Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Sacekaj prvo da pogledamo ovaj britanski humorBenjooJutub je napisao/la:Oborit će me za sad KiderrministriŠta li će nam tek Real priredit večeras?
Pored ovakvog Citya, mi našli ove Ministre igrat iz šesn'este engleske ligeKurbla je napisao/la:Sacekaj prvo da pogledamo ovaj britanski humorBenjooJutub je napisao/la:Oborit će me za sad KiderrministriŠta li će nam tek Real priredit večeras?
![]()
Pu, mamu im
BenjooJutub je napisao/la:Oborit će me za sad KiderrministriŠta li će nam tek Real priredit večeras?
prelaz iz 2/1DrinaJedina je napisao/la:BenjooJutub je napisao/la:Oborit će me za sad KiderrministriŠta li će nam tek Real priredit večeras?
Pogledaj ovih u gostima i sad fol vode 0:2
Večeras sve naopako u pi*du materinu!
Iz tvojih usta u bozije usi, imam prelazsamirr je napisao/la:prelaz iz 2/1DrinaJedina je napisao/la:BenjooJutub je napisao/la:Oborit će me za sad KiderrministriŠta li će nam tek Real priredit večeras?
Pogledaj ovih u gostima i sad fol vode 0:2
Večeras sve naopako u pi*du materinu!
Nisu nama ništa, što se ne može reći za Poljake koji su ih izyebali krvnički !Otelo je napisao/la:Al sta nam Svedjani uradise![]()
Ma listic mi izmasakrirali.DrinaJedina je napisao/la:Nisu nama ništa, što se ne može reći za Poljake koji su ih izyebali krvnički !Otelo je napisao/la:Al sta nam Svedjani uradise![]()
Ma nista gore nema nego kad pogodim 3. englesku ligu,nizozemce i hrpu nekih timova Bogu iza nogu i nadju me oni *ebeti.DrinaJedina je napisao/la:@Otelo - Ja sam im'o (jer nema šanse da se vrate) 1X na Švedsku pa sam bacio listić u smeće!
Edit : Jedno pitanje, ako sam igrao da će ekipe imati isti broj žutih a na utakmici bude 0 - jesam prošao taj par?
Mislim da jesam ali eto, da provjerim i sa vama!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.