Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Mogao je mirne duse pokazati crveni, ali opet sudje pomazu Juve 
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Nije za crvenog realno, onog vjetar more otpuhati. Bolje za utakmicu sto je zuti dobio, al dobija ovo Juve bolji su .
Pravila su jasna, posljednji igrac, a bilo je ocigledno povlacenje Benatie. Slazem se da bi to pokvarilo utakmicu, ovako su sanse podjednake...
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
- Salabajzer
- Kontakt:
Juventini, nećemo plakati, to ostavljamo Admiru.
Čist crveni, ali hebo to nije ni bitno, ali drago mi je zbog pojedini ovdje.
To nije kopiranje, to je 1 omaž @Geniju.Chinaglia je napisao/la:Magični, smisli nešto originalije, nemoj da kopiraš Genija ..
Naravno da igraju ozbiljno, jer ova utakmica moze da utice na borbu za scudetto: ako Juve dobije - prica je gotova, ako Roma dobije - pokazace da mogu protiv Juventusa. Svojevrsna statement game.btw, šta misliš o večerašnjem meču, ko pobjeđuje? prilično jaki sastavi za nebitno takmičenje i nekako mi izgleda kao da obje ekipa žele proći dalje
juve ostecen, cist penal na guarinu 
fakat , najbolji je veceras na terenufarisija je napisao/la:juve ostecen, cist penal na guarinu
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Morate raditi na svom humoru momci, slabo ovovrebac86 je napisao/la:fakat , najbolji je veceras na terenufarisija je napisao/la:juve ostecen, cist penal na guarinu![]()
Roma zasluženo
Ja te volim, volim Željo..
- _forzamilan_
- Kontakt:
Dobar je fol nemoj zajebavat, neka malo
Ovaj Maicon je čudo. Iako u poznim godinama u ofanzivi je neki veliki dr. mr za sve i jednog beka u italiji.
Ovaj Maicon je čudo. Iako u poznim godinama u ofanzivi je neki veliki dr. mr za sve i jednog beka u italiji.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Zar ga Trohir nije htio dati Juventusu za Vučinića.vrebac86 je napisao/la:fakat , najbolji je veceras na terenufarisija je napisao/la:juve ostecen, cist penal na guarinu![]()
Ovdje koliko ja znam, jedini koji je ispao smiješan je vlasnik Intera.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ako je ovo dobar fol, onda se moram zabrinuti i za tvoj smisao za humor_forzamilan_ je napisao/la:Dobar je fol nemoj zajebavat, neka malo![]()
Guarin svakako ne bi igrao, i da je došao... A šta sad, trebamo iduću tekmu Intera napisati nešto u stilu "Vučinić zabija gol" ?
Pored Pelusa i ja bih bio dr. mr. za sve i jednog beka
- _forzamilan_
- Kontakt:
Jbg jaro prcali ste interiste do neki dan za Cavanija a fol nije ništa bolji od ovoga gore
Nego Saurmane hljeba ti mjenjaj avatar evo da ti ja odaberem:

Nego Saurmane hljeba ti mjenjaj avatar evo da ti ja odaberem:
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Mi smo se sa Guarinom povezivali, i to bio haman gotov posao, dok je Cavani bio plod mašte jednog bubuljičara sa njihove teme.
ma znamo mi dobro da se inter vise prosuo sa ovim nego djubre, ovim je upaljena iskra navijaca i to je dobro da se pokaze da je inter veliki, znam da su djubrentini zamisljali tandem guaro-vidal, svako zna da bi ljudi unistavali, na njihovu zalost, tahir kaze stop
- Salabajzer
- Kontakt:
Normalno na naslovnicama sutrašnjih medija se neće ni spomenuti riječ ''polemike'', čist crveni i regularan gol Juventusa svakako ne umanjuju zasluženu pobjedu Rume protiv drugog tima šampiona.
Čestitke.
Čestitke.
Ma kakav regularan gol??????? lopta je napustila granice igrališta i to su svi vidjeli, prvi Conte koji se nije ni bunio. Strašno!!Salabajzer je napisao/la:Normalno na naslovnicama sutrašnjih medija se neće ni spomenuti riječ ''polemike'', čist crveni i regularan gol Juventusa svakako ne umanjuju zasluženu pobjedu Rume protiv drugog tima šampiona.
Čestitke.
- Salabajzer
- Kontakt:
Kako će se buniti kad je imao užasan ugao i nije mogao vidjeti sutaciju kako treba?
Nijedna kamera nije pokazal da je lopta prešla liniju, tako da trebamo vjerovati sudijama koji su večeras vidno bili na Rominoj strani.
Ali ako ništa, nećete više plakati.
Nijedna kamera nije pokazal da je lopta prešla liniju, tako da trebamo vjerovati sudijama koji su večeras vidno bili na Rominoj strani.
Ali ako ništa, nećete više plakati.