Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Ode Bonucci u prazno, baksuz covjek se rodio. Roma zasluzno vodi, vise su htjeli pobjedu.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
- firefirefirely
- Kontakt:
**** ti dad tevez mater conte
bonuci je uspio dva puta ispasti u jednom napadu.... ne moze to svako
Juventus F.C.
Bonnyev gol, ispadanje na sredini, nikakva markacija, a 5 nasih.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma Pirlo je po meni vise kriv, ne mozes onako bezmudo ici na niciju loptu na sredini terena..evo i jos jedna greska, tacno strepim u posljednje vrijeme kad igra on.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Juventus F.C.
Jao kakva tekma, nista gore odavno gledao nisam.
Hajdemo reci da je roma zasluzila vise zbog pristupa bar, nasi odigrali najgore sto mogu.
Treba nam fokus na prvenstvo i LE, kup standardno batale, ali hajde.
Hajdemo reci da je roma zasluzila vise zbog pristupa bar, nasi odigrali najgore sto mogu.
Treba nam fokus na prvenstvo i LE, kup standardno batale, ali hajde.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Sa ovakvim sastavom i pristupom nisam ni ocekivao prolazak dalje u nebitnom takmicenju
Idemo dalje prvenstvo i EL
Idemo dalje prvenstvo i EL

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Salabajzer
- Kontakt:
Regularan gol Juventusa ćemo zanemariti, a posebno ovu posljednju minutu i odugovlačenje Vidala.
Bezze ovo, Giovinca i Quagliarelle se otarasiti na ljeto, Pelusa isto tako.

Mislim da je jasno kome se trebaju otvoriti izlazna vrata.
Quaglia, Isla i Peluso out. Pirlo na klupu i ubacivati ga samo protiv "manjih" ekipa.
Quaglia, Isla i Peluso out. Pirlo na klupu i ubacivati ga samo protiv "manjih" ekipa.
Ja te volim, volim Željo..
mogao bi i boni na klupu nakon ko zna koje greske ove sezone..Salabajzer je napisao/la:Regularan gol Juventusa ćemo zanemariti, a posebno ovu posljednju minutu i odugovlačenje Vidala.![]()
Utakmica losa, bez sansi, jedina akcija vrijedna pomena je odlucila utakmicu. Ne znam smisao vise ovih utakmica, kad nema ozbiljnog pristupa u ovakvom mecu. Cisto da se odigra, pa sta bude usput.
Ovaj kup necu vise nikad gledati...
Ovaj kup necu vise nikad gledati...
Zadnja izmjena: Nedved11, dana/u 21 jan 2014, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
I Conte ce izjavi da se i u kupu imala motivacija a nisam vidio ni trunke zelje kod nekih u ovoj utakmici.
Da je bilo motivacije dobili bi Romu. Oni su zasluzeno prosli. Mi smo bili losi.
Peluso, Bonucci, Fabio, Isla, Giovinco
Da je bilo motivacije dobili bi Romu. Oni su zasluzeno prosli. Mi smo bili losi.
Peluso, Bonucci, Fabio, Isla, Giovinco

32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
bar smo vidjeli da se treba i ova dva spica rijesiti sto prije (cak i prije Vucinica)...imamo 6 mjeseci da "testiramo" igrace, bolje sad vratiti Berardija ili Gabijadinija ako je moguce, pa da se vidi da li je neki od njih kalibar za Juve nego da igraju ovi sto nisu kalibar za Juve.
sa ovom postavkom i ovim sastavom protiv agresivnog protivnika nije moglo bolje..recimo Peluso sasvim korektan, ali NE MOZES jednostavno od njega ocekivati da sam drzi jednu stranu , jednostavno ne ide..jbt Bane Ivanovic je bio do skora jedan od najboljih desnih bocnih na svijetu pa ni on u nasoj 3-5-2 ne bi mogao sam drzati stranu.
sa ovom postavkom i ovim sastavom protiv agresivnog protivnika nije moglo bolje..recimo Peluso sasvim korektan, ali NE MOZES jednostavno od njega ocekivati da sam drzi jednu stranu , jednostavno ne ide..jbt Bane Ivanovic je bio do skora jedan od najboljih desnih bocnih na svijetu pa ni on u nasoj 3-5-2 ne bi mogao sam drzati stranu.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Jbg, meni je uvijek krivo kad gubimo i skoro 20 godina se čeka taj Kup i opet to ništa ne znači. Imaš osam bodova prednosti, moglo se to ozbiljnije igrati i pokušati osvojiti.
Čestitam Romi, iako smo drugo poluvrijeme bolje igrali nego u prvom, ispalo je tako. Iskoristili su tu grešku i zasluženo ipak pobijedili...
Seba je dobar bio, mnogo se trudio, ali obzirom na način na koji se igralo nije mogao više.
Čestitam Romi, iako smo drugo poluvrijeme bolje igrali nego u prvom, ispalo je tako. Iskoristili su tu grešku i zasluženo ipak pobijedili...
Seba je dobar bio, mnogo se trudio, ali obzirom na način na koji se igralo nije mogao više.
Zadnja izmjena: Sarajevo1946, dana/u 21 jan 2014, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Roma je više htjela pobjedu i neka su prošli dalje, jer teško smo mogli dobiti sa ovim sastavom, mogli smo na guzove
, ali ako se neće osvojiti koji vrag igrati dodatne dvije utakmice.
Peluso da je mlađi mogao bi se od njega dobar LB napraviti, šteta što je kasno došao
.
A neka im je u sudija pomogao da ne plaču uvijek.

