Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

francobaresi
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la francobaresi » 21 jan 2014, 18:20

Koja pompa oko Guarina, kao da se radi o Nedvedu.Ovi iz Juventusa se trebaju pokupiti i nazad u Torino, a ne gubiti vrijeme, ako se već ne mogu dogovoriti, onako gospodski. :mrgreen:
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 21 jan 2014, 18:22

ma ko ih yebe, gori smo mi sto uopste zelimo da ulazimo u posao sa virusima, ovo neka nam bude dobra opomena za ubuduce...2006 smo trebali da prestanemo sa bilo kakvim poslovima s manjim klubom iz milana, ali eto na greskama se uci...uostalom njima je Vucko potrebniji nego nama Guarin, jer svakako nam je veza najjaci dio tima...

nego idemo dobiti Romu veceras, to je palo u drugi plan :mrgreen:
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 21 jan 2014, 18:24

Cini mi se da je Marotta davno otisao za Rim, vidjelo se da sa debilima nema price :D :D
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 21 jan 2014, 18:25

Nešto ste zakazali danas, kao i vaši "neprijatelji" Romanisti. :D Nema onih prepucavanja kao prije par sedmica i onog derbija u ligi.
Razočaran sam. :mrgreen:
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 21 jan 2014, 18:28

Vi ste imali šansu da napravite najjači vezni red na svijetu da ste kupili Guara (Vidal, Guaro, Pogba sve pitbullovi + mozak Pirlo) ali bili ste pohlepni i htjeli ste nas maximalno sjebat (ko navikli ste da su u našoj upravi magarci) ali niste račuali da mi sada imamo predsjednika koji se razumije u biznis i koji je zaustavio ovu lakrdiju (danas kad sam pročitao da smo dogovorili ovu trampu kad nisam infarkt dobio koliko sam bio ljut).
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 21 jan 2014, 18:37

rammstein je napisao/la:kakve su šanse za HD stream ? :(
?

Salabajzer
Kontakt:

Post Postao/la Salabajzer » 21 jan 2014, 18:42

Sta se razumije u biznis? Da mu nisu navijaci zaprijetili jucer danas bi Guarin bio Juventusov igrac, jos zvao Morattija da se konsultuje s njim, pravog sinonima za uspjesno poslovanje.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 21 jan 2014, 18:53

Ali je ovo takav amaterizam da je to neviđeno. Igrači su se praktično bili već pozdravili sa suigračima. Već bili pristali na uslove, i Vučko i Guarin. I onda ti dođe ovaj frajko iz Azije, vidi reakciju navijača i u strahu prekine sve. Amaterski. Čitava im se Italije smije.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 21 jan 2014, 19:00

Vi ste bili previše uobraženi i bahati i ponašali ste se kao da vama ne treba ovaj deal i ko vam je kriv. Mogli ste imati igračinu koji bi kod vas igrao još duplo bolje a sada imate Vučinica da vam grije klupu. Sad ste ljuti na Thohira a u stvari trebate biti ljuti na vašu upravu koja je mislila ćemo mi pristati na sve.
Thohir je dokazao da cijeni navijače. Svaka čast i navijačima koji su prosvjedovali ispred kluba, treba organizovati tako nešto i tražit smjenu Brance i ostalih nesposobnjakovića iz uprave.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 21 jan 2014, 19:02

:lol: :lol: :lol:
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 21 jan 2014, 19:05

:mrgreen:
★★★

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 21 jan 2014, 19:06

Kako bahati? Koliko to po vama Vucinic vrijedi kad hocete **** 10 miliona uz njega? :lol:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 21 jan 2014, 19:07

