FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
hahah pa nije mu valjda toliko otac glup da pored Reala,Barce,Chesea on izabere obicni Bayern...daj ne budi smjesan ROBE 
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
- rob do bagro
- Kontakt:
Sto bi bio glup Djemo, hoces reci da je Chelsea veci klub od Bayerna???Bolje mu da igra u Bayernu nego u realu, tamo ce ionako propast kao neki igraci.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Ne znam kako se nije do sada umješaoCescinho4 je napisao/la:Ja imam osjecaj da ce njega na kraju Wenger oteti svima![]()
![]()
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Chelsea je trenutno bolji klub od Bayerna...Bayern ima vecu tradiciju i vise trofeja i sve to,ali Chelsea je sad daleko ispred Bayernarob do bagro je napisao/la:Sto bi bio glup Djemo, hoces reci da je Chelsea veci klub od Bayerna???Bolje mu da igra u Bayernu nego u realu, tamo ce ionako propast kao neki igraci.
- rob do bagro
- Kontakt:
Nikad bolji od Bavarskok diva.Trenutno su u vrhu tabele kao i Bayern u bundesligi i igraju LP kao i mi, sto su to oni u boljoj situaciji od nas?JameS 23 je napisao/la:Chelsea je trenutno bolji klub od Bayerna...Bayern ima vecu tradiciju i vise trofeja i sve to,ali Chelsea je sad daleko ispred Bayernarob do bagro je napisao/la:Sto bi bio glup Djemo, hoces reci da je Chelsea veci klub od Bayerna???Bolje mu da igra u Bayernu nego u realu, tamo ce ionako propast kao neki igraci.
Necemo vise ionako ce ovo otici u off.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
okk necemo vise,mislio sam odg. ali ovi vasi modovi ce me opet banovat ako odemo previse u off.rob do bagro je napisao/la:Nikad bolji od Bavarskok diva.Trenutno su u vrhu tabele kao i Bayern u bundesligi i igraju LP kao i mi, sto su to oni u boljoj situaciji od nas?JameS 23 je napisao/la:Chelsea je trenutno bolji klub od Bayerna...Bayern ima vecu tradiciju i vise trofeja i sve to,ali Chelsea je sad daleko ispred Bayernarob do bagro je napisao/la:Sto bi bio glup Djemo, hoces reci da je Chelsea veci klub od Bayerna???Bolje mu da igra u Bayernu nego u realu, tamo ce ionako propast kao neki igraci.
Necemo vise ionako ce ovo otici u off.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Znaci Canales bi mogao biti nas. Voli Gaalonja ovu djecu. Barem ce igrati, za razliku od Reala, gdje bi odmah negdje na posudbu.
Ja ga jednom gledao i utisak je da ce biti strasan igrac.

Ja ga jednom gledao i utisak je da ce biti strasan igrac.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Cudno mi ovo nesto ,da se BAyern bori za nekog spanjolca od 17 godina 
on kod vas ko i Messi u Realuomerbavarac je napisao/la:Znaci Canales bi mogao biti nas. Voli Gaalonja ovu djecu. Barem ce igrati, za razliku od Reala, gdje bi odmah negdje na posudbu.
Ja ga jednom gledao i utisak je da ce biti strasan igrac.![]()
![]()
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne znam neko me je ubjedjivao da je on potpisao vec za Real. Mislim da si ti Mello, ali nisam siguran. Rekao sam ti nista jos nije gotovo.MElloo je napisao/la:on kod vas ko i Messi u Realuomerbavarac je napisao/la:Znaci Canales bi mogao biti nas. Voli Gaalonja ovu djecu. Barem ce igrati, za razliku od Reala, gdje bi odmah negdje na posudbu.
Ja ga jednom gledao i utisak je da ce biti strasan igrac.![]()
![]()
![]()
![]()
Vise nista ne moze biti cudno. Cudan je Van Gaal.bavarian_bk je napisao/la:Cudno mi ovo nesto ,da se BAyern bori za nekog spanjolca od 17 godina
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ako nista bar mu je politika dovođenja igraca dobraomerbavarac je napisao/la:Vise nista ne moze biti cudno. Cudan je Van Gaal.bavarian_bk je napisao/la:Cudno mi ovo nesto ,da se BAyern bori za nekog spanjolca od 17 godina![]()
![]()
![]()
Bolje je da pocnu dovoditi mlade igrace ,a ne neke didove ,i placati ih ....i za koju godinu imamo ekipu boli glava ,sa prosjekom godine 24 , Alaba ,Ekici , Contento, Canales???, Muller ,Badstuber
- Omerbavarac
- Kontakt:
Eh to ti je to. Obicno se nisu dovodili mladi igraci, ali Galonja zeli da to promijeni. Zeli da gradi tim na mladima koji ce za nekoliko godina postati vrhunski igraci.bavarian_bk je napisao/la:Ako nista bar mu je politika dovođenja igraca dobraomerbavarac je napisao/la:Vise nista ne moze biti cudno. Cudan je Van Gaal.bavarian_bk je napisao/la:Cudno mi ovo nesto ,da se BAyern bori za nekog spanjolca od 17 godina![]()
![]()
![]()
![]()
Bolje je da pocnu dovoditi mlade igrace ,a ne neke didove ,i placati ih ....i za koju godinu imamo ekipu boli glava ,sa prosjekom godine 24 , Alaba ,Ekici , Contento, Canales???, Muller ,Badstuber
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Pa tako se tim i gradi,poput Barce sada . A gore sam zaboravio Kroosaomerbavarac je napisao/la:Eh to ti je to. Obicno se nisu dovodili mladi igraci, ali Galonja zeli da to promijeni. Zeli da gradi tim na mladima koji ce za nekoliko godina postati vrhunski igraci.bavarian_bk je napisao/la:Ako nista bar mu je politika dovođenja igraca dobraomerbavarac je napisao/la: Vise nista ne moze biti cudno. Cudan je Van Gaal.![]()
![]()
![]()
![]()
SLUŽBENO: CANALES U REALU
Iako je prije nekoliko dana iz Reala stigla vijest o dogovoru s najboljim mladim španskim igračem Sergijom Canalesom, potvrda je stigla tek danas poslijepodne.
