AS Roma
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: AS Roma
Očekivani sastavi za večerašnji derbi

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
jeste prva ljubav to moram priznati.gio10 je napisao/la:@fera zar nije Roma tvoja prva ljubav?![]()
Možda sa Liverpoolom bude igrala LP iduće godine
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Prva ljubav zaborava nema
Danas će vam Giovinco zabiti gol i pokazati Romi da ne mogu parirati ovakvom Juveu
Danas će vam Giovinco zabiti gol i pokazati Romi da ne mogu parirati ovakvom Juveu
Ja te volim, volim Željo..
Od svih igrača on da nam da gol.gio10 je napisao/la:Prva ljubav zaborava nema![]()
Vama je večeras izgubiti.
-
Evil Genius II
veceras propustam tekmu nakon dugo vremena
a bas imam osjecaj da cemo pobijediti.
uglavnom, nek nam je sa srecom braco romanisti.
admire, ne bacaj stolice trebace ti. ludjace, ne trolaj juventine. zemane, budi glas razuma. ostali, budite mi dobri i keep it real
admire, ne bacaj stolice trebace ti. ludjace, ne trolaj juventine. zemane, budi glas razuma. ostali, budite mi dobri i keep it real
Ja sam igr'o KECA!!Evil Genius II je napisao/la:veceras propustam tekmu nakon dugo vremenaa bas imam osjecaj da cemo pobijediti.
E, jbga sad. Ne ide ovo skupa nikako...Evil Genius II je napisao/la:zemane, budi glas razuma.
Večeras yebada sa streamovima
NAPRIJED NARODE!
-
AsRomaTuzla
- Kontakt:
Ima i na Rai 1, to valjda svi imateZeman je napisao/la:E, jbga sad. Ne ide ovo skupa nikako...Evil Genius II je napisao/la:zemane, budi glas razuma.![]()
Večeras yebada sa streamovima(samo SK prenosi kup, jel tako?). Žao mi je što gosti ne igraju sa najjačim sastavom ako ćemo mi već igrati... Ako ih dobijemo, biće da ne shvataju ozbiljno kup. Ako izgubimo onda ih nećeš moći durati.
Volio bih vidjeti i Radju u prvih 11, jer bi dobili dodatno na čvrstini, a u nastavku utakmice se više otvoriti, ako za tim bude potrebe. DAJE ROMAAAAA
ne svidja mi se skroz postava
torosidis umjesto doda
radja umjesto pjanica
gore florenci, Bog i gervinho
ne kontam koji djavo forsira gervinha kada je totalno neupotrebljiv na postavljene odbrane,a još se ovi brane sa petoricom i ama baš slabe šanse ima da iskoristi brzinu. bolje da je poceo destro ili adem
torosidis umjesto doda
radja umjesto pjanica
gore florenci, Bog i gervinho
ne kontam koji djavo forsira gervinha kada je totalno neupotrebljiv na postavljene odbrane,a još se ovi brane sa petoricom i ama baš slabe šanse ima da iskoristi brzinu. bolje da je poceo destro ili adem
nema potpisa
Zasto Mire na klupi? Radi transfera ili je nesta drugo u pitanju ? Sjebase mi ceif tekme grrrr
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
zato što je trener odlucio da mu je najmanje potreban od sve trojice u vezi, strotman i ddr su haman nezamjenjivi, a on i radja ce se mjenjati. ako rezultat bude nepovoljan (ne do bog) odma ce uci u igru. nikakav transfer nije u pitanju, vjerujem da ce poceti u prvih 11 u veroni u nedjeljuadal je napisao/la:Zasto Mire na klupi? Radi transfera ili je nesta drugo u pitanju ? Sjebase mi ceif tekme grrrr
nema potpisa
u inat nama bosancima ga Garcija stavio na klupuadal je napisao/la:Zasto Mire na klupi? Radi transfera ili je nesta drugo u pitanju ? Sjebase mi ceif tekme grrrr
*La Roma non si tifa, si AMA!*
Mire nije trenutno fizicki sposoban da igra utakmice u razmaku od 3-4 dana. Igrat ce u ligi sto posto sljedecu od prve. Drago mi je sto ga ne forsira sad previse da se neb' nedaj Boze povrijedio na duze vremena. Rudi je dobar trener i sigurno zna sta radi.
izabrao je takticki jaceg igraca koji grize na terenu. Mire ce svakako dobit svoju sansu u nastavku tekme.nerkolfc je napisao/la:Mire nije trenutno fizicki sposoban da igra utakmice u razmaku od 3-4 dana. Igrat ce u ligi sto posto sljedecu od prve. Drago mi je sto ga ne forsira sad previse da se neb' nedaj Boze povrijedio na duze vremena. Rudi je dobar trener i sigurno zna sta radi.
*La Roma non si tifa, si AMA!*
- Unknown Genius
- Kontakt:
Kakva greška sudije.
Prvo što je upitno da li je ovo i bio faul, ali ako ga je već dosudio, ovo je trebao biti direktni crveni za Benatiu.
Prvo što je upitno da li je ovo i bio faul, ali ako ga je već dosudio, ovo je trebao biti direktni crveni za Benatiu.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Čuj upitno da li je bio faul, skinuo dres haman sa GiovincaUnknown Genius je napisao/la:Kakva greška sudije.![]()
Ja te volim, volim Željo..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.