Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Dosta je ljudi zezanja,nije bilo lijepo od njega ali ne treba sad ni previse crniti covjeka.Mozda je imao dobre namjere ali kocka ipak nadjaca..
- Titova-Juga
- Kontakt:
Pa imo je odlicne namjere, nije prstom mrdno, cenera uzoIskodee je napisao/la:Dosta je ljudi zezanja,nije bilo lijepo od njega ali ne treba sad ni previse crniti covjeka.Mozda je imao dobre namjere ali kocka ipak nadjaca..
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- EmirSioux89
- Kontakt:
Canellas brat ispoštovo prije prvog poluvremena.Hvala 

Manchester United!
a srca ti i drine, a pokopaj se misu mali, ajme majko, javi se brate, nek si uzeo ali javi se i ispricaj coviku na pm, plati pivu, imas li muda bar za to, a lol jbte, meni neugodno... 

Titova-Juga je napisao/la:Pa imo je odlicne namjere, nije prstom mrdno, cenera uzoIskodee je napisao/la:Dosta je ljudi zezanja,nije bilo lijepo od njega ali ne treba sad ni previse crniti covjeka.Mozda je imao dobre namjere ali kocka ipak nadjaca..
gledam njegova 2 tiketa od sinoc sto je promasio,na jenom isplata 11KM na drugom 9 KM..znaci imao je dobru namjeru da skupi tih 10 KM ali nazalost ibaka nije dao svoj doprinos..
Pa dogovor je treba biti (vjerovatno si ti zamislio tako):
1.Ti njemu posaljes 10km (on ih digne sa racuna) i uplati na wwin.
2.Ti mu posaljes 10km i on uplati 10km iz vlastitog novcanika( da se ne muci sa isplatom i tim ako nema mnogo na racunu).
A on je valjda kontao da ti njemu posaljes pare, on to udupla i tebi vrati pola
2.Ti mu posaljes 10km i on uplati 10km iz vlastitog novcanika( da se ne muci sa isplatom i tim ako nema mnogo na racunu).

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Otelo je napisao/la:Pa dogovor je treba biti (vjerovatno si ti zamislio tako):
Da, mislio sam ako nema u dzepu 10KM,da podigne i uplati u wwin. I napomenuo sam lijepo da se javi neko kome je blizu wwin da se ne muci puno.Ali on je odabrao najgoru varijantu - Duplanje na Rouen

- Fantasista
- Kontakt:
Možda je čovjek dobio na kojem listiću, sad ćeš vidit kad ti cvaja legne na račun 

- GazijaKalesija
- Kontakt:
Ne daj Bože ljudi nikom vjerujte. Samo da se ne zagrizemo previše u ovo sranje, ako već nismo.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
a sto me zajebase ovi u wwin. odigram all in preko jednog gola 1pol. Bursaspor i dadnu ga na startu, onda reko bice jos jedan go do pol. jos fino rasla kvota al ovi levati ne isplacuju nema teorije evo vec 20 min. cekam a na pol. ladno 20

kiro lazarov ne igra :/ u pm ja igro kontra hendi e jesam peh
Znaci, FUJ!
Ne bih nista vise od ove jedne rijeci napisao da nije u pitanju Drina. Zasto? Zato sto mi se cinio kao OK momak. Pretpostavljam da je neka mladja generacija, ali uopste nisam primijetio da ispoljava neku pakost i slicno. Nekoliko puta smo razmjenjivali i PP, pita za savjet, misljenje..
Nejse. Stvarno sramota da se dovedes do toga da ti 10 yebenih maraka ukalja obraz
Pa mi onda neko kaze da ne postoji razlika izmedju kladionicara (nebitno koliko je uspjesan) i kockara
Ne vidim razlog da @Isko bude kaznjen banom zbog iznosenja u javnost privatnih poruka. Pa yebemu drzavu, ovo je za dobrobit drustva i zajednice.
Druze @Isko, vidi se da si dobar covjek i ukoliko ti jos uvijek treba uplata 5€, evo ja cu to uraditi, ali bez da ti meni ista uplacujes na Premier
Ne bih nista vise od ove jedne rijeci napisao da nije u pitanju Drina. Zasto? Zato sto mi se cinio kao OK momak. Pretpostavljam da je neka mladja generacija, ali uopste nisam primijetio da ispoljava neku pakost i slicno. Nekoliko puta smo razmjenjivali i PP, pita za savjet, misljenje..
Nejse. Stvarno sramota da se dovedes do toga da ti 10 yebenih maraka ukalja obraz

Pa mi onda neko kaze da ne postoji razlika izmedju kladionicara (nebitno koliko je uspjesan) i kockara

Ne vidim razlog da @Isko bude kaznjen banom zbog iznosenja u javnost privatnih poruka. Pa yebemu drzavu, ovo je za dobrobit drustva i zajednice.
Druze @Isko, vidi se da si dobar covjek i ukoliko ti jos uvijek treba uplata 5€, evo ja cu to uraditi, ali bez da ti meni ista uplacujes na Premier

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
idemo Monaco 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Titova-Juga
- Kontakt:
+1Kurbla je napisao/la:Znaci, FUJ!
Nejse. Stvarno sramota da se dovedes do toga da ti 10 yebenih maraka ukalja obraz![]()
Pa mi onda neko kaze da ne postoji razlika izmedju kladionicara (nebitno koliko je uspjesan) i kockara![]()
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- EmirSioux89
- Kontakt:
Jos nisam vidio golmana MonakaKaunas je napisao/la:idemo Monaco

Igra se kod 16erca Montsa, samo da procepi ovo Falkao

Manchester United!
Kurbla je napisao/la:Znaci, FUJ!
Nejse. Stvarno sramota da se dovedes do toga da ti 10 yebenih maraka ukalja obraz![]()
Pa mi onda neko kaze da ne postoji razlika izmedju kladionicara (nebitno koliko je uspjesan) i kockara![]()
Hvala na podrsci,kao sto si napisao,i ja za ovo vremena kako sam na forumu upratio sam da je drina bas ok momak,ali eto kocka ga je ponjela previse...i ja sam bio slican prije 5-6 god. dok sam isao u srednju. sve na kladionicu pa i pare od cigara

I hvala ti na ponudi za uplatu,ne gori nista moze cekati dok ne odem u BN pa da uplatim

šta se to desilo s Drinom, nisam u toku, jel može neko objasnit'?
15.10.2013.
- zapadjecudo
- Kontakt:
Mislim da ste preoštro nastupili prema momku. Vidjet' ćemo kad se on javi šta će nam reći i da nije pošteno od strane Iskodee da iznosi njihove privatne razgovore. 
Niko od nas ne može znati razlog zbog radi čega nije uplatio te novce odmah po dogovoru.

Niko od nas ne može znati razlog zbog radi čega nije uplatio te novce odmah po dogovoru.
- masteRofPoker
- Kontakt:
Evo drine, javio se.zapadjecudo je napisao/la:Mislim da ste preoštro nastupili prema momku. Vidjet' ćemo kad se on javi šta će nam reći i da nije pošteno od strane Iskodee da iznosi njihove privatne razgovore.

I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.