Biscione je napisao/la:Vi ste bili previše uobraženi i bahati i ponašali ste se kao da vama ne treba ovaj deal i ko vam je kriv. Mogli ste imati igračinu koji bi kod vas igrao još duplo bolje a sada imate Vučinica da vam grije klupu. Sad ste ljuti na Thohira a u stvari trebate biti ljuti na vašu upravu koja je mislila ćemo mi pristati na sve.
Thohir je dokazao da cijeni navijače. Svaka čast i navijačima koji su prosvjedovali ispred kluba, treba organizovati tako nešto i tražit smjenu Brance i ostalih nesposobnjakovića iz uprave.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dobar ti, Juventus da je htio dovesti Guarina i da mu je toliko potreban ponudio bio novce za Fredia (nije los igrac da se razumijemo), a ne ovako gdje je trampom pokusao po ko zna koji put zaje.bati manji milanski klub... I skoro mu je to uspjelo poci od ruke, al ne zbog Tahira vec zbog navijaca, uh hoce se usreciti sa Guarinom koji odbija igrati vise za Inter... A juventus ce svakako prodati Vuka pa ima nekoliko interesanata, a bas da vidim kome ce Inter Guarina prodati jer ovaj svaku ponudu moze odbiti i to ce i raditi samo da prkosi...

Smiju vas se djeca po Italiji moj Ramize...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 21 jan 2014, 19:09

A najjače od svega što je Thohir ustvari njih istrolovao maksimalno. Jbt ne moraš ulagati u klub da bi bio heroj, može i ovako. :D

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 21 jan 2014, 19:09

Gazzetta dello Sport: Mirko Vucinic already is on his way to return to Turin.
:cry:

Nadam se da ce ipak otici. Taman sam se ponadao da ode.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 21 jan 2014, 19:10

Ma ko ih yebe, da je Romu dobiti večeras :)
Iskreno, malo mi je i drago zbog Vučinića. Ko bi igrao u onakvom Interu :?
Ja te volim, volim Željo..

Pogba
Kontakt:

Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 21 jan 2014, 19:11

Wellcome home Mirko. :D

Ne moze ga se covjek rijesiti, neka ga da osvoji Seriu A i LE abd pa kud koji mili moji. :mrgreen:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 21 jan 2014, 19:12

IlCapitano je napisao/la:Kako bahati? Koliko to po vama Vucinic vrijedi kad hocete **** 10 miliona uz njega? :lol:
Guarin objektivno vrijedi 20 mil., Vučinić 10 mil. i ne znam što je to čudno što sam rekao Vučko + 10 mil. za Guara. Pa 30-godišnjak (i to još onaj kojem ugovor ističe za 2015.) nema šanse da će vam neko dati više od 10 mil. za njega. Pa United je Van Persija doveo za 20 mil., a vi nama htjeli uvalit igrača koji vam ne treba za našeg nosioca igre, pa jesmo mi lošiji od vas ali nismo toliko nisko pali ipak.

A to što novine pišu da je sad Guaro ljut i da neće igrat to su sranja, on će ostati kod nas jer ga nema potrebe prodavati i već će u narednoj istračati od prve minute.

Ne znam da nam se iko smije (osim što se trenutno mi vama smjemo), jedino bi nam se svi smijali da smo pristali na tako smiješnu trampu.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 21 jan 2014, 19:13

slika

Počeo ispunjavati obećanja :mrgreen:

Ako ništa drugo, barem će ih sada biti zanimljivije pratiti nego s Morattijem u 90-im i početkom prošlog desetljeća (iako sam mislio da je to nemoguće).
★★★

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 21 jan 2014, 19:14

Stranac je napisao/la:A najjače od svega što je Thohir ustvari njih istrolovao maksimalno. Jbt ne moraš ulagati u klub da bi bio heroj, može i ovako. :D
:lol: vise Tan ulozio u Sarajevo :mrgreen:

elem, ako je ovo gotovo steta, jer je Freddy odlican igrac.. mada ne znam koliko i gdje bi igrao, ali izmislili bi nesto dok je Vucko klupa.. inter je ovdje iz*eban do glave.. nit su dobili Vucka kojeg su htjeli, za manje od 24h doveli do protesta navijaca i na kraju im ostaje Guarin koji vise ne zeli da igra.. i naravno, obrukali se u Italiji.. posrali su se na sebe ovim potezom, maximalno

@bisicione :lol: :lol: :lol: :lol:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.