Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Kreću Aguero i Negredo u napadu. 

- el-fighter
- Kontakt:
Neka i Dzeko malo odmori. Mislim da vec dugo nismo imali situaciju kada Dzeko ne igra u kupu
Inace imam na kladi prvo poluvrijeme 1X i naravno Dzekin gol. Idealno 0-0 poluvrijeme i onda Dzeko ulazi oko 60. i zabija za pobjedu

Inace imam na kladi prvo poluvrijeme 1X i naravno Dzekin gol. Idealno 0-0 poluvrijeme i onda Dzeko ulazi oko 60. i zabija za pobjedu

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
u 'ebo te odmara Dzeku 
aj i ovo je fino viditi

aj i ovo je fino viditi

Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
šta valjaš očima, imao je seriju od 7 mečeva koje je počeo, što je najviše otkad je stigao u Man City .. a još je ovo nazovi nebitan meč, jer već imaju 6-0, tako da bolje da igraju Aguero-Negredo jer bi to moglo značiti da će u Premiershipu sljedeće kolo početi Aguero-Džeko ili još vjerovatnije Džeko-Negredo, jer bi možda bilo puno da Aguero počne dvije tekme u svega par danaJanez je napisao/la:Kreću Aguero i Negredo u napadu.
Haj barem se mogu skoncentrisat na Pjanketa i Romu... A i vakat je da se Džekson malo odmori poslije onolikih utakmica i golčina 

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
- el-fighter
- Kontakt:
Citaj malo, ne igra ni Pjankekokakolas je napisao/la:Haj barem se mogu skoncentrisat na Pjanketa i Romu... A i vakat je da se Džekson malo odmori poslije onolikih utakmica i golčina

Velež do groba života mi moga
Ne zanima me uopšte brate da li je bitan ili nebitan meč, koliko je počeo i slične stvari. Valjam očima jer volim Džeku vazda gledati u početnom sastavu bez obzira ko im bio protivnik i o kakvom se takmičenju radi.Chinaglia je napisao/la:
šta valjaš očima, imao je seriju od 7 mečeva koje je počeo, što je najviše otkad je stigao u Man City .. a još je ovo nazovi nebitan meč, jer već imaju 6-0, tako da bolje da igraju Aguero-Negredo jer bi to moglo značiti da će u Premiershipu sljedeće kolo početi Aguero-Džeko ili još vjerovatnije Džeko-Negredo, jer bi možda bilo puno da Aguero počne dvije tekme u svega par dana

Danas pročitah na Sky Sportu da igra? Hmmm... Ebemti onda sve Pellegrini, što Džekson ne igra!el-fighter je napisao/la:Citaj malo, ne igra ni Pjankekokakolas je napisao/la:Haj barem se mogu skoncentrisat na Pjanketa i Romu... A i vakat je da se Džekson malo odmori poslije onolikih utakmica i golčinaBezbeli i njega odmaraju

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
e pa želje su jedno, a realnost nešto sasvim drugo .. Džeko je Džeko, nije Aguero niti Cavani, a ni FalcaoJanez je napisao/la:Ne zanima me uopšte brate da li je bitan ili nebitan meč, koliko je počeo i slične stvari. Valjam očima jer volim Džeku vazda gledati u početnom sastavu bez obzira ko im bio protivnik i o kakvom se takmičenju radi.Chinaglia je napisao/la:
šta valjaš očima, imao je seriju od 7 mečeva koje je počeo, što je najviše otkad je stigao u Man City .. a još je ovo nazovi nebitan meč, jer već imaju 6-0, tako da bolje da igraju Aguero-Negredo jer bi to moglo značiti da će u Premiershipu sljedeće kolo početi Aguero-Džeko ili još vjerovatnije Džeko-Negredo, jer bi možda bilo puno da Aguero počne dvije tekme u svega par danaA valjam zato što će isto ovako biti i za vikend ko da gledam, pa ću te rado opet citirati. Ništa nije puno kad je Aguero u pitanju taj će igrati da nema kondicije ni za poluvrijeme. Čujemo se za vikend....
Za vikend je ponovo kup, ovaj put FA.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
S ovim veznim redom moras bit Messi da sebi kreiras sansu. Dobro je sto bas veceras odmara.
EDIT E jbg, izgleda Negredo moze sam.
EDIT E jbg, izgleda Negredo moze sam.

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
exbabilon je napisao/la:S ovim veznim redom moras bit Messi da sebi kreiras sansu. Dobro je sto bas veceras odmara.
Ili Negredo

0:1
Neka i Edin odmori jednu mada je grijeh prekidati njegovu fantasticnu seriju dobrih utakmica,golova i asistencija.Ako ce igrati za vikend halalim.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sto mi pokvaris cejf
kont'o da sam da cu biti u dilemi koga gledat, pokvarise cejf ali opet sam u dilemi koga sad da ne gledam
trenutno me ni jedna ne zanima 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- francobaresi
- Kontakt:
Ući će Edin u zadnjih pola sata, zabiti gol-dva i dosta. 

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Slazem se. potpisujem.. jos uplati 20km na dzeku strijelca zadnji minutUnofficialpage je napisao/la:Sto mi pokvaris cejf![]()
kont'o da sam da cu biti u dilemi koga gledat, pokvarise cejf ali opet sam u dilemi koga sad da ne gledam

Kao što neko ranije napisa, po prvi put mi je drago što Edin ne igra.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ovo je utakmica koja se igra "samo da se odigra" s obzirom na onih 6:0 u prvom mecu, i ovo je odlicno sto dzeko odmara..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Upluatio bih da igram kladionicu.anel77 je napisao/la:Slazem se. potpisujem.. jos uplati 20km na dzeku strijelca zadnji minutUnofficialpage je napisao/la:Sto mi pokvaris cejf![]()

Doslo vrijeme da se raduje kad je na klupi, napreduje se

Zadnja izmjena: Unofficialpage, dana/u 21 jan 2014, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- hule_barca
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.