Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- NoName
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Calcio, onda bi komotno mogao u Lokomotivu iz Moskve da ide, jer i oni bi mu mogli dobro platiti i mjesto u prvih 11 bi mu bilo zagarantovano. Ali to nije to, sigurno. Razlozi zašto bi morao da ode su to što je on sigurno kalibar igrača za najveće rezultate a to u vukovima, koji na čelu imaju jednog Armina Veha, sigurno ne može napraviti. A Edin je u potpunosti svjestan svojih kvaliteta, to mu se dokazuje interesom velikih klubova koji postoji za njega.
E sad, ako Edin ostane u Wolfsima, sigurno da će par godina jako dobro zarađivati i materijalno se obezbijediti, ali neće ostvariti svoje profesionalne ciljeve, kao što je igranje u velikom klubu i osvajanje internacionalnih trofeja. U Wolfburgu je već postigao ono što je maksimalni domet tog kluba, a to je osvajanje salatare.
E sad, ako Edin ostane u Wolfsima, sigurno da će par godina jako dobro zarađivati i materijalno se obezbijediti, ali neće ostvariti svoje profesionalne ciljeve, kao što je igranje u velikom klubu i osvajanje internacionalnih trofeja. U Wolfburgu je već postigao ono što je maksimalni domet tog kluba, a to je osvajanje salatare.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Ma dzeko je ispao budala kada je produzio ugovor.... Sadwolfsburg trazi 40 miliona na njemu a da nije bilo produzenja to bi bilo pola... Ako ne ode ove godine moze se pozdraviti sa vrhunskom karijeromNoName je napisao/la:Calcio, onda bi komotno mogao u Lokomotivu iz Moskve da ide, jer i oni bi mu mogli dobro platiti i mjesto u prvih 11 bi mu bilo zagarantovano. Ali to nije to, sigurno. Razlozi zašto bi morao da ode su to što je on sigurno kalibar igrača za najveće rezultate a to u vukovima, koji na čelu imaju jednog Armina Veha, sigurno ne može napraviti. A Edin je u potpunosti svjestan svojih kvaliteta, to mu se dokazuje interesom velikih klubova koji postoji za njega.
- moustapha
- Kontakt:
A sta bi ti uradio da si na njegovom mjestu bio?felipe-s je napisao/la: Ma dzeko je ispao budala kada je produzio ugovor.... Sadwolfsburg trazi 40 miliona na njemu a da nije bilo produzenja to bi bilo pola... Ako ne ode ove godine moze se pozdraviti sa vrhunskom karijerom

#divovi
- el_fenomeno
- Kontakt:
mozemo pricati sta hocemo Dzeki je extra u Wolfu sto se finansija tice. A ako ovako nastavi sigurno ce neko ponuditi tih 40 miliona, kad je real platio Benzemu 30, moze vala Milan ili Chelsea za Dzeku.
-
- Kontakt:
Felipe bi rekao da tebi poklanja 30 a on ce uzeti samo 10 miliona euramoustapha je napisao/la:A sta bi ti uradio da si na njegovom mjestu bio?felipe-s je napisao/la: Ma dzeko je ispao budala kada je produzio ugovor.... Sadwolfsburg trazi 40 miliona na njemu a da nije bilo produzenja to bi bilo pola... Ako ne ode ove godine moze se pozdraviti sa vrhunskom karijerom

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
to je tacno i slazem se da treba imati ciljeve da osvoji sto vise trofeja, a to ce najlakse postici u velikim klubovima. samo nije bas da "mora" ici, kako kazu. ili da ce propasti ako ostane u Wolfsburgu jos jednu polusezonu. nema logike.NoName je napisao/la:Calcio, onda bi komotno mogao u Lokomotivu iz Moskve da ide, jer i oni bi mu mogli dobro platiti i mjesto u prvih 11 bi mu bilo zagarantovano. Ali to nije to, sigurno. Razlozi zašto bi morao da ode su to što je on sigurno kalibar igrača za najveće rezultate a to u vukovima, koji na čelu imaju jednog Armina Veha, sigurno ne može napraviti. A Edin je u potpunosti svjestan svojih kvaliteta, to mu se dokazuje interesom velikih klubova koji postoji za njega.
i to mu jos Pape savjetuje da je prerastao Wolfsburg a on je karijeru protracio u prosjecnom PSG-u... ali to su mozda samo mediji pogresno prenijeli.
- Principatus
- Kontakt:
Za ocekivati je da ce Wolfsburg danas bukvalno pocjepati Köln. Teoretski.
Links za utakmicu:
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
Links za utakmicu:
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- miralem444
- Kontakt:
ma ima prenos na euro sport2..i wolfsburg i hofenheim...sretno momci nasii..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- Principatus
- Kontakt:
Eurosport 2 u Bosni?
Da li se to moze preko Satelita nekako gledati?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- jalehordas
- Kontakt:
odakle si imas li kablovskuPrincipatus je napisao/la:Eurosport 2 u Bosni?
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
-
- Kontakt:
Ima na kablovskoj, ne znam je li kodiran ES2 na satelituPrincipatus je napisao/la:Eurosport 2 u Bosni?
Ordem e progresso
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
Moze se u BH gledat eurosport preko satelitske ( Thor ) samo ukucas kljuceve koje nadjes na netu i to je to imas 2 eurosportaPrincipatus je napisao/la:Eurosport 2 u Bosni?
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
- Principatus
- Kontakt:
Ja sam iz Njemacke.
Mislite kablovski satelit program? Ne, imam jednostavno satelitsku antenu i njemacku kabel-televiziju.
Pogledacu u internetu za satelitske programe, a ako neko ima link bilo bi dobro.
Mislite kablovski satelit program? Ne, imam jednostavno satelitsku antenu i njemacku kabel-televiziju.
Pogledacu u internetu za satelitske programe, a ako neko ima link bilo bi dobro.
- miralem444
- Kontakt:
imas brate satalit thor ..na satalickoj i na njemu imas eurosport2..ako ti je zakljucan imas na netu kodove i belaj rijesen...Principatus je napisao/la:Ja sam iz Njemacke.
- Principatus
- Kontakt:
Aah comprende amigo, muchas gracias. 

- miralem444
- Kontakt:
heheh...Principatus je napisao/la:Aah comprende amigo, muchas gracias.

- Omerbavarac
- Kontakt:
Hoce li ga Dzekson danas uvaliti, pitanje je sad????
Naravno da hoce.

Naravno da hoce.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Ja imam satelit thor i imam eurosport 2 ali na rumunskom i madzarskom jeziku i oni ne prenose uvijek bundesligu a znam da postoji i eurosport2 na srpskom jeziku i oni uvijek prenose bundesligu ali neznam dali taj srpski eurosport 2 ima na thoru i ako ima mozeli neko postaviti frekvenciju?miralem444 je napisao/la:imas brate satalit thor ..na satalickoj i na njemu imas eurosport2..ako ti je zakljucan imas na netu kodove i belaj rijesen...Principatus je napisao/la:Ja sam iz Njemacke.
Ako ti je tanjit na toru, moras imati eurosport 2 srb, idi skeniraj sve sa tora i ubaci kanale
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.
Oči vide sve osim same sebe.
-
- Kontakt:
ja sam pokusavo da dodam sve nove kanale i uvijek nadze neke nove ali nikad eurosport 2 na srpskom pa zato pitam za frekvenciju mozda bi tako uspijoAda je napisao/la:Ako ti je tanjit na toru, moras imati eurosport 2 srb, idi skeniraj sve sa tora i ubaci kanale
Trenutno korisnika/ca: Imajednabrigada i 4 gosta.