Ima jos onih postenih ljudi i sudaca. Lijepo je pocela 2014.Svih pet ugovora Zdravka Mamića i Eduarda da Silveproglašeni su ništavnima jer je sutkinja Jesenka Jurić Šojatustvrdila da se radi o lihvarskim ugovorima. Mamić još mora platiti 182 tisuće kuna sudskih troškova.
Nitko od strane Mamića pa ni njegovi odvjetnici nisu bili na izricanju presude, dok je Eduardov odvjetnik Ivica Crnić zadovoljan presudom.
- Naravno da sam zadovoljan, ovo je velika stvar i u moralnom smislu. Pretpostavljam da će se druga strana žaliti, ali već i ova prvostupanjska presuda pokazuje da se ne mogu sklapati sportski ugovori na takav način s igračima, kao niti lihvarski ugovori, kazao je Crnić.
Ujedno je poništena i javnobilježnička isprava kojom su Mamići blokirali svu Eduardovu imovinu u Hrvatskoj.
Uskoro opširnije...
GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
RIP CITY!
to dudu nema predaje !! 
...to je više od ljubavi...
...i opet sanjam tisuće te bodre...
Sad kad se to rijesilo Mamic konacno moze dovest Eduarda u Dinamo 
Fino.
Prosvjed. Bez ''i''.Insect_terminator je napisao/la:Mene ne mogu zavarati ti tz navijaci, u mom svemiru to su kreteni jer oni su pokrenuli prosvijed kada ga nije trebalo. Ovaj tekst cak je i na mjestu gledajuci 2014 ali sranja protiv uprave su pocela 2005 kulminirala 2010 kada cak i to nije tako lose izgledalo jer tada je klub imao 8 bodova u EL, posjetu cisto pristojnu jer je postojala sansa realna za prolaz + iduce god se uslo nakon xy god u LPSiamoNoi je napisao/la:Zanimljivo mišljenje.Čudim se što insect nakon toliko vremena nije barem na ovu razinu došao.Zastupam onaj stav da se s navijačima nema što puno pregovarati jer je njihovo da navijaju ako žele, a ne navijaju ako ne žele. I to je to, sve ostalo su stvati kluba koje se njih ne bi trebale ticati osim na čisto znatiželjnoj bazi. ................................hrpa govana ....................... 'Možeš zavarati neke ljude neko vrijeme, ali ne možeš zavarati sve ljude svo vrijeme'.![]()
Uglavnom kako god da okrenes najdeblji kraj su izvukli ti tz kamperi sa sjevera jer ih vise nema tj. 200-tinjak klinaca koji jos nemaju vozacku se ne racunaju kao neka ozbiljna sila ..... a ovi simpatizeri koji vole nogomet ce i dalje dolaziti na utakmice EL ukoliko bude postojala neka sansa za prolaz u suprotnom ce biti kao i ove sezone.
A ti si kao neko mjerilo kad ga treba pokrenut? Trebalo se pitat tebe kad će se krenuti s prosvjedom?! Tebe, koji si tvrdio da su ti isti huligani razlog zbog kojeg nema ljudi na stadionu? Ili je trebalo podržat našu momčad pred punim stadion, pa tek onda u prosvjed?!
****, stari... To je ono kad se izaberu čast i ideali ispred kruha i igara, ali toga u tvom svemiru nema, tako da i ne očekujem da ćeš shvatit.
Uostalom, čemu sada toliko kmečanje zbog prosvjeda BBB-a, kad su toliko beznačajni i jadni... Kad ih ima samo 200. Bez obzira na njihov prosvjed, opet je na Portu i Kyevu bilo po 30 000 ljudi.
Stari moj, kolike ti komplekse imaš od BBB-a, pa znaš im i strukturu tribine... Jesu te tukli kad si bio mal, pa ih zato spominješ u svakom postu?
A simpatizeri će uvijek dolazit... Samo kad postoji neka šansa za prolaz! Bravo...
Vidiš kako je na Černomorcu bio pun stadion, a prvo kolo EL, karte 5, 10 i 15 kn, a uz to nema ni huligana, najvećih krivaca za lošu posjetu.
Eduardo da Silva!
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
- Insect_terminator
- Kontakt:
Sto tebe smeta ako kazem da se radi trenutno o propaloj grupi ili da su na najnizim granama od osnutka. Ne znam njih pojedinacno niti su me tukli dok sam bio mali ali na Maksimir idem od 1997 pa vidim kako je sada kako je prije bilo. Dobro neki su u zatvoru neki imaju zabrane ali i u Franjino vrijeme nije bilo idealno pa su na neki nacin bili brojni, a brojnoscu i jaki glasni pa cak i utjecajni. Ovo danas je srot a ne navijacka grupa. Vjerojatno se ne slazes sa tim tvrdnjama ali to je moje misljenje a ti misli i dalje da se radi o silibazero je napisao/la:
A ti si kao neko mjerilo kad ga treba pokrenut? Trebalo se pitat tebe kad će se krenuti s prosvjedom?! Tebe, koji si tvrdio da su ti isti huligani razlog zbog kojeg nema ljudi na stadionu?
http://www.24sata.hr/nogomet/mamic-na-l ... ina-349783
Glava opet tvrdi da je sve sjajno i bajno.
