Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Miralem Pjanić
Jaooo... Na Sky Sportu samo Pjanić ovo, Pjanić ono... Srce ko Rusija 

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
A koliko ga nahvališe na sport klubuarelinho je napisao/la:da cujes kako su ga hvalili na Rai-u ja gledao tu tekmuUnknown Genius je napisao/la:Koliko ga nahvališe na Sky Sportsu.Milina slušati.

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Pjana za 4 minuta uradio više nego mnogi za 4 utakmice....roma sa Pjanićem je nešto sasvim drugo...šta reći nego BRAVO MAJSTORE....klasa se odmah primjeti....ušao i pokazao kako se to radi..
Pravo je van forme
kao sto pojedinci rekose,Pjana majstore.

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
bravo Miraleme sine Bosanski.
Grande Mire! Sta drugo reci.. 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Ljepota slušati kada na Sport Club-u dva komentatora na sav glas hvale Pjanića...kažu valjalo je čekati da uđe Pjanić..srce ko Rusija...
i to jos kad neki kvazi-strucnjaci po forumu pocnu pricati kako se pjanic treba paziti da mu onaj anonimus nainggolan ne uzme mjesto u pocetnom sastavu ima da pukne covjek od smijehaaqarius je napisao/la:Pjana za 4 minuta uradio više nego mnogi za 4 utakmice....roma sa Pjanićem je nešto sasvim drugo...šta reći nego BRAVO MAJSTORE....klasa se odmah primjeti....ušao i pokazao kako se to radi..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Ova Roma je goli k.urac bez Pjanića. Izdominirao brat u 15 minuta tekme. 

Nama je Željo svetinja jedina.
- Goalgetter
- Kontakt:
Rijesena utakmica u stilu Niklas Bendtnera.
Ono grljenje na kraju utakmice od strane De Rossija sve govori...da nista drugo nisam vidio, bilo bi dovoljno
(to je naravno zbog njegovih majstorija...a mozda ga grli jer zna da ce Mire do kraja mjeseca negdje otici
)
I ranije sam primjetio, da kada Garcija gurne Pjanica naprijed (kao veceras), da je ovaj dosta slobodniji, dribla, i sl. i tada najbolje pokazuje kakav je MAJSTOR....
a sto ga navijaci vole...maltene vise od nas
jace su uzvikivali njegovo ime kada je ulazio nego gervinhovo kada je zabio.
Zasto se uvijek moraju pojaviti tipovi ala @Batko? - ne zbog njega...vec zbog onih sto ga citiraju...dzaba prostor zauzimaju...samo ignore i to je to...

I ranije sam primjetio, da kada Garcija gurne Pjanica naprijed (kao veceras), da je ovaj dosta slobodniji, dribla, i sl. i tada najbolje pokazuje kakav je MAJSTOR....
a sto ga navijaci vole...maltene vise od nas

Zasto se uvijek moraju pojaviti tipovi ala @Batko? - ne zbog njega...vec zbog onih sto ga citiraju...dzaba prostor zauzimaju...samo ignore i to je to...
- DrinaJedina
- Kontakt:
Miraleme, rodila te majka! 

Koliko ga grli De Rossi. rek'o bi čovjek mogli bi na kakvom krevetu završit poslije utakmice 

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
- Papastathopoulos
- Kontakt:
hurem je napisao/la:Ono grljenje na kraju utakmice od strane De Rossija sve govori...da nista drugo nisam vidio, bilo bi dovoljno(to je naravno zbog njegovih majstorija...a mozda ga grli jer zna da ce Mire do kraja mjeseca negdje otici
)
a sto ga navijaci vole...maltene vise od nasjace su uzvikivali njegovo ime kada je ulazio nego gervinhovo kada je zabio.

Ima li neko klip gola, nekih sansi, tog grljenja itd da vidim i ja jbt

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
A.S. Roma @OfficialASRoma
#Garcia: "I had great options on the bench today. The plan was to let the team battle for an hour and then send in Miralem"
#Garcia: "Pjanic? È un giocatore essenziale per noi, per la seconda parte della stagione e anche per il prossimo anno" #RomaJuve
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Ma ja bolan, nek' igraju djeca dok ne uđe babo.
Oprosti Džeko (
)

Oprosti Džeko (

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pretekla si me
ne pratim Romu, ali sam to vidio na BH Dragons RT 
Sta reci osim maestro. Mozda mu je i bolje da ne ide nigdje, u Romi je alfa i omega.

Sta reci osim maestro. Mozda mu je i bolje da ne ide nigdje, u Romi je alfa i omega.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
#Garcia: "Pjanic? He’s an essential player for us, for the 2nd half of the season, and also for next year" #RomaJuve
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- el-fighter
- Kontakt:
Mozda i ova izjava Garcie pokazuje koliko je Mire vazan igrac za ovaj tim. Prakticno se cijela ekipa podredjuje njemu. "Borimo se 60 minuta i onda ulazi Pjanic"
Bilo bi dobro da ostane ovdje, jer je Roma veliki klub, ali sumnjam da ce ga moci zadrzati. U redu stoje vec mnogi klubovi, a Miralem igra sve bolje.

Bilo bi dobro da ostane ovdje, jer je Roma veliki klub, ali sumnjam da ce ga moci zadrzati. U redu stoje vec mnogi klubovi, a Miralem igra sve bolje.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Zasto bi isao bilo gdje? Zadovoljan je i redovno igra u klubu sa tradicijom, super se slaze sa trenerom i igrati ce Ligu Sampiona iduce godine. To sto bi mi htjeli da ode u klub sa zvucnijim imenom je sasvim normalno, ali imati takav respekt od strane navijaca Rome, strucnog staba i jednog De Rossija i Tottija nije mala stvar.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."