Peluso da je mlađi mogao bi se od njega dobar LB napraviti, šteta što je kasno došao

A neka im je u sudija pomogao da ne plaču uvijek.

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Bonni sasvim solidno odigrao cijeli meč, to što je morao da izlazi i pokriva je više zbog Pirla koji se vuko po terenu već u 10. minuti. Ovakav Pirlo ne treba da produžuje!
Hahahaha, kako mi je drago zbog poraza, auuuu, Conteu bi platu uzeo za ovaj mjesec! Idiote jedan ispao si iz Lige prvaka, trebas zapeti maksimalno na svim forntovima, a ti kalkulises sa Pelusima, Sebarama, Sislama
Galatasaray, Roma, nastavi niz ? Trabzonspor ?
Sve bitnije utakmice ove godine smo izgubili. . .

Galatasaray, Roma, nastavi niz ? Trabzonspor ?

- IlCapitano
- Kontakt:
**** od tekme, toliko mediokriteta u sastavu da je bilo gadljivo.
Ispadanje ne boli uopšte koliko bole konstantno iste greške. Pristup utakmici je bio općenito užasan, ni truna borbe, ničega, nakon gola pogotovo, nisu ni pokušali organizovati bar jedan napad, svađaju se oko auta k'o da ima pola sata do kraja itd...
I naravno, dokad će se više trpiti greške i amaterizam panja po imenu Leonardo Bonucci?! Prvo ga Pjanić izbaci na centru kao da ne postoji, a onda u šesnestercu izigrava sudiju iza gola, bukvalno k'o najveća panjina stoji i gleda kako mu Gervinho zabija gol. BRavo majmune, evo bananana.
Zaboraviti ovo što prije, nastaviti niz u prvenstvu i posvetiti se EL. I naravno, odvaliti od života manji Milanski klub.
Ispadanje ne boli uopšte koliko bole konstantno iste greške. Pristup utakmici je bio općenito užasan, ni truna borbe, ničega, nakon gola pogotovo, nisu ni pokušali organizovati bar jedan napad, svađaju se oko auta k'o da ima pola sata do kraja itd...

I naravno, dokad će se više trpiti greške i amaterizam panja po imenu Leonardo Bonucci?! Prvo ga Pjanić izbaci na centru kao da ne postoji, a onda u šesnestercu izigrava sudiju iza gola, bukvalno k'o najveća panjina stoji i gleda kako mu Gervinho zabija gol. BRavo majmune, evo bananana.
Zaboraviti ovo što prije, nastaviti niz u prvenstvu i posvetiti se EL. I naravno, odvaliti od života manji Milanski klub.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Vidal trčao za sebe, Kvaljarelu, Islu i Pirla.
Bonući, nije ga vidio
Pirla su pročitali davno, jbg-a.
Al' Kvaljarela je najbolji, nijednu loptu nije ošut'o
Bonući, nije ga vidio

Pirla su pročitali davno, jbg-a.
Al' Kvaljarela je najbolji, nijednu loptu nije ošut'o

Allegri je gospodin!
90min, ni jedna poluprilika ! Suvisno je o bilo cemu pricati ! Nadam se da ce kod Contea ova utakmica biti prekretnica za neke igrace ! Forza Juve <3
Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.