hahaDrinaJedina je napisao/la:E da je Bogd'o moj Samke, čitavih 3.34 KM je isplata što znači dobitak od 1.34 KM![]()
Šta ti je sistem

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
hahaDrinaJedina je napisao/la:E da je Bogd'o moj Samke, čitavih 3.34 KM je isplata što znači dobitak od 1.34 KM![]()
Šta ti je sistem
Koja steta, bar dva tri fiksa po 1,3-4 da si imao makar malo da zadignes toDrinaJedina je napisao/la:E da je Bogd'o moj Samke, čitavih 3.34 KM je isplata što znači dobitak od 1.34 KM![]()
Edit :
Šta ti je sistem, kako šta - ništa me ne pitajte - nemam ni ja pojma
marka po marka i 101 markaJanez je napisao/la:Šta fali DrinaJedina zaradio si 1,33 sutra opet na sistem 10 dana eto ti zarade od 10,34![]()
Nacekaces se ako ej tako izbacice obavijest kao za A.Madrid... A karton ti se odnoe samo na igrace koji igraju na terenu, ne na ostale pa provjeri jel neko sa klupe dobio zuti ili nesto slicno.ReDNeX je napisao/la:Imam jedno pitanje..igrao sam roma - juventus vise od 5,5 zutih kartona i premier je obracunao da je bilo 5 zutih kartona i pokazao listic kao gubitni..medjutim na ****,livescore i bet liveu pise da je bilo 6 zutih kartona..da li je moguce da premier to ispravi na 6 zutih i da mi isplati listic?
Evo provjerio sam, 6 zutih je bilo i to sve igraci koji su nastupili, tako da si to pogodio, ali ce sd biti procedura dok tvoja kladionica to provjeri itd.Sabinho je napisao/la:Nacekaces se ako ej tako izbacice obavijest kao za A.Madrid... A karton ti se odnoe samo na igrace koji igraju na terenu, ne na ostale pa provjeri jel neko sa klupe dobio zuti ili nesto slicno.ReDNeX je napisao/la:Imam jedno pitanje..igrao sam roma - juventus vise od 5,5 zutih kartona i premier je obracunao da je bilo 5 zutih kartona i pokazao listic kao gubitni..medjutim na ****,livescore i bet liveu pise da je bilo 6 zutih kartona..da li je moguce da premier to ispravi na 6 zutih i da mi isplati listic?
Sabinho je napisao/la:Evo provjerio sam, 6 zutih je bilo i to sve igraci koji su nastupili, tako da si to pogodio, ali ce sd biti procedura dok tvoja kladionica to provjeri itd.Sabinho je napisao/la:Nacekaces se ako ej tako izbacice obavijest kao za A.Madrid... A karton ti se odnoe samo na igrace koji igraju na terenu, ne na ostale pa provjeri jel neko sa klupe dobio zuti ili nesto slicno.ReDNeX je napisao/la:Imam jedno pitanje..igrao sam roma - juventus vise od 5,5 zutih kartona i premier je obracunao da je bilo 5 zutih kartona i pokazao listic kao gubitni..medjutim na ****,livescore i bet liveu pise da je bilo 6 zutih kartona..da li je moguce da premier to ispravi na 6 zutih i da mi isplati listic?
Eto ja sam ti poslao.zapadjecudo je napisao/la:Ja ću još jednom zamoliti raju sa ovog foruma, ako neko slučajno ima 0.2-0.3-0.4€ na Wwin da mi pošalje, bio bih jako zahvalan!
Javi(te) se na PM !![]()
Do 15h izbace ponudu, nekad ranije ali to je najkasnijeAdmir_Sa je napisao/la:danas odem oko dva u max bet i nije bilo u ponudi nba igracajel oni kasnije izbace ponudu za to ili je danas nije bilo nikako
Evo i drugog brejka kojeg je potvrdila servisom. Hajde sada Cibulkova zavrsi ovo.majestic24 je napisao/la:bravo cibulkova
prvi set je tu,idemo po drugi
P.S
Brejk na pocetku drugog seta...samo naprijed mala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.