Glava opet tvrdi da je sve sjajno i bajno.
Bilo je i vrijemeMi smo u klubu shvatili da nas više ne čine sretnim titule u HNL-u i Kupu te samo prisustvovanje u Europi. Želimo stvoriti momčad koja će nešto imati reći u Europi.
ZanimljivoO komunikaciji s navijačima...
-Ispričavam se ako smo ja ili klub doprinijeli da taj odnos nije bio bolji. To nikad nije bilo namjerno.
Ispričava se.Emotivac.
Nakon sedam godina Sammir napušta Dinamo i svoju karijeru nastavlja u Getafeu! Sammir je za Dinamo odigrao 174 ligaške utakmice (45 golova), a ujedno je i igrač s najviše nastupa u europskim natjecanjima u povijesti kluba (76 nastupa) te treći najbolji strijelac u europskim natjecanjima (13 golova). S Dinamom je osvojio sedam prvenstava, pet kupova i dva superkupa što ga čini najtrofejnijim igračem u povijesti kluba! Hvala mu na svemu i sretno u nastavku karijere!
...to je više od ljubavi...
- Insect_terminator
- Kontakt:
Definitivno legenda kluba 
Psihopat ostaje bez ijedne lipe od transfera 

Ode Sammir, mogu rec da mi je drago u jednu ruku. Nije ga islo, barem ne onoliko koliko se ocekivalo od njega. Zelim mu svu srecu, da uspije u Getafeu, a poslije i u vecem klubu ako se izbori za to.
Navodno su odustali od malog Renata Kelica, po meni je igrac koji sa svojih 12000 tisuca minuta vrlo visokog nivoa Ceske Gambirus lige sa 22 godine i 192 cm, u najuzoj konkurenciji za top 10 stopera Europe u buducnosti, al' nije dovoljno dobar za Dinamo, steta.?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Nitko ne spomenu jucerasnji turnir. Dinamo je prvo odigrao s Bayerom iz Leverkusena i izgubio s 1-0. S obzirom da su pripreme tek pocele odigrali su sasvim solidno. Leverkusen je zabio gol nakon nekoliko preciznih kratkih pasova kojim su izbacili Dinamovu obranu, a ni Sandomierski nije bas najbolje reagirao.
Za trece mjesto su igrali s Fortunom Dusseldorf i pobijedili 1-0. Gol je zabio Beqiraj, a mogu rec da je pobjeda sasvim zasluzena. Iako se i u prvoj utakmici na tribinama vidjelo jako puno zastava Dinama, Hrvatske, kockastih dresova i svega ostalog, u utakmici s Fortunom je u jednom cosku bila grupa od oko 150-200 BBB-a koji su pruzili podrsku igracima. Na trenutak su i prekinuli utakmicu, dugo se vodila rasprava o nastavku meca, ali se ipak odigralo do kraja.
Leverkusen je u finalu svladao Braunschweig s 1-0.
Dinamo - Leverkusen 0-1
http://www.youtube.com/watch?v=6ei1nVhksKQ
Za trece mjesto su igrali s Fortunom Dusseldorf i pobijedili 1-0. Gol je zabio Beqiraj, a mogu rec da je pobjeda sasvim zasluzena. Iako se i u prvoj utakmici na tribinama vidjelo jako puno zastava Dinama, Hrvatske, kockastih dresova i svega ostalog, u utakmici s Fortunom je u jednom cosku bila grupa od oko 150-200 BBB-a koji su pruzili podrsku igracima. Na trenutak su i prekinuli utakmicu, dugo se vodila rasprava o nastavku meca, ali se ipak odigralo do kraja.
Leverkusen je u finalu svladao Braunschweig s 1-0.
Dinamo - Leverkusen 0-1
http://www.youtube.com/watch?v=6ei1nVhksKQ
''Huligani su krivi za lošu posjetu'';Insect_terminator je napisao/la:Sto tebe smeta ako kazem da se radi trenutno o propaloj grupi ili da su na najnizim granama od osnutka. Ne znam njih pojedinacno niti su me tukli dok sam bio mali ali na Maksimir idem od 1997 pa vidim kako je sada kako je prije bilo. Dobro neki su u zatvoru neki imaju zabrane ali i u Franjino vrijeme nije bilo idealno pa su na neki nacin bili brojni, a brojnoscu i jaki glasni pa cak i utjecajni. Ovo danas je srot a ne navijacka grupa. Vjerojatno se ne slazes sa tim tvrdnjama ali to je moje misljenje a ti misli i dalje da se radi o sili
''Poraz BBB-a od Torce nakon derbija s Hajdukom'';
''Kreteni jer su proglasili bojkot prije EL'';
''Simpatizeri će i dalje dolaziti, ako...'';
''Propala grupa'';
''Najniže grane od osnutka'';
''Na Maksimir idem od 1997.'';
''Za vrijeme Tuđmana brojniji, glasniji i utjecajniji'';
''Danas šrot, a ne navijačka grupa''.
