda bih i sumnjao, ali vidim da vecina o njemu ima dobro misljenje i nadam se da ce u Rudaru pokazati pravo lice i pomoci nam mozda i u plasmanu u PL
. Jos da se rijesi slucaj sa Popovicem... mada nesto nisam optimistican iako je on izjavio da se ne vraca u zrinjski, a pogotovo da ne zeli u Gosk.

samo da te obavjestim u vezi mahovića,paklen igrač po meni najbolji tehničar lige,dugo sam ga pratio i veoma mi žao što nije u mom bratstvu,ali šta se može takva nam sudbinabudimo_realni je napisao/la:Drago mi je onda sto ce doci u Rudar kad je takav igrac. Da je jedna osoba rekla da je dobar pa mozda bih i sumnjao, ali vidim da vecina o njemu ima dobro misljenje i nadam se da ce u Rudaru pokazati pravo lice i pomoci nam mozda i u plasmanu u PL. Jos da se rijesi slucaj sa Popovicem... mada nesto nisam optimistican iako je on izjavio da se ne vraca u zrinjski, a pogotovo da ne zeli u Gosk.
- L' Imperator
- Kontakt:
Ja sam ga jednom samo gledao i to na utakmici, Mladost - Čapljina. Na toj utakmici je bio daleko najistaknutiji igrač, igrao se sa odbranom domaćina, u par navrata nije htio dati gol, već je proigravao saigrače. Citiram Matu Komšu, doajena bh. sportskog novinarstva:
I kod trećeg gola:
Raduje me to što svi forumaši iz Gračanice imaju visoko mišljenje o njemu, a kod njih je bio prije dvije godine. Sad je još iskusniji, iako je i dalje veoma mlad (22 god.) i još puno može napredovati.
To je za 0:2.Brzonogi Armin Mahović bio je nerješiva enigma za odbranu Mladosti, posebno za svog čuvara Ibrahima Hrvata. U 20. minuti Mahović u trku prelazi Hrvata, odigrava povratnu loptu za kapitena Jeličića, koji preciznim udarcem pogađa lijevi ugao Strikinog gola. Samo šest minuta kasnije ponovo na scenu stupa tandem Mahović-Jeličić, koji su školski izvedenom akcijom izigrali odbranu Mladosti i kapitenu gostiju nije bilo teško da sa dva metra ubaci loptu u mrežu Strike.
I kod trećeg gola:
Samo dva minuta kasnije gosti povećavaju vodstvo. Ponovo su u glavnim ulogama bili Jeličić i Mahović. Ovaj put asistent je bio Jeličić, a strijelac Mahović, kojem nije bilo teško da se upiše u listu strijelaca i svoju dobru igru kruniše pogotkom za tri boda.
Raduje me to što svi forumaši iz Gračanice imaju visoko mišljenje o njemu, a kod njih je bio prije dvije godine. Sad je još iskusniji, iako je i dalje veoma mlad (22 god.) i još puno može napredovati.
#samoRudar #zauvijek
Drago mi je da je došao, uz to je još vrlo mlad...samo se nadam da nam za 6 mjeseci neće otići, naravno ako se već pokaže 

mahovic nece dobiti ispisnicu bez 5000 km to je stav uprave
Capljine za bilo kojeg igraca koji zeli napustiti klub u polusezoni,
- L' Imperator
- Kontakt:
U pravu si ti, Mahović trenira sa Rudarom, ali još nije potpisao. Sutra će se znati da li će potpisati.renato je napisao/la:mahovic nece dobiti ispisnicu bez 5000 km to je stav uprave
#samoRudar #zauvijek
pa poBogu ako nismo spremni platiti za igrača 5000 KM šta mi imamo tražiti na vrhu
raspitiv'o sam se danas a Mahovića svi kažu da će biti pravo pojačanje , što odavno u Rudaru nije bilo samo smo 'pojačavali konkurenciju'

raspitiv'o sam se danas a Mahovića svi kažu da će biti pravo pojačanje , što odavno u Rudaru nije bilo samo smo 'pojačavali konkurenciju'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.