Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

ramiral
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la ramiral » 21 jan 2014, 23:03

Fakat su bili klekli od 65' minute se vidjelo da nemaju svježinu ni Radja ni Totti, tad se moralo možda reagovati sa Pogbom i nekim napadačem, Seba je trebao ostati do kraja po meni a Fabio van... šbb kbb

Opet na ovaj stadion protiv orlova, ovaj put se nadam sa mnogo ozbiljnijim pristupom.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 21 jan 2014, 23:03

Đesi ti meni talenat.
Allegri je gospodin!

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 21 jan 2014, 23:04

gio10 je napisao/la:
ElLoco7 je napisao/la: Gio je uzasan igrac, fkt najgori uz Islu. imao je jedan uspjesan dribling na citavoj tekmi, sve sto zna je padat i prigovarat.
Očigledno da njegovu igru posmatramo iz drugačijih perspektiva. Ti, kao simpatizer/navijač Rome, vjerovatno si ogorčen na njega zato što je iznudio faul u kome je sudija mogao komotno dati crveni karton Benatiji ( koliko se sjećam ). Ako bolje pogledaš snimak, nadam se da ćeš imati priliku i da ti neće biti mrsko jer je ova utakmica bila horor :mrgreen: , vidjećeš da je Gio bio jedan od boljih igrača Juvea na terenu. Nije sad baš odigrao ni bajno, ali kakvi su ostali bili on je bio sasvim korektan i uz Vidala vjerovatno ponajbolji pojedinac na terenu. A tu se još mogu dodati Ogbonna i Barzagli.
ma nije uopste zbog toga, osim tog izborenog faula i jednog driblinga kad ga je Florenzi skrsio nista vise nije napravio. trci kontru u kojoj ima priliku uposlit saigraca i izbacit ga 1na1 sa golmanom njega sustize nas igrac i uzima hladno loptu. onda svaki duel pada, razumijem da je minijaturan al opet i kad moze da uzme duel on se odluci da padne.

al Isla je prop'o katastrofa. od nekad jednog od najboljih bekova lige dotako je dno.
*La Roma non si tifa, si AMA!*

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 21 jan 2014, 23:06

Carli je napisao/la:Đesi ti meni talenat.
evo deveram valahi deveram :mrgreen:

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 21 jan 2014, 23:07

Pa dobro, i mene je iznervirao sa onim pokušajem od dodavanja prema Vidalu, gdje se mogla izroditi šansa za gol, ali ovo ostalo je po meni bilo sasvim korektno kad uzmeš u obzir sa kakvom je ekipom igrao, i da mu niko nije mogao podvaliti neku loptu, ili da je on mogao sa nekim kombinovati.

A tebi, tvojim drugarima, i tvom klubu čestitke na prolazu :)
Zadnja izmjena: gio10, dana/u 21 jan 2014, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
Ja te volim, volim Željo..

Pogba
Kontakt:

Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 21 jan 2014, 23:07

Smijem li dodati, Vidal je uzasno odigrao, ne sjecam se da je on jednu tekmu fulao, ali ovu jeste, vjerujem da je volio da ostane u hotelu i brcka se u bazenu ili nesto. :D

Njemu je jedinom drago sto smo ispali, da se ne trosi vise. :D

Pirlo pred nasim golom kao Melo u najboljim danima, svaki presing i pokloni loptu koja moze biti gol, zato mi se sve vise svidja Marcha na registi i veceras je trebao igrati tu.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 21 jan 2014, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 21 jan 2014, 23:08

stokton je napisao/la:
ElLoco7 je napisao/la:
gio10 je napisao/la:Pristup nije bio baš najbolji, ali to se i moglo očekivati čim je Conte izveo ovakav sastav, bez Nanda, Teveza i Pogbe, zajedno sa Pelusom i Islom.
Ne znam čemu toliko pljuvanje po Giovincu. Momak se trudio koliko je mogao, lomio ih, probavao, iznudio dva žuta kartona ( od kojih je jedan trebao biti crveni ) i zaista sa ovakvom ekipom iza sebe više se nije ni moglo.
Šta tek onda reći za retardiranog Fabia?
Gio je uzasan igrac, fkt najgori uz Islu. imao je jedan uspjesan dribling na citavoj tekmi, sve sto zna je padat i prigovarat.
Ne pričaj bezveze mali je najbolji Juveov igrač na ovoj tekmi, pravio je smješnim marokanca, koji je trebao 3 žuta dobit na njemu, a i inače je mali igračina i za njega bi bilo bolje da ode negdje gdje će igrati, jer je šteta da propadne ovaj talenat jer ga mr. Perika ne gotivi ni malo( a trebao bi)
ma daj ne mozes ovo napisat :lol: pa nije njemu 22-23 godine pa da je talenat dosad je trebao pokazat nesto da zna.
*La Roma non si tifa, si AMA!*

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 21 jan 2014, 23:09

Giovinco najbolji naš igrač večeras uz Pelusa i to je to, da bez veze ne raspravljate.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 21 jan 2014, 23:09

Meni Giovinco odigrao prosjecnu utakmicu. Imao i dobrih i losih poteza. Znaci ako ode(a zasluzio je) necu zaliti sekunde.

