Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Bravo Mirza samo tako koristi dobijene minute i nema zime za tebe. Raja cujemo se u petak
Netsi igraju ala san antionio , imaju sve igrace koji mogu ic 25 + al vecinom to bude jedan koji zabije 20 +... Ganjaju blatchea da da ima oko 15 a svi ostali imaju 5-10. Mirza na prosjeku ima svoje minute , dajem sve da tako ostane do kraja sezone , volio bi kad bi nekako mogao navuci na prosjek od 10 poena i zadrzao 3.5 skoka bilo bi fantasticno. Procenat suta ima odlican. Steta za alley toga mi je najvise zao. Petak ako se ne varam igraju protiv Mavsa , ne vjerujem da protiv ovakvog bruklina imaju sanse al svejedno samo da mirze bude na svom. PLUS 2 ga postava sa derenom dobije strasnu prednost dok livingston i ekipa u prvih pet igraju sasvim solidno tj igraju fantasticnu odbranu i ako imaju rijesenja u napadu obicno se brzo odvajaju.
Netsi opet odlični, Mirza nastavlja sa dobrim igrama. 50% sut nocas i samo nek dize taj procenat 

Ja zaspao na poluvremenu..nisam mogao izdrzati
Izgleda da je odigrao bolje u drugom, nego u prvom 

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Tacno sam baksuz Mirzi nikada kada samo ga gledao nije dobro odigrao,osim protiv Chikaga.Prvi put ne gledam i ubaci 14 poena 

Bravo Mirza, nisam se naspavao al nema veze.. napunio si me konacno na kladionici..
Ipak za mene ubjedljivo najbolji momenat veceri je spominjanje velikog Bavcica, nakon jednog time-outa.
Edin Bavcic u Netsima = Neprocijenjivo.
Ipak za mene ubjedljivo najbolji momenat veceri je spominjanje velikog Bavcica, nakon jednog time-outa.
a tito dragi nisam gled'o drugo poluvrijeme i gledam sad one isjecke na nba.com..pa svaki njegov sut je bio na deronovo dodavanje...voli ga ko brata cccc..a MT3 nam se probio u top 10 tricasa..idemo do 1. mjesta
a sto se tice netsa jedino JJ ima vise trica od njegamirzatele je napisao/la:a tito dragi nisam gled'o drugo poluvrijeme i gledam sad one isjecke na nba.com..pa svaki njegov sut je bio na deronovo dodavanje...voli ga ko brata cccc..a MT3 nam se probio u top 10 tricasa..idemo do 1. mjesta

Žao mi je što košarku pratim samo reprezentativno, i nisam toliki zaljubljenik da ostajem do kasno u noć pratiti našeg Mirzu preko bare, ali ipak, svaki put ujutro, kad se probudim noć nakon njegove partije provjeravam vijesti o njegovom nastupu, i iznova me oduševljava.
Svaka ti čast momčino, šta drugo da kažem.
Svaka ti čast momčino, šta drugo da kažem.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
ma ja,al ja govorim o % ubacenih trica..armin dju je napisao/la:a sto se tice netsa jedino JJ ima vise trica od njegamirzatele je napisao/la:a tito dragi nisam gled'o drugo poluvrijeme i gledam sad one isjecke na nba.com..pa svaki njegov sut je bio na deronovo dodavanje...voli ga ko brata cccc..a MT3 nam se probio u top 10 tricasa..idemo do 1. mjesta
http://www.netsdaily.com/2014/1/22/5333 ... n-nets-fan" onclick="window.open(this.href);return false;

- Blek_Stena
- Kontakt:
Jos samo kad bi vidio da Edo zaigra u NBA mogao bih rahat na onaj svijet, jer sam vidio sva cuda ovoga svijetaanel77 je napisao/la:Bravo Mirza, nisam se naspavao al nema veze.. napunio si me konacno na kladionici..

Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
- el-fighter
- Kontakt:
Dobar Mirza i sinoc. Najvaznije je da ide iznda prosjeka dok ne dogura negdje do 10-ak poena i 3-4 skoka po utakmici. Vidim da je po procentu suta za tri na 10. mjestu u NBA, a sjecam se kako su ga neki ovdje ismijavali na pocetku sezone jer je imao najslabiji procenat ako se ne varam
Al Blatche je poludio totalno, frajer je vec dvije tekme na drogama

Al Blatche je poludio totalno, frajer je vec dvije tekme na drogama

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
U kolko je tkma veceras?
nejmaFreaza je napisao/la:U kolko je tkma veceras?

ne more svaku noć, majka mu stara, i oni su insaniFreaza je napisao/la:U kolko je tkma veceras?

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
kokuz je napisao/la:ne more svaku noć, majka mu stara, i oni su insaniFreaza je napisao/la:U kolko je tkma veceras?

Mirza trenutno na 13 utakmica vezanih sa bar jednom postignutom trojkom, dok Korver i dalje povecava svoj rekord, trenutno je na 110 utakmica 

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Teletović je ove sezone u 33 utakmice odigrao 628 minuta i postigao 276 poena. Od tog broja, 192 poena postigao je iza linije 7.24 m.
Nek uveze jos 13-14-15 kolko mu treba da bude drugi hahahaLloriS je napisao/la:Mirza trenutno na 13 utakmica vezanih sa bar jednom postignutom trojkom, dok Korver i dalje povecava svoj rekord, trenutno je na 110 utakmica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.