Sad sam ubjeđen da trollaš, jer jednostavno...
...ne možeš biti toliko glup.
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
Dinamo izgubio u Turskoj od Zuricha 4-2. Oba gola je zabio Cop, a ne znam ni sto im je trebala utakmica odmah prvi dan, jos su prekjucer igrali turnir u Njemackoj.
Dino Peric nakon pocetnih priprema opet ide na posudbu. Vec sam pisao kako je bio jedan od glavnih igraca Sesveta, zabio je i gol Sirokom, ali je sada poslan u Lokomotivu na posudbu. Nadam se da ce tamo jos napredovati i za godinu dana zamijeniti Simunica.
Bakary Sare je bivsi, a u Tursku su otisli i juniori Luka Capan i Petar Mamic.
Dino Peric nakon pocetnih priprema opet ide na posudbu. Vec sam pisao kako je bio jedan od glavnih igraca Sesveta, zabio je i gol Sirokom, ali je sada poslan u Lokomotivu na posudbu. Nadam se da ce tamo jos napredovati i za godinu dana zamijeniti Simunica.
Bakary Sare je bivsi, a u Tursku su otisli i juniori Luka Capan i Petar Mamic.
"Oni navijači koji nas ne žele podržati neka svoju borbu vode na civiliziran (http://image.dnevnik.hr/media/images/64 ... 261915.jpg), demokratski (http://www.vecernji.ba/dinamova-uprava- ... lna-902999) i pravan (http://www.jutarnji.hr/u-rjesenju-inspe ... i/1148341/) način."
Zdravko Mamić
(http://www.24sata.hr/image/mamic-okruze ... 6e11aa.jpg)
http://www.tportal.hr/sport/nogomet/310 ... amica.html
- Insect_terminator
- Kontakt:
I dalje stojim iza svega napisanog i ako vec nemas sto drugo napisati osim da sam glup ili budala onda nemoj pisatibazero je napisao/la:
Sad sam ubjeđen da trollaš, jer jednostavno...
...ne možeš biti toliko glup.
http://sportske.jutarnji.hr/video--mami ... i/1157096/
Koliko su smijesni ovi novinari
Svaki igrac im je novi Sammir, kao da je on bio ne znam ni ja sta. Sammir je bio dobar, ali Dinamo treba boljeg od Sammira. Ovaj lik mi se cini solidan, stize na preporuku Roberta Prosineckog koji tvrdi da je bio najbolji igrac Kayserispora. Ako nista, barem nije neki anonimac iz pete lige Brazila kojeg je Mamic doveo nakon sto ga je vidio na jednom kondicionom treningu. Ako je Prosinecki nakon godinu dana provedenih u Kayserisporu rekao da valja onda je to sigurno pametnije ulaganje nego u nekog direktno iz JA.
Smijesno je sto u tekstu stoji da je lik raskinuo ugovor, a nakon tri recenice pisu kako Mamic ne zeli rec koliko ce ih on kostati. Valjda nece kostat nista ako dolazi kao slobodan.
Koliko su smijesni ovi novinari
Smijesno je sto u tekstu stoji da je lik raskinuo ugovor, a nakon tri recenice pisu kako Mamic ne zeli rec koliko ce ih on kostati. Valjda nece kostat nista ako dolazi kao slobodan.
- Insect_terminator
- Kontakt:
Cisto sumnjam da je najbolji igrac Kayseispora, a jos cudnije mi je da ga Zuti preporuca s obzirom da se zna u kakvim je odnosima sa Mamicima. Da nesto vrijedi prije bi ga preporucio Zvezdi
Inace da se mene pita pokusao bi dovesti samo dva igraca golmana i Eduarda, a Halilovica neka stave na poziciju Sammira ionako vec ima 17 god, Messi je u njegovim godinama istisnuo Ronaldinha tako da on mora ukoliko zeli biti 10% Messia istisnut Antolica iz ekipe
Inace da se mene pita pokusao bi dovesti samo dva igraca golmana i Eduarda, a Halilovica neka stave na poziciju Sammira ionako vec ima 17 god, Messi je u njegovim godinama istisnuo Ronaldinha tako da on mora ukoliko zeli biti 10% Messia istisnut Antolica iz ekipe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.