Fabio :roll: Poklonio bih ga nekome.

Svejedno mi za poraz. Volio sam da smo dosli do te jeb.ene desete titule i i onda prst u uho ali ovo takmicenje nije kao sto je nekada bilo.

Apsolutno mi svejedno.

Nek se za ovaj trofej kolju timovi kojima je to jedini nacin da dodju do nekog trofeja.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 21 jan 2014, 23:11

ko sto Ciro kaze :"Nemamo dovoljan koncentrat kvaliteta" -posebno kada izostanu bocni igraci i napad.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Salabajzer
Kontakt:

Post Postao/la Salabajzer » 21 jan 2014, 23:12

Roma-Juve: polemica con l'arbitro, Buffon lascia la panchina
Kad je Gigi ovako reagovao to vam sve govori, bez veze polemišete. :mrgreen:

Izvođenjem najjačeg tima u subotu protiv Sampe jasno se vidjelo šta je Conteu prioritet. Ovo je večeras bilo očekivano, meni je samo krivo što ovi igrači što dobiju priliku uopšte ne nastoje da istu iskoriste.

AlexDelPiero
Kontakt:

Post Postao/la AlexDelPiero » 21 jan 2014, 23:13

Koliko se uopste dobije love za osvajanje ovog kupa?
★ 31 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 21 jan 2014, 23:13

ElLoco7 je napisao/la: ma daj ne mozes ovo napisat :lol: pa nije njemu 22-23 godine pa da je talenat dosad je trebao pokazat nesto da zna.
Mali je razvaljivo u Parmi, a ovde ne može pokazat koliko zna jer ne igra, ne znam šta je smješno.
Mali je igračina

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 21 jan 2014, 23:13

sve bih ja to rastjerao...

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 21 jan 2014, 23:16

AlexDelPiero je napisao/la:Koliko se uopste dobije love za osvajanje ovog kupa?
citao sam oko jedan mil. do dva maksimalno.

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 21 jan 2014, 23:20

Gio solidan, puno bolji od Fabia Q. Veliko problem Giovinica je formacija u kojoj nema nikakve sanse protiv velikih stopera, jedino iz nekih kontri i polukonturi sto je rijetkost u ovako zatvorenim utakmicam. S obzirom da Juve ide ka vrhu i zeli najbolje, GIo nema mjesta u ovakvom Juventusu iako ga svi simpatisemo....

Kad se spomenu bocni igraci grohotom se nasmijem ( Isla i Peluso ) :lol:
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 21 jan 2014, 23:20

Iskreno ocekivao sam najjaci sastav, jer imamo u prvenstvu dobru prednost! Nadam se makar da je Conte shvatio neke stvari, Isla stvarno katastrofa, uvaliti ga nekome obavezno, Peluso odigrao najbolje sto moze, ali nije to za Juve, stvarno zalosno ko su nam bekovi bili, tu je najveci problem Juventusa, jer nemamo bekove dobre na klupi to i ptice na grani znaju!

Fabio Q nista, Giovinco se trudio ali djaba, nema snage, jednostavno ubise ga!
Uglavnom svi su odigrali lose, bez zelje, volje, motivacije, samo se izaslo da se odradi utakmica! Cestitke Romi!

Idemo dalje!
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 21 jan 2014, 23:30

Conte: Primili smo gol onda kada smo bili najbolji

vazda mi to tako :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 21 jan 2014, 23:34

Ma kakav Giovinco molim vas, kari.na i to teska.. Prvom prilikom ga zamati u kakvog cenera (valjda Elakan nece skrtariti i dande cenera) i sutnuti.... naspram njega i Quagliarella djeluje kao neko ko zna igrati fudbala...

Lijepi nasi Carlitos i LLorente sad se fakat vidi koliko su bolji od ostalih napadaca.. Da smo ih imali prosle god u duelima sa Bayernom garantujem da bi guravo donekle bilo jer ono stu nase vedete u napadu radile u toj utakmici ili bolje sto nisu radile je kriminalno...

Ima ovdje jos materijala za nekog zajebati, cekamo Inter oni su friski i voljni investirati u ''kvalitet'' jer imaju ''dobrog biznismena'' :lol: :lol: :lol: :lol: Frajer sam sebe zaje.bao.. Prekucao preko sebe..
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

AmorJuve
Kontakt:

Post Postao/la AmorJuve » 21 jan 2014, 23:37

ultrasstyle_tz je napisao/la:Conte: Primili smo gol onda kada smo bili najbolji

vazda mi to tako :mrgreen:
Ma umislio se covjek strasno, bice s njim problema.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.