Rekonstrukcija stadiona u BiH

iVar
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la iVar » 14 jan 2014, 12:24

badblueboylivno je napisao/la:U Međugorju postoje dva kluba?

Na što se troši silni novac koji se slijeva od stotina tisuća hodočasnika?
A što misliš na šta se troši? ;)
Čudo ti i ja ne vozimo najnovije BMW automobile, čudo nemamo vile na jadranu i čudo ne skijamo na Kicbilu :)
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 16 jan 2014, 13:26

iVar je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:U Međugorju postoje dva kluba?

Na što se troši silni novac koji se slijeva od stotina tisuća hodočasnika?
A što misliš na šta se troši? ;)
Čudo ti i ja ne vozimo najnovije BMW automobile, čudo nemamo vile na jadranu i čudo ne skijamo na Kicbilu :)
:lol:

Da, to je to... :D

Ali opet, banda ne daje ni marke, neki kriminal maskiraju tako što daju raji, ulažu u nekakve projekte, a ovi dolje ništa, čitav sport se svodi na dolazak Mamićevog kriminalnog kluba i davanje Gospinog kipa za dom spremnom. :lol: :oops:

P.S. Imam plac na Braču. :mrgreen:
Hayley <3

Eborg
Kontakt:

Post Postao/la Eborg » 17 jan 2014, 16:02

(Pre)malo klubova ide u Međugorje, svakako se čini boljom solucijom od Turske, Hrvatske i Srbije gdje mnogi idu, pogotovo kada su tu malo jači klubovi poput Dinama i Hajduka.

oklop
Kontakt:

Post Postao/la oklop » 17 jan 2014, 16:10

Dokle su sa centrom u crkvicama?
Je li u planu da ono gore pocne raditi bar ove godine?
Isto da je ljudima u savezu cilj da ga nikada ne otvore, zvrsen prije pola godine, katanac na ulazu, svasta :?

Eborg
Kontakt:

Post Postao/la Eborg » 17 jan 2014, 16:14

oklop je napisao/la:Dokle su sa centrom u crkvicama?
Isto da je ljudima u savezu cilj da ga nikada ne otvore, zvrsen prije pola godine, katanac na ulazu, svasta :?
Davno završen i otvoren, reprezentacija još uvijek u Sarajevu do daljnjeg. Vjerovatno kombinacija dvije stvari - Sušić ne želi mijenjati ništa, pogotovo pred SP, a moguće je da još uvijek ugovor traje sa hotelom na Ilidži.

oklop
Kontakt:

Post Postao/la oklop » 17 jan 2014, 16:17

Eborg je napisao/la:
Davno završen i otvoren, reprezentacija još uvijek u Sarajevu do daljnjeg. Vjerovatno kombinacija dvije stvari - Sušić ne želi mijenjati ništa, pogotovo pred SP, a moguće je da još uvijek ugovor traje sa hotelom na Ilidži.
Pa nije napravljen samo za A selekciju.
Znam ja da je on 'otvoren', ali gore je katanac na ulazu. Je li radi ko gore, imal ikakvih desavanja? Ko je direktor/upravnik centra?

Eborg
Kontakt:

Post Postao/la Eborg » 17 jan 2014, 16:22

E to ne bih znao. S obzirom da sada nema nikakvih reprezentativnih okupljanja, možda tek kasnije. Mada ne vjerujem da će tamo ići iko prije A selekcije, vjerovatno će oni to "načeti" pa će tek onda ostali početi dolaziti. Glupo ali eto.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 jan 2014, 10:38

„Ugradnja stolica na sjeveru Tušnja trebala bi početi u martu“
Piše: E. Skokić
Gradnja sjeverne tribine stadiona Tušanj sa 3.500 natkrivenih mjesta provedena je kraju. Ostalo je da se urade pristupni putevi, postave stolice i da tribina prođe tehnički prijem. Taj posao je trebao biti davno obavljen, ali s obzirom da je Općina Tuzla jedini finansijer gradnje sukladno prilivima sredstava u budžet etapno je realizovana gradnja.

Ipak, uskoro se očekuje tehnički prijem, a pomoćnik tuzlanskog načelnika za društvene djelatnosti Aid Berbić ističe kako bi ugradnja stolica na sjevernoj tribini stadiona Tušanj trebala početi u martu i da će kompletan posao biti okončan za 20-ak dana.

Što se tiče dalje gradnje Berbić kaže:

„Sigurno da će druge tribine u kompleksu Tušnja biti multifunkcionalni objekti i mi za njihovu gradnju tražimo odgovarajuće partnere“, kaže Berbić.

Prva tribina, poslije sjevera, koja bi se trebala graditi je istočna tribina. Inače, s puštanjem sjeverne tribine kapacitet Tušnja bi se povećeo za 3.500 mjesta, odnosno imao bi ukupno blizu 8.000 stolica.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 22 jan 2014, 12:52

Nadam se da ce za iducu sezonu sjever Tusnja biti u potpunosti spreman, da ce imati stolice, novu ogradu i da ce biti u potpunosti funkcionalan, a nakon toga da se krene i sa istokom.

Interesuje me jesul sredili podtribinski prostor i sta se nalazi u istom? Citao sam da se na tome radi.

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 22 jan 2014, 12:58

oklop je napisao/la:
Eborg je napisao/la:
Pa nije napravljen samo za A selekciju.
Znam ja da je on 'otvoren', ali gore je katanac na ulazu. Je li radi ko gore, imal ikakvih desavanja? Ko je direktor/upravnik centra?
Nema nikakvih dešavanja,samo imaju ljudi koji rade u centru,al ne znam sta tačno :D Jedan sjedi na recepciji,zatim ima jedna djevojka i još nek čovo kao zaštitari,svaki dan pređu preko onog terena sa prirodnom travom,pa preko onog sa plastičnom.. u akšam se upale dvije sijalice na refletkoru i tako... ono čisto da se vidi :D I nije zakatančen,samo niko još nikad nije došao da trenira...

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 22 jan 2014, 14:52

Signore je napisao/la:Nadam se da ce za iducu sezonu sjever Tusnja biti u potpunosti spreman, da ce imati stolice, novu ogradu i da ce biti u potpunosti funkcionalan, a nakon toga da se krene i sa istokom.

Interesuje me jesul sredili podtribinski prostor i sta se nalazi u istom? Citao sam da se na tome radi.

Dole ima par poslovnih prostora ono sredjeno je ogradjeno uradjeni su prozori vrata mokri cvor ja mislim da i struja ima :D
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

modecom
Kontakt:

Post Postao/la modecom » 22 jan 2014, 15:33

pošto baš nisam upratio hoce li gospodin Malezijac ista ulozit u Kosevo
srcu draga boja plava

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 22 jan 2014, 22:48

Imal kakvih slika tog sjevera? Ako nema, bilo bi lijepo da netko iz Tuzle odleti malo poslikat :mrgreen:

Ja koliko sam upratio, Malezijac bi trebao nesto ulozit, al ne odmah ako sam dobro shvatio.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 22 jan 2014, 23:49

Evo nekoliko fotografija, preuzete su sa nekog skyscaper foruma, piše da su slikane u septembru ali to je to stanje i sada, samo što je urađena ova zaštita na betonu premazano

slika

slika

slika

slika

slika

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 25 jan 2014, 17:20

Evo par slicica iz Viteza buduci da nitko nije ubacio ovdje

slika

slika

slika

Ta tribina je koliko ja vidim zavrsena sto se tice betonskih radova. Sad su na redu stolice i ograda. Nadam se da ce to sve lijepo sredit.

Sad je na redu da se radi ona nasuprot nje

slika

slika

Vec napisah na temi Viteza. Ova zgrada sa svlacionicama je u katastrofalnom stanju i bilo bi najbolje kada bi ju srusili i tocno na sredini tribine napravili novu koja ce biti simetricna i nece unakazit izgled tribine, ali su vec najavili da ce ju samo renovirat tako da nista od toga.

EDIT: Sta je s onim stadioncicem iz okolice Tuzle? Znam da je netko stavlja slike, pa me zanima jesul ga dovrsili.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 26 jan 2014, 14:18

U martu počinje obnova stadiona Koševo

"U martu bi trebala početi obnova Olimpijskog stadiona Asim Ferhatović Hase – Koševo, kako bismo, prije svega, poboljšali uvjete za gledaoce, što su od nas tražili iz Evropske fudbalske asocijacije (UEFA)", istakla je za Jasmina Polić, direktorica Centra za sport i rekreaciju u Sarajevu, firme koja upravlja najvećim stadionom u Bosni i Hercegovini.

http://www.klix.ba/sport/u-martu-pocinj ... /140126011

Opcina Centar dala je 50 tisuca KM, a od UEFA-e ce sjest 89 tisuca eura. S tim ce sredit mokre cvorove, renovirat svlacioniec za timove i sudije pod istokom, te instalirat automatsko navodnjavanje travnjaka. Od Opcine Centar dobili su i dodatnih 100 tisuca KM za stolice koje fale na zapadnoj tribini, ali i da se zamijenu one koje su ostecene na ostalim tribinama. Takodjer ce sredit i bezicni internet kako bi novinarima poboljsali uvjete rada.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 26 jan 2014, 14:57

OTVOREN RESTORAN "AUT" NA STADIONU NK ZVIJEZDA GRADACAC
http://www.aut.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;

slika
slika
slika
slika
slika
slika

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 26 jan 2014, 16:53

Gradacac bas ima potencijal i bas bi mu legla jedna prava "kutijca" od stadina :)

Ima li slika izvan stadiona, radi li se sta ?
Mislim da sam ovdje citao o parkingu, natkrivanju ili tako nesto.
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

Eborg
Kontakt:

Post Postao/la Eborg » 26 jan 2014, 17:43

Isplatilo bi se otici u Gradacac samo zbog restorana, cini se jako lijepo.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.