Oćemo, pa kada vidiš sastave jasno je da neće biti dobro.Android je napisao/la:Gubimo 1-2,pa nije valjda da cemo od Veleza izgubiti
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
sta fali Velezu? Solidnu ekipu imajuAndroid je napisao/la:Gubimo 1-2,pa nije valjda da cemo od Veleza izgubiti
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
**** pripremnu utakmicu..neka mi dobijemo u prvenstvu i kupu...lako za ovo 
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ma bezeze ekipa. Vidjeti ćemo na generalnoj koliko su solidni. Musa eksperimentira bezveze. Ne treba nam Ješe neka Dane igra stopera i D. Džidić.Bosniacum Lilium je napisao/la:sta fali Velezu? Solidnu ekipu imajuAndroid je napisao/la:Gubimo 1-2,pa nije valjda da cemo od Veleza izgubiti
Lištica
Lištica
eeeee ovo sam bas komentirao!!maxmore je napisao/la:Ma bezeze ekipa. Vidjeti ćemo na generalnoj koliko su solidni. Musa eksperimentira bezveze. Ne treba nam Ješe neka Dane igra stopera i D. Džidić.Bosniacum Lilium je napisao/la:sta fali Velezu? Solidnu ekipu imajuAndroid je napisao/la:Gubimo 1-2,pa nije valjda da cemo od Veleza izgubiti
sta im ovo treba..
ŠIROKI: Bilobrk, Špikić, Kožul, Barišić I., Blaić, Plazonić, Pehar, Ivanković, Hugo, Zakarić, Kordić
Kako netko iz ove naše uprave već jednom ne skonta da nam FALI NAPADAČ. Svaka čast malom Mariću, ali on još nije sazrio da nosi sam Široki. Kordić, njemu svaka čast za sve zasluge, ali on može dati gol samo ako isti skoči na njega.
Kako netko iz ove naše uprave već jednom ne skonta da nam FALI NAPADAČ. Svaka čast malom Mariću, ali on još nije sazrio da nosi sam Široki. Kordić, njemu svaka čast za sve zasluge, ali on može dati gol samo ako isti skoči na njega.
Lištica
Lištica
nama fali pravi napadač već 3-4 sezonemaxmore je napisao/la:ŠIROKI: Bilobrk, Špikić, Kožul, Barišić I., Blaić, Plazonić, Pehar, Ivanković, Hugo, Zakarić, Kordić
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pa ja sam ih gledao par puta ove sezone, neugodni su dostamaxmore je napisao/la:Ma bezeze ekipa. Vidjeti ćemo na generalnoj koliko su solidni. Musa eksperimentira bezveze. Ne treba nam Ješe neka Dane igra stopera i D. Džidić.Bosniacum Lilium je napisao/la:sta fali Velezu? Solidnu ekipu imajuAndroid je napisao/la:Gubimo 1-2,pa nije valjda da cemo od Veleza izgubiti
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Nismo nikada ih nabili 4,5 razlike. Ali ih nabijemo sa 3 gola viška češće, ove godine 2 x po 3-0 "tamo i ovamo". Ovo je pripremna utakmica gdje su se probale mlade snage i dobrano izmješan sastav, ni blizu prvog sastava. Generalna će biti sa Veležom tada ih nabijemo.
Lištica
Lištica
Kiš???Kevin je napisao/la:nama fali pravi napadač već 3-4 sezonemaxmore je napisao/la:ŠIROKI: Bilobrk, Špikić, Kožul, Barišić I., Blaić, Plazonić, Pehar, Ivanković, Hugo, Zakarić, Kordić
ma nije kiša..brzi je napisao/la:Kiš???Kevin je napisao/la:nama fali pravi napadač već 3-4 sezonemaxmore je napisao/la:ŠIROKI: Bilobrk, Špikić, Kožul, Barišić I., Blaić, Plazonić, Pehar, Ivanković, Hugo, Zakarić, Kordić
u nas pretežno oblačno, ne pada kiša..