Mladi 18-godišnji napadač Racing Santandera dogovorio je petogodišnji ugovor s madidskim Realom prema kojem će mladi igrač dobiti oko šest miliona eura, a Realu će se priključiti na ljeto. Ipak, iz redova Kraljevskog kluba su najavili kako postoji mogućnost da Canales provede i narednu sezonu na posudbi u Racingu.
Mnogi premijerligaški klubovi, Arsenal, Chelsea i Manchester City, bili su zainteresovani za njegove usluge. Čak je i Angel Canales, igračev otac i menadžer, prošle sedmice boravio u Engleskoj, ali se vratio neobavljena posla. City je bio spreman platiti igraču 2 miliona eura po godini, a ni Chelsejeva ponuda nije bila ništa slabija.
Vidjevši da bi im Canales mogao promaći, Florentino Perez i Jorge Valdano su dali ultimatum igračevom ocu do kraja ove sedmice da odluči da li želi sina dati Realu, a ovaj je to danas i potvrdio. Real je dobio još jednu bitku, a još im preostaje ona s Barcelonom oko prvog mjesta u Primeri.
Da se vise ne nadate
Iako je prije nekoliko dana iz Reala stigla vijest o dogovoru s najboljim mladim španskim igračem Sergijom Canalesom, potvrda je stigla tek danas poslijepodne.
Mladi 18-godišnji napadač Racing Santandera dogovorio je petogodišnji ugovor s madidskim Realom prema kojem će mladi igrač dobiti oko šest miliona eura, a Realu će se priključiti na ljeto. Ipak, iz redova Kraljevskog kluba su najavili kako postoji mogućnost da Canales provede i narednu sezonu na posudbi u Racingu.
Mnogi premijerligaški klubovi, Arsenal, Chelsea i Manchester City, bili su zainteresovani za njegove usluge. Čak je i Angel Canales, igračev otac i menadžer, prošle sedmice boravio u Engleskoj, ali se vratio neobavljena posla. City je bio spreman platiti igraču 2 miliona eura po godini, a ni Chelsejeva ponuda nije bila ništa slabija.
Vidjevši da bi im Canales mogao promaći, Florentino Perez i Jorge Valdano su dali ultimatum igračevom ocu do kraja ove sedmice da odluči da li želi sina dati Realu, a ovaj je to danas i potvrdio. Real je dobio još jednu bitku, a još im preostaje ona s Barcelonom oko prvog mjesta u Primeri.
Da se vise ne nadate
sluzbeno je si skocio u stomak ,,,da mu je sa srecom ali na klupi,,,jos jedan upropasten mladi igrac
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
jos pa 1 pa ko zna koji igrac do sad... odabire da propadne radi love...da sam na njegovom mjestu ne zato sto sam bayernovac izabro bi arsenal ili bayern jer bi tu dozivio procvat al et jbg...kako rece isakovich cini mi se" sretno mu na klupi"...

nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dobro znas da na ovoj temi nisi vise dobrodosao sata moje strane. Vjerovno znas razlog.JameS 23 je napisao/la:SLUŽBENO: CANALES U REALU
Da se vise ne nadate
jbt onda bi mi ROBu trebali zabraniti da dolazi ikako na temu Reala sta je sve pisao za Real pa eno opet stalno visi na nasoj temi 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nisam ti zabranio, nego samo nisi dobrodosao......JameS 23 je napisao/la:jbt onda bi mi ROBu trebali zabraniti da dolazi ikako na temu Reala sta je sve pisao za Real pa eno opet stalno visi na nasoj temi
Navedi jedan post gdje je momak napisao da je Real sto si ti napisao za Bayern. Samo jedan, u kojem se spominju g....????
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bremen sutra bez Pizzara protiv nas. Najbolji igrac Werdera ove sezone zajedno sa Ozilom. Veliki problem za Werder, koji ce nadam se za nas biti jedna mala olaksica. Ocekujem i Riberya i Robbena iz pocetka.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.