Kiš je otišao na posudbu u Sloveniju
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Mislim da je Celje uzelo Ploja iz Maribora
S kojim ste igračima pregovarali u zadnjih par sezona,a da vam nisu došli..
Kis je otisao na posudbu negdje,mislio sam da je Celje u pitanju zato sto je mnogo medija to objavilo,uglavnom nije na popisu igraca u Antalyi niti ga ima na sluzbenoj stranici Hajduka medju igracimabrzi je napisao/la:Mislim da je Celje uzelo Ploja iz Maribora
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nece svaku, ali hoce vecinu, uostalom to ovogodisnjih 6:0 sveukupno jasno demonstrira, a i tako je vec neko vrijeme. Ovo je ipak samo pripremna utakmica, tu poraze i pobjede ne gledam ni pod kakvim povecalom, doci ce na svoje, samo nek se svi spreme i ostanu zdravi, to hoce li izgubiti sve pripremne utakmice do pocetka prvenstva je nebitno ukoliko ce se prvenstvo i kup odraditi maksimalno ozbiljno i efikasno.Bosniacum Lilium je napisao/la: pa ja sam ih gledao par puta ove sezone, neugodni su dostaAko ste ih vi jednom nabili 4-5 golova u Vrapcicima ne znaci da ih mozete svaku tekmu tako
...Život za Široki...
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Fidelis ne laprdaj bezveze nego cestitaj. Bez obzira sto je prijateljska red bi bilo,ja sam onda ispao fer. Necemo o statistikama jer se sjecam po 19:0 za Velez kad ste bili 4ta liga.kad su igraci prvo poluvrijeme igrali uzbrdo a drugo nizbrdo i kad ste imali zaduzene ljude kad ode lopta u listicu
Zadnja izmjena: NeretvanskaPastrmka, dana/u 22 jan 2014, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa sta imam cestitati, prijateljska utakmica s nikakvim znacenjem? Ali evo, ako ti je bitno, cestitam, pretpostavit cu da je Velez bio bolji.
Mislim da je jasno da govorim o premijer ligi BiH s obzirom da sam napisao ''vec neko vrijeme''. Sjeca se i Leotar 10:0 ne tako davno, unutar iste lige, kamoli da usporedjujemo nekadasnje premijer ligase pod komunistickim patronatom i nizeligase. Sta ces, ne zivi se od proslosti. Omalovazavaj koliko hoces, no taj sami kamp je danas pojam za brojne, kamoli ostali kapaciteti.
Mislim da je jasno da govorim o premijer ligi BiH s obzirom da sam napisao ''vec neko vrijeme''. Sjeca se i Leotar 10:0 ne tako davno, unutar iste lige, kamoli da usporedjujemo nekadasnje premijer ligase pod komunistickim patronatom i nizeligase. Sta ces, ne zivi se od proslosti. Omalovazavaj koliko hoces, no taj sami kamp je danas pojam za brojne, kamoli ostali kapaciteti.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 22 jan 2014, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ma samo te testiram gledas li ocima fudbala kao ja ili je nesto drugo. Preko qrca cestitanja mi ne trebaju i da nebi ulazili u rasprave zelim ti laku noc
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Da ti gledas nesto nogometnim ocima ne bi pubertetlijske gluposti i polupokusaje od humora gore pisao o ''ode lopta u Lišticu'' i slicno, dakle, time samo sam ponovno iskljucivo o sebi sve govoris i jasno pokazujes koliko ti sta smeta, a kao sto rekoh, ako ti je bitno i toliko znaci pobjeda u prijateljskoj utakmici lisenoj bilo kakvog rezultatskog znacaja, za sto ja osobno smatrah, a ocito pogresno zakljucih da nema nikakve logike nekome kao cestitati pogotovo s obzirom da sam bio na poslu i definitivno je nisam mogao ni gledati, onda u redu, primi moje cestitke jos jednom i laku noc, nemoj prerano ustati, postanes cangrizav.
...Život za Široki...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 14